صفحه 4 از 72 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 14 54 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر جديد 1Fathi آواتار ها
    تشکر کرده
    21

پیش فرض پاسخ: ایزوی 12800

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    عکس را در سایز اصلی دیدم بدیهی است با تصویر نمایش داده شده ای که شما از سایت مورد نظر قرار دادید بسیار متفاوت است در سایز بزرگ تاثیر نویز در ایزو های بالا بوضوح دیده خواهد شد ...
    متوجه شدم اشتباهم کجا بود. من عکس را باید در سایز اصلی همیشه بررسی کنم تا در سایزهایی که احیانا بهم ارائه میشه. مرسی :)

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    در کل عدد بالا هست :) منتهی روی این ایزو ها حساب زیادی نمیتوان باز کرد... کاربرد آن محدود به استفاده کاربران در پوزیشن های خاص خواهد بود . نظر شخصی من آنست رفتار نویزی این دوربین تا ایزو 3200 برای ارزیابی بهتر است روی 6400 و 12800 به شرطی رفتار نویزی دوربین ها برای یک کاربر از اهمیت برخوردار خواهد بود که مورد استفاده ای هم باشد . برای کاربران بطور عام بعید میدانم نیاز مبرمی به استفاده از آن باشد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aslanaslan نمایش پست ها
    توی اکثر ریویو ها برای این 6400 و 12800 می نویسه: Emergency ISO
    یعنی اینها برای شرایط اورژانسی هست و برای عکاسی معمولی فوق العاده بی کیفیت و پر نویز تشریف دارن!
    در این که این ایزو خیلی ویژه است تقریبا مطمئنم بودم چون سایتها معمولا ایزوی بالای 3200 را در بین ایزوها نمی‌زنند و می گویند در شرایط نوری خاص ولی در این یکی خیلی‌‌ جاها نوشته بود 12800 و من فکر کردم شاید داره به چیز عادیی تبدیل میشه

راستش من اصلا در حدی نیستم که بخواهم روی این ایزوها کار کنم و تازه در فکر ورود به این عرصه عکاسی هستم :) برای یک عکاس فوق آماتور به نظر شما ایزو 3200 چقدر می‌تواند کاربرد داشته باشد؟
    ای کاش یک جدولی بود که می‌گفت برای یک عکاسی که تازه از صفر شروع می‌کنه معمولا و احتمالا انقدر از عکسها با ایزوی 100 است، آنقدر درصدش با ایزوی 200 و ... :(
    mamadferi تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

پیش فرض پاسخ: ایزوی 12800

نقل قول نوشته اصلی توسط 1Fathi نمایش پست ها
    راستش من اصلا در حدی نیستم که بخواهم روی این ایزوها کار کنم و تازه در فکر ورود به این عرصه عکاسی هستم :) برای یک عکاس فوق آماتور به نظر شما ایزو 3200 چقدر می‌تواند کاربرد داشته باشد؟
    ای کاش یک جدولی بود که می‌گفت برای یک عکاسی که تازه از صفر شروع می‌کنه معمولا و احتمالا انقدر از عکسها با ایزوی 100 است، آنقدر درصدش با ایزوی 200 و ... :(
    سلام
    دوست عزیز ایزو 3200 ربطی به آماتور بودن یا حرفه ای بودن نداره. بلکه بستگی به وضعیت نور در هنگام عکاسی داره.
    و همچنین دیافراگم لنز مورد استفاده ، سرعت شاتر و وابستگی آن به متحرک یا ثابت بودن سوژه و فاصله کانونی و ... ، استفاده کردن یا نکردن از سه پایه و ........
    کسی که میخواد در آتلیه و در شرایط نور کنترل شده از دوربین استفاده کنه ، پس براش فرقی نمیکنه که ایزوی 3200 فلان دوربین چقدر نویز داره.
    ولی برای کسی که میخواد در محیط کم نور عکاسی کنه و لنزش هم دیافراگم بسته ای داره ، میزان نویز براش مهم هست.
    Arash، yasin-m، 1Fathi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد 1Fathi آواتار ها
    تشکر کرده
    21

پیش فرض کمی توضیح درباره خودم

نقل قول نوشته اصلی توسط amirt2006 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز ایزو 3200 ربطی به آماتور بودن یا حرفه ای بودن نداره. بلکه بستگی به وضعیت نور در هنگام عکاسی داره.
    و همچنین دیافراگم لنز مورد استفاده ، سرعت شاتر و وابستگی آن به متحرک یا ثابت بودن سوژه و فاصله کانونی و ... ، استفاده کردن یا نکردن از سه پایه و ........
    کسی که میخواد در آتلیه و در شرایط نور کنترل شده از دوربین استفاده کنه ، پس براش فرقی نمیکنه که ایزوی 3200 فلان دوربین چقدر نویز داره.
    ولی برای کسی که میخواد در محیط کم نور عکاسی کنه و لنزش هم دیافراگم بسته ای داره ، میزان نویز براش مهم هست.
    سلام امیر جان.
    من فکر کنم باید یک جایی درست کنم که اطلاعات مربوط به خودم را آنجا کامل بنویسم و شرایطم را توضیح بدهم. متاسفانه هیچ‌کدام از دوستان هم قابل نمی‌دونن یک وقت کوچک برای مشاوره به من اختصاص بدهند.

