من با عکاسی که X-T2 وX-H1 هر دو رو داشته و این لنز رو هم دارد صحبت کرده ام ... کاملا از X-H1 راضیتر بود و اتفاقا به نظر ایشان لرزشگیر بدنه کاملا به کار لنزشون اومده . به نظر من فوجی با X-H1 قدم خوبی در جهت ورود به دنیای حرفه ایها برداشته : وزن بدنه و فرم دیزاین دوربین به شکلی است که برای کار با لنزهای سنگینتر مناسبتر است ، جنس مانت این دوربین با بقیه دوربینها متفاوت است (منیزیم) که باز هم هدف لنزهای سنگین است ، این دوربین بهترین انتخاب برای کسانی است که میخواهند با لنزهای سینمایی MKX کار کنند ... چون من مخاطب حرفه ای فیلم برداری و عکاسی نیستم با X-T2 خودم خوشحالم ، نهایت تبدیلش میکنم به X-T3 , ولی منکر بعضی از فانکشنهای برتر X-H1 نیستم ، البته دوست عکاسی که باهاش حرف زدم میگفت کیفیتش بهتر بوده ... چون ایشون هر دو رو داشته و من فقط یکیشون رو مجبورم فعلا بپذیرم :) لنز 18-55 لنز خوبیه ، کوچیکه و لرزشگیر داره و ارزونتره ... کلا لنزهای 8-16 , 16-55 , 50-140 , 100-400 , 200mm که یه علامت قرمز روشون دارن لنزهای حرفه ای فوجی هستن و معنیش اینه که برای کار سنگین هر روزه و تعداد بالای عکس ماهانه مناسب هستن ... کیفیتشون بالا هست ولی این معنیش این نیست که بقیه لنزها کیفیتشون پایینه .... هر لنزی مخاطب و استفاده خودشو داره
سلام . وقت بخیر و متشکرم بابت اینکه وقت گذاشتید و به سوال بنده جواب دادید . فکر میکنم علت عدم رضایت به خاطر آن ایراد فوکوس در داینامیک رنج بالای 100 باشه که در فیلمبرداری وجود داشت . این ایراد به نظرم با فریم ور حل شدنی هست و خبر ندارم فریم وری که فوجی ارائه کرد این مشکل را رفع کرده یا نه ولی بدنه به قول شما مثل تانک هست و از ظاهرش معلومه مقاومت بیشتری نسبت به X-t2 داره خیلی جالبه من اصلا تا به حال به جنس مانت بادی ها دقت نکرده بودم فکر میکردم همه جنسشان مثل هم هست
سلام دوستانی که X-H1 دارند ایا با نصب فیرم ور 2.01 مشکلات مربوط به فوکوس حل شده ؟ من ویدئویی دیدم که دارنده بادی میگفت فوکوسی که مثلا هنگام ثبت عکس روی چشم بوده بعد از ثبت عکس روی بازوی فرد می افته یعنی محل فوکوس خیلی فرق میکنه آیا چنین مشکلی با فیرم ور حل شده یا همچنان پابرجاست ؟
https://www.youtube.com/watch?v=W9TeFoY6BF8
سلام. این بادی ( کلا بادی های فوجی) لنز کیت باهاشون ارائه نمیشه ؟!! چون من زنگ زدم نمایندگی گفتن بادی قیمتش ..... هست بعد لنز 18-55 و .. هم با همون قیمتی که بصورت جداگانه عرضه میشه یعنی حدود 7 تومن . لنزهایی که بصورت کیت ارائه میشن قیمتشون با خرید تکی همان لنز فرق داره. یه سوال دیگه این بادی که ساخت چین نداره ؟ چون X-T3 ظاهرا مد این چاینا هست !!