مشکلی با لنز فیکس فوجی و فوکالش ندارید؟
پس فوجی انتخاب خوبیه
کراپ جایگزین زوم نخواهد شد! مگر به مقادیر خیلی کم.
در کل فوجی کارکرد خاص خودش رو داره و متفاوته با ترکیب 70D + 18-135
نیازتون رو بهتر بشناسید!
مشکلی با لنز فیکس فوجی و فوکالش ندارید؟
پس فوجی انتخاب خوبیه
کراپ جایگزین زوم نخواهد شد! مگر به مقادیر خیلی کم.
در کل فوجی کارکرد خاص خودش رو داره و متفاوته با ترکیب 70D + 18-135
نیازتون رو بهتر بشناسید!
ویرایش توسط M.Meghdari : Thursday 24 October 2013 در ساعت 20:18
ممنون
نیازم رو فکر کنم کامل گفتم
منظورتون از داشتن مشکل با لنز ثابت و فوکالش چیه؟چون تمام یا بیشتر سوالات من هم در مورد لنزهای این دو بود!
مثلا من نیازی به پیوستگی عناصر پس زمینه( کاری که لنز تله انجام میده) ندارم و تنها چیزی که واسم مهمه بوکه هست.میخوام بدونم در صورت انتخاب فوجی،با نزدیک شدن به سوژه و باز گذاشتن دیاف،میتونم به بوکه ای که کانن در حالت زوم 135 روی سوژه میسازه،دست پیدا کنم؟
خب همه بحث همینجاست!
فوجی فوکال 23 فیکس داره و این فوکال قابل تغییر نیست!
بوکه ای که میده قابل قبول و زیباست به نظر من اما این فیکس بودن کارکرد خاص داره (بیشتر برای عکاسی خیابانی استفاده میشه و معمولا دوربین دوم)
مثلا در طبیعت دست شما بسته است و ممکنه واید تر یا تله تر نیاز داشته باشید
یا این فوکال مناسب پرتره ی بسته چهره نیست و با نزدیک شدن چهره دچار دیستورشن میشه.
همه چی که بوکه نیست...
پ ن: با جناب روشن موافقم!
تله کانورتر 50mm برای x100s معظم
CP+ 2014: Fujifilm shows new 50mm teleconverter for X100S: Digital Photography Review
TS590x442.jpg
www.hmirzaei.com
حسین میرزایی
بالاخره اين دوربين رو خريدم، خيلي خوشدسته،
عكاسي با لنز ثابت خيلي هيجان انگيز و جالبه، برأي داشتن كادر درست بدنت و خودت رو بايد جلو و عقب ببري نه اينكه فاصله كانوني لنزت رو كم و زياد بكني
مبارکه آقای تاجیک . بی شک انتخاب عالی هستش . تاثیر این بدنه و لنز رو قول میدم در کمتر از نیم سال بر روی پیشرفت دید و خلاقیت خودتون مشاهد خواهید کرد شخصا منتظر کارها جالب و خوب شما در این انجمن با این دوربین هستم مبارکه
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
بعد از مدت های بالاخره من هم این دوربین را خریدم بیشتر برای دوربینی که همیشه همراهم باشد.
کلا دوربین خوبی هست ولی مشکل من پیچیدگی بیش از حد دکمه ها منو ها و داشتن امکاناتی هست که به نظر من اصلا نباید در این دوربین وجود می داشت. تقریبا هر دفعه که دوربین را دستم می گیرم احساس ترس می کنم که ممکن هست به چیزی دستم بخورد و تنظیمات دوربین به هم بریزد. باید گفت که برای راحت کار کردن با این دوربین باید چندین ساعت با کنترل ها و منو های این دوربین سر کله زد تا با آن راحت شد کاری که به من اصلا لازم نبود. ای کاش همین طراحی بیرونی ساده وقدیم را در کنترل ها و منو ها هم اعمال می کردند. در بسیاری موارد نبود امکانات بیشتر باعث بهتر شدن کارایی محصول می شود.
و یک سوال - در ویو فایندر اپتیکال و در حالت فوکوس دستی آیا مکانیزمی هست که درستی فوکوس را روی نقاط نشان دهد. مثلا مکانیزمی مانند رنج فایندر یا نشان دهنده نقطه ای در کادر که در فوکوس هست؟ چه جوری می شود که آن را فعال کرد؟
سلام
این مشکل رو اکثر فوجی ها دارن. چند روزی دوربین X10 یکی از دوستان را امانت گرفته بودم برای خیابون گردی. تقریبا هر دفعه وقتی که روی شانه ام بود، یه چیزیش بهم می خورد. من هم که وارد نبودم وسط خیابون گیج می زذم که چی به چیه! یه بار رزولوشن عکسها نصف شده بود و من نفهمیدم. اتفاقا چند تا عکس خیلی خوب گرفته بودم که دلم سوخت.