برای همین شرایط کنترل شده اصلا ندارم که برایم ایزوی 3200 مهم نباشد

از اینجا کپی می‌کنم:
    قضیه این است که من مدتی است که به عکاسی علاقه‌مند شدم و قصد تهیه یک دوربین عکاسی را دارم ( شغل من صنعتی است و ابدا به عکاسی ربطی ندارد )
    حالا بعد از کمی بررسی به PowerShot SX1 رسیدم ولی از آنجایی که به شدت وسواسی هستم می‌خواهم صد در صد مطمئن بشوم که دوربین مناسبی می‌خرم. ( البته الان گزینه‌های دیگری هم مطرح شده است مثل 1000 دی یا 450 دی و یا یک بادی 20 دی دسته دوم )

در مورد بودجه من چون تازه دستم بسته شده است می‌توانم حدود 600 تومان ( حداکثر تا 750 تومان برای مثلا EOS 450D ) خرج کنم ولی قدرت مالی خرید لنز را ندارم. می‌بینید که یک خورده مشکل مالی دارم و وسواسم شاید به این خاطر باشد

خیلی گرایش سمت کنون دارم چون دوستانم اکثرا کنون دارند اما یکی از همان دوستانم که D5 MarkII دارد من را از خرید کامپکت کنون منع می‌کند بنابراین شما با خیال راحت در این زمینه هر توصیه ای دارید بفرمائید که شدیدا استقبال میشه
    mamadferi تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4296

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

دوست عزیز بدنه مقاوم تری دارند نه بسیار مقاوم و آنکه هیچکدامشان واتر پروف نیستند بلکه سیلینگ بهتری نسبت به 3 رقمی ها دارند آنهم فرضا درب باطری یا مواردی از این دست. سیلینگ کامل مربوط به سری 1Dهاست که البته مفهوم Water proof را به سختی بتوان برای آنها بکار برد
    درسته... ببخشین. اشکال از من بوده. منظورم از مقاوم بودن، بیشتر شاسی فلزی آنها نسبت به شاسی پلاستیکی 3 رقمی ها است.
    اصلان نورقاسمی

كاربر همراه a_pendar آواتار ها
    تشکر کرده
    201

Movie recording * • 1920 x 1080 (1080P, 16:9) @ 20 fps
    • 1280 x 720 (720P, 16:9) @ 30 fps
    • 640 x 480 (4:3) @ 30 fps
    • Quicktime MOV format (H.264 video,linear PCM audio)
    Up to 29 min 59 sec (or max file size 4 GB)

نقل از dpreview
    shabab تشکر می‌کند.
    ...سكوت سرشار از ناگفته هاست...

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4296

preview های این دوربین در DPReview و چند تا سایت خوب دیگه هم منتشر شد:

کد:
    http://www.dpreview.com/previews/canoneos500d/
    کد:
    http://robgalbraith.com/bins/multi_page.asp?cid=7-9973-9976
    کد:
    http://www.gizmodo.com.au/2009/03/canon_rebel_t1i_handson_50ds_sensor_1080p_vids_899_-2.html
    mamadferi تشکر می‌کند.
    اصلان نورقاسمی

كاربر جديد vooroojak80 آواتار ها
    تشکر کرده
    24

با خوندن اين ريويوها من تصيم قطعي گرفتم كه اين دوريين رو بگيرم. واقعا يه سرگردن بالاتر از 450 , 1000 هست. مخصوصا براي شرايط من فوق العاده است. فقط از اين ناراحتم كه باز بايد صبر كنم ببينم اين دوربين در خارج از كشور هم قيمت اش اول بالاست و بعد افت مي كند؟ منظورم اينه كه تجربه قبلي ها اينطور بوده؟ چون من يكي از دوستانم از چين مياد يك ماه ديگه مي تونم بگم اون برام بياره. البته بايد قيد گارانتي .. رو بزنم در اونصورت. ژيشنهاد مي كنيد اين حالت رو؟ يا باااااز صبر كنم از همين جا بگيرم؟:confused:
    mamadferi تشکر می‌کند.

كاربر فعال artara74 آواتار ها
    تشکر کرده
    1113

فيلم برداريش فكوس دستيه يا اتو؟
    عليرضا تارا

slr
    slr آنلاین نیست
    كاربر آشنا slr آواتار ها
    تشکر کرده
    63

دوستان یه سوال فنی:

آیا این امکان وجود دارد که با هک دوربین امکان فیلمبرداری بصورت 30fps در full hd بوجود بیاید؟

سابقا در همه دوربین هایی که live view داشتند با هک امکان فیلمبرداری بهشان اضافه میشد منتها بدون صدا.میخواهم بدانم 30 فرم ممکن خواهد شد یا خیر.
    My cams
    Canon eos 500D +18 55 IS+UV Filter kenko
    Canon ixy25(ixus 85

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

سلام
    آیا کسی اطلاع داره که هنگام فیلمبرداری با این دوربین زوم هم میشه کرد؟
    با تشکر از همه اساتید

صفحه 4 از 72 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 14 54 ... آخرینآخرین