البته تجربه نشون داده بدنه های کنون همیشه افت قیمت خوبی به نفع خریدار خواهند داشت
منتها امیر جان
این 14 بیتیه هااااااا
:biggrin:
البته تجربه نشون داده بدنه های کنون همیشه افت قیمت خوبی به نفع خریدار خواهند داشت
منتها امیر جان
این 14 بیتیه هااااااا
:biggrin:
دوربین جذابی است و کنن در الحاق ویژگیهای مختلف برای آن کم نگذاشته است. ایکاش فقط دقت سنسورش را به 10 مگاپیکسل محدود میکرد.
آقا من به فکر خرید 450 دی بودم که الان با حدود 750 تومان با لنز کیت قابل خرید است و داشتم روی آن بررسی میکردم.
اما نداشتن دوربین فیلمبرداری یک عیب بزرگ بود که برای من که عکاس صفرم خیلی آزاردهنده بود. یک مقایسه بین این و 450 می کنید؟ ارزش صبر داره؟
اینم بگم که من فعلا مجبورم به لنز کیت قناعت کنم و امکان خرید لنز ندارم.
فقط خواهشا این تاپیک رو ول نکنید : - ))
مرسی. لطف دارید : - ) من یک خورده بیسواد تشریف دارم و اینجا درباره خودم بیشتر توضیح دادم ( اگر میشه اونجا هم کمک کنید : -)
اما یک سوال. این عکس با ایزوی 12800 گرفته شده:
سوالم این ه که این یک عدد خیلی بالاست ( آنطوری که من فکر میکنم و فکر میکنم این یک عکس خیلی عالی در این حساسیت باشه ) یا یک عدد عادی است؟ میخواهم ببینم این دوربین در این ایزو چطور است؟
ببخشید سوالهایم آماتوری است
و حتی کمتر ...
متاسفانه سیاست های فروش و بازاریابی این مگاپیکسل بالا رو توجیه می کند . هنوز هم اولین سوالی که یک فرد عادی با دیدن دوربین دست شما می کند این است : ببخشید این دوربین چند مگا پیکسله؟؟
D90 یک دوربین فوق العاده با قیمت نسبتا مناسب است که فروش بسیار بالایی داشته قصدم انکار قابلیت های D90 نبود بلکه باید در نظر داشته باشید که ورود دوربینی جدید با قابلیت های نو و قیمت پایین قطعا فروش دوربین رقیب رو به شدت کاهش میده . این میتونه برعکس هم باشه (که البته قبلا زیاد اتفاق افتاده)چون مزایای دی 90 مانند ارگونومی بهتر ، کمندر فلش و LCD بالا ، شاتر با طول عمر 100000 شات ، و از همه مهمتر لنزهای آماتوری نیکون با اپتیک و قیمت خوب ، مشتریان خودشو از دست نمیده.
اینها رو گفتم بخاطر اینکه امیداورم در این تایپیک وارد جنگ نیکونی و کاننی نشیم(خواهش می کنم)
خب من فکر میکنم با توجه به از بین رفتن فاصله بین سلول ها در روی سنسور و تکنولوژی خاص کنون , نباید مساله ای در ایزوهای بالاتر و یا داینامیک رنج بوجود بیاد
در واقع سطح سلول های حساس به نور کم نشده و فقط فاصله بین اونها از بین رفته
درسته که این امر در دیاف های بالاتر موجب پراش نور و افت وضوح میشه و باز هم اگر چه دیاف های 7 و 8 رو مرز شروع این آشفتگی نوری عنوان کردند اما بدون شک آنقدر ها هم کشنده نیست و تا دیاف 11 (و حتی بالاتر هم ) به خوبی قابل استفاده است و همچنان یک سنسور 15 مگا پیکسلی , دارای جزئیات بیشتری نسبت به یک سنسور 10 مگا پیکسلی خواهد بود
به نظر من , تنها مزیتی که یک سنسور با مگا پیکسل کمتر و با سطح سلول هایی برابر, ممکنه نسبت به این سنسور داشته باشه , کمتر شدن بار پردازش برای پردازنده و در نتیجه افزایش سرعت عکاسی پیاپی است که اون هم دیگه به کاربرد دوربین بستگی پیدا میکنه
قبلا در مورد کنون 50دی هم همین مساله وجود داشت . ولی خب در نمونه هایی که منتشر میشد معلوم بود که با وجود دیفرکشن , همچنان جزئیات بیشتری رو نسبت به 40دی ثبت کرده
هم در مورد 50دی و هم در مورد 500دی معتقدم استفاده از فرمت RAW بسیار بسیار در بهبود وضوح و کنترل سطح نویز عکس ها موثر خواهد بود
چیزی که کمی از جذابیت دوربین کم میکنه مد فیلم برداری اون در حالت Full HD است که فکر کنم فقط تا 20 فریم بر ثانیه خواهد بود
با این حال تا این دوربین ها بخواهند به یک دوربین فیلم برداری تبدیل شوند , راه درازی در پییش است
اگر دوربین تا نزدیک 800 و حتی کمتر, افت قیمت پیدا کنه ( که صد در صد همینگونه خواهد بود ) اونوقت یه خرید عالی خواهد بود.
مخصوصا برای کسانی که قرار نیست برای عکاسی به قطب جنوب یا دشت کویر برن
باید منتظر تست ها و نمونه های دقیق تر شد
ببينم اين فيلم برداريش طولانيه يا مثل دي90 5 دقيقه اي؟
عليرضا تارا
ببخشین، من این لینک رو تو پست 3 همین تاپیک گذاشته بودم و نیازی به تاکید دوباره نبود. شرمنده.-
Hands-On Preview و نمونه تست ها در ایزوهای مختلف توسط سایت ایمیج ریسورس منتشر شد:
کد:
http://www.imaging-resource.com/PRODS/T1I/T1IA.HTM
کاملا حرف بجایی هست. هیچ وقت یه Rebel به 2 رقمی ها نمی رسه. (350D تنها استثنا هست!) من 20D رو به 500D ترجیح میدم. البته این یه نظر شخصی هست.این قیمت اولیه هست و نمیشه روش حساب کرد ، ولی زیاده و صرف با خریدن 40d هست.
اصلان نورقاسمی