اتفاقا این موضوع حقیقت داره، چون من خودم از برنامه ای که چند روز پیش از کانال BBC در مورد موبایل نوکیا پخش شد دیدم. کارخانه نوکیا و تستهای وحشتناک این شرکت روی موبایهاش رو به نمایش میگذاشت که خیلی دیدنی بودند و یکی از نکات هم این بود که دکمه هایی که کاربرد بیشتری دارند رو محکمتر طراحی میکنند. حتی در موردی جالب گوشی موبایل رو در جیب شلوار جینی قرار میدادند که شلوار هم توسط دستگاه تکان داده میشد و حرکت گوشی موبایل رو در جیب هم امتحان میکردند (البطه این امتحان چند روزی به طول می انجامید). موارد دیگری هم بود مثل خم کردن گوشی توسط انسان و دستگاه و اتصال سیم شارژر به تعداد زیاد توسط انسان و ... کلا برنامه بسیار جالبی بود.
اینو دیگه من نمیدونم ولی خوب امکانش هست، اما جای نگرانی نیست چون سالهاست که دوربین دیجیتال اومده و مشکلاتی از این مورد به ندرت پیش اومده.امکان این که تعداد پیکسل های سوخته بیشتر بشه هست؟ مثلا با مرور زمان یا کار کشیدن یا گرم شدن حسگر؟
دوستانی که در این مورد اطلاعی دارند لطفا راهنمایی کنند - آیا ممکنه که یک یا چند پیکسل سوخته بمرور زمان باعث سوختن یا بد عمل کردن پیکسل های دیگه شوند؟
آن پیکسلهای سوخته باعث مشکل برای سایر پیکسلها نمیشوند. اما احتمال دارد که در هر نمایشگری با مرور زمان، تعداد پیسکلهای سوخته افزایش یابد