با سلام به دوستان
به نظر من این دوربین یه دوربین عالی برای سوژه های خیابانی و مناظر شهری با توجه به رنج دینامیکی خوبش و اندازه و طراحی مناسبش محسوب میشه....به نظر من فوجی به نکته خوبی تو بازار فروش توجه کرده و یه بازار جدید و که خیلی رقبای دیگه بهش توجه نمی کردن و برای خودش درست کرده دوربین های کوچک مقاوم با اندازه سنسور مناسب و کاربری اسان تر واسه کسایی که علاوه بر حجم دوربین کیفیت بدنه عکس و زیبایی مطرحه
من خودم هروقت سری های x رو میبینم وسوسه میشم واسه خرید.....
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
تفاوت خروجی ACR 7.4 و Capture One Pro 7.0.2 در پروسس فایلهای خام X-E1
acr.jpg
ACR
co1.jpg
Capture One
نمونه دوم:
acr2.jpg
ACR
co2.jpg
C1
توضیح : فایل خام از DPreview دریافت شده است. میزان شارپ سازی در C1 را خیلی بالا انتخاب کردم که مشکلات خودشان را نشان دهند و قسمتی از آرتیفکتهای مشاهده شده بخاطر شارپ سازی زیاد است. چون تنظیمات شارپ سازی در دو ابزار متفاوت است، نتیجه نهایی از لحاظ میزان شارپ سازی یکی نشده ( C1 شارپتر شده). اما چیزی که مشخص است، کاهش مشکلات آبرنگی شدن در خروجی C1 است.
شاید تا چند ماه دیگر ادوبی نیز در این زمینه پیشرفت کند.
در یکی از سایت ها به قیمت 4770 موجود شده....
با توجه به قیمت روز دلار, قیمت بسیار مناسبی اعلام شده
یک سوال کمی آفتاپیک داشتم اگر دوستانی که تجربه داشتند راهنمایی کنند ممنون میشم
آیا فروش این نوع دوربین ها و تجهیزات جانبیشون به راحتی فروش DSLR هست ؟ یا وقت فروش و ارتقا به مشکل بر خواهیم خورد ؟
برای این دوربین فریمور جدیدی معرفی نشده؟
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
سلام
چون خودم دوربینم رو دست دوم خریدم و نیز شاهد خرید و فروش این نوع دوربین ها بودم نظرم رو میگم.
اکثر افرادی که قصد فروش این دوربین ها رو دارند افرادی هستند که به فکر خرید ورژن بالاتر اون هستند. X100 رو می فروشند تا Xpro1 بخرند و ...
و معمولاً افرادی هستند که خریدار باشند چون وضعیت کاربرد و کیفیت اونها مشخص و اثبات شده است.
البته یه نکته انحرافی هم وجود داره: در مورد خودم و عده ای از دوستان صدق می کنه که بعد از مدتی اونقدر از دوربین تون راضی هستید و دوستش دارید که خیلی سخت بتونید ازش دل بکنید...
ممنون محسن جان اگر اینطور باشه که گفتی بد نیست ! چون به هر حال آدم باید فکر فروش جنس رو قبل از خرید بکنه !
با سایت مربوط تماس داشتم گفتند که تهران فوکا فعلا فقط مدل کروم (نقره ای) رو وارد کرده و از مشکی خبری نیست
تصور میکنم نسخه 1.04 آخرین update باشه که امکان استفاده از لنز جدید 14mm رو میده و کمی هم AF رو بهتر کرده
ظاهرا فریمور لنزها هم آپدیت میشه برای 18-55 هم فریمور جدیدی معرفی شده؟ من تو سایت فوجی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5