والا معتبرین جا همون تهران فوکا ، نمایندگی رسمی فوجی فیلمه.
و اگر به اونها هم زنگ بزنید خواهند گفت که برید از نمایندگی فروش بگیرید ، که پیکسل نماینده فروششونه.
والا معتبرین جا همون تهران فوکا ، نمایندگی رسمی فوجی فیلمه.
و اگر به اونها هم زنگ بزنید خواهند گفت که برید از نمایندگی فروش بگیرید ، که پیکسل نماینده فروششونه.
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
دوستانی که این دوربین ارزشمند رو دارند نظرشون در مورد موارد ذیل چیست
1.سیلینگ ویزور و لنز
2.وضعیت عکس ها در بازترین دیاف بخصوص فواصل دورتر
3.نویز و دینامیک رنج و شارپنس
4.تنظیم ایزو و ...............(منظور راحته یانه
درکل تجربه شما چیست و آیا اگر امروز می خواستید این دوربین را بخرید اینکار را می کردید یا نه؟
در شرف خریدن هستم لطفا راهنمایی فرمایید
سلام
با سیلینگ ویزور تا حالا مشکلی نداشتم. ولی یک بار داخل لنز یک دونه غبار دیدم که بعد غیب شد. البته اگر دوربین رو دست کسی بدین که عادت نداشته باشه دست چپش رو زیر لنز بذاره یا وقتی که دارین عکس ها رو نگاه میکنید و حواستون نباشه ویزور جایی قرار داره که سریعا انگشت روش قرار میگره و لک میشه.
از نظر کیفت عکس چه از نظر نویز، داینامیک رنج و شارپنس حتی در بازترین دیاف خیالتون کاملا راحت باشه که مشکلی ندارین.
تنظیم ایزو یکی از مشکلات این دوریبنه! باید دکمه ایزو رو نگه دارید و بعد با دکمه های بالا و پایین مقدارش رو تغییر بدین. و اگر از ایزوی اتوماتیک خیلی استفاده میکنید مشکل بیشتری خواهید داشت چون تنظیم ایزوی اتومات فقط از داخل منوهای دوربین ست میشه و اصلا در دسترس نیست.
در کل بخرید و از داشتن یک دوربین جمع و جور و با کیفیت لذت ببرید.
در ادامه توضیحات آقای غفوریان عرضم به خدمتتون که من با سیلینگ ویزور به مشکل برخوردم ، به این صورت که توی ویزورم خاک رفت و تیغه ویزور گیر میکرد به اونها و نیمه باز میموند که البته خود به خود رفع شد ، ولی من برای رفع این مشکل به قسمت خارجی ویزورم یک تکه نوار چسب چسبوندم که تا حالا موردی نداشتم.
بعد من با ایزو مشکلی ندارم ، و اصلا نگه داشتن نمیخواد!
یکبار دکمه فانکشن رو فشار میدی و بعد با جاگ دیال ایزو رو انتخاب میکنی ، تنها مشکل این دوربین از نظر من پایین بودن سرعت پردازش نسبت به دی اس ال آر هاست که اونم به نظرم با توجه به اندازش قابل توجیهه.
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
خدا بخیر کنه که روز بروز بیشتر دلبسته فوجی میشم
مقایسه ای بین X100 و Leica X1 * در نهایت به نظر من که برد از نظر طراحی و نویزو شارپنس با فوجی هست! دینامیک رنج و رنگ و... هم بنا به سلیقه مصرف کننده!
Fuji X100 vs. Leica X1 comparison review | Leica News & Rumors
ویرایش توسط Arash Sh : Friday 13 January 2012 در ساعت 23:47 دلیل: *
سلام
کسی قیمت آخر این دوربین رو داره؟
دیروز دوربین به قیمت 2300 تهیه شد.
در مقایسه با کنون 7دی خودم و دی3 یکی از دوستان باید بگم فوجی یه چیزیش میشه.... واونم اینکه زیادی شارپو عالیه تصویرش!!! :)
فوکوس در هردو تصویر روی پژوی سمت چپ تصویر
فوجی ایکس 100 / اف 2 / ایزو 400 / 23 میلیمتر / سرعت 1:1000
DSCF0149.jpg
کنون 7دی / اف 4 / ایزو 400 / 24 میلیمتر / سرعت 1:800
IMG_1208.jpg
کراپ های 100% (سمت راست فوجی ایکس 100)
Untitled.jpg
Untitled2.jpg
از چه لنزی روی 7ذی استفاده کردی؟
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم