سلام یه ویدئو تو این زمینه پیدا کردم ظاهرا در مد AF-C این مشکل وجود داره
https://www.youtube.com/watch?v=hMMP-9Y6BI8
البته ببخشید پست قبلی برام قابل ویرایش نبود منظورم XT-2 و XH-1 بود در مقایسه با D810
سلام یه ویدئو تو این زمینه پیدا کردم ظاهرا در مد AF-C این مشکل وجود داره
https://www.youtube.com/watch?v=hMMP-9Y6BI8
البته ببخشید پست قبلی برام قابل ویرایش نبود منظورم XT-2 و XH-1 بود در مقایسه با D810
در حالت فیلمبرداری و در داینامیک رنج بالای 100 ( منظور iso نیست ) یه مشکل فوکوس وجود داره که در یک ویدئو دیدم و کامنت های زیرش هم تایید میکرد
به نظرم باید با آپدیت فریمور برطرف بشه
برای عکاسی روی دست خوب داشتن لرزشگیر داخلی مزیت خیلی بزرگی هست و من مدل xh1 رو ترجیح میدم
البته ممکنه xt3 که قراره بیاد هم این قابلیت لرزشگیر داخلی رو داشته باشه
برای سایر حالت های عکاسی هم کلا دوربین بدون آینه رو ترجیح میدم ( اول فوجی دوم سونی )
به امید اینکه کانن و نیکون هم دوربین هایی در این حد و اندازه ها به بازار ارایه کنند و رقابت شدیدی شکل بگیره
این دوربین سه آپدیت داشته V1.10 ، V1.11 ، V1.12 برخی از مشکلات فوکوس حل شده اما همه موارد نیست ، البته در شایعات خبر از تولید مارک 2 این دوربین زود تر از زمانی که انتظارش میرفت هست ، شاید به دلیل حل برخی از همین مشکلات باشه.
Firmware for X-H1 | Fujifilm Global
FUJIFILM X-H1 | features - Firmware Ver.1.10 | Fujifilm Global
Fujifilm X-T2
و
Fujifilm X-H1
What is the same on the two models:
- 24.2MP APS-C X-Trans III sensor
- X-Processor PRO
- 200 to 12800 ISO (100, 25600, 51200 extended values) for stills
- F-Log gamma curve for video (internal and via HDMI)
- 120fps video in 1080p
- 3-way tilting LCD screen
- AF joystick
- AF system including the latest algorithm and sensitivity improvements
- continuous shooting speeds (8fps / 11fps with battery grip / 14fps with electronic shutter)
- shutter speeds (1/8000s with mechanical shutter – 1/32000s with e-shutter)
- flash sync speed of 1/250s
- dual SD card slot with UHS-II compatibility
- optional vertical battery grip available to improve performance (VPB-XH1 and VPB-XT2)
به نظرتون مواردی که در این مقایسه مشخص کردم اشتباه نیست ؟؟؟
2019-01-31_15-48-57.jpg
ویرایش توسط obsidiyan : Thursday 31 January 2019 در ساعت 16:27
سلام علت سافت بودن قسمتی که در عکس مشخص کردم چی میتونه باشه چون دقیقا ردیف کناری آن شارپتر هست !! در بادی کنون این ردیفها از نظر شارپنس شبیه هم هستن ولی در فوجی دو ردیف کنار هم با هم فرق دارند سونی هم فکر میکنم خیلی کم اختلاف وجود داره نیکون D500 هم در این آی اس او از نظر نویز حرفی برای گفتن در مقابل فوجی نداره به نظرم .
2019-02-01_13-38-22.jpg
سلام ترکیب این بادی با لنز 55 - 16 (f 2.8) به نظرتون خوبه ؟ این لنز چقدر نسبت به 18 -55 در شارپنس و .... بهتر عمل میکنه . ممنون میشم دوستانی که این بادی را دارند کمک کنند
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1