جناب دکتر روشن عزیز
سلام
لطفا اگه پست منو دیدید راهنمائی کنید.
قبلا" از راهنمائی شما ممنونم.
مهران عزيز
يكسري مطالب در مورد ويرايش عكس تاكنون در سايت عكاسي منتشر شده است كه توضيحات كامل در مورد آنها و آدرسشان را ميتواني در لينك زير ببيني:
http://www.akkasee.com/darkroom/archives/010539.php
اما اين مطالب اصولا Object- Oriented هستند. يعني يكسري موضوعات مختلف و مهم براي ويرايش عكس را توضيح داده است. شايد براي كسي كه ميخواهد بر اساس يك ترتيب خاص با فتوشاپ در عكاسي آشنا گردد، كمي دنبال كردن انها مشكل باشد.
اما كتاب...
كتاب مفيد فراوان است. اگر كمي انگليسي بدانيد كتابهاي جالب و مفيد فراواني وجود دارد كه تمام مراحل لازمه را به شما اموزش ميدهند. نمونه انها :
Muska.Lipman.Adobe.Photoshop.CS.Photographers.Guid e
The.Photoshop.CS2.Book.for.Digital.Photographers
لينك دانلود اين كتابها در فروم هست اما چون لينكها قديمي بوده ، ديگر فعال نيست. شايد بتوانيد از بقيه دوستان تهيه نماييد. اگر هم كسي لينك جديد از انها داشت و گذاشت كه چه بهتر.
اما كتاب ترجمه شده فارسي ايده الي در اين زمينه تاكنون نديده ام.
سلام جناب دکتر روشن.
ممنون از راهنمائی شما.
سه تا سئوال دارم.
1- آیا برای من که آماتور هستم و صرفا عکسای خانوادگی و تفریحی میگیرم، احتیاجی به یادگیری فتوشاپ هست؟
2- آیا کتاب "عکاسي ديجيتال و ويرايش تصوير" نوشته: تام انگ، ترجمه: سيامک زماني، مناسب من هست؟
3- آیا light room نیازهای من رو بر طرف میکنه؟ اگه جواب مثبته، لطفا یه کتاب برای یادگیری معرفی کنید.
1- دوربينهاي Compact نتيجه حاضر و آماده تري برايتان آماده ميكنند و به همين دليل هم ممكن است نياز چنداني براي اصلاح آن عكسها، نداشته باشيد. اما گاهي هم بعلل مختلف ( شرايط عكاسي/ اشكال در تنظيمات زمان عكاسي و ...) ممكن است نياز به ويرايشهايي داشته باشيد. خيلي از برنامه هاي ساده تر از فتوشاپ نيز با سهولت بيشتر اينكارها را براي تان انجام ميدهند. مثل AcdSee كه اصلاحات خودكار فراواني دارد. شايد در اينجا لازم نباشد براي يك سيب، يك باغ سيب بخريد.
اما اگر دوست داريد فتوشاپ در حد اصلاحات معمول را ياد بگيريد هم ميتوانيد از مقالات موضوعي سايت استفاده كنيد( كه آدرسش در پست قبلي امده است) و هم آن كتاب تام انگ كه نسبت به بقيه آبرومندتر است.
2- پاسخ اين سوال هم كه داده شد.
3- لايت روم نيازهاي حرفه اي ها را نيز براورده ميكند. كتاب فارسي كه از آن منتشر نشده است. يكسري مطالب آموزشي در تاريكخانه درباره آن نوشته ام ( http://www.akkasee.com/darkroom/archives/tutorial/ (
يك كتاب انگليسي نيز در فروم لينك داده شده است
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=305
آیا برای این دوربین هنوز Frimware جدید نیامده؟
سلامی دوباره به دوستان عزیز این فروم:
همونطور که مشهدی جان فرمودند مدت 1 ماهست که به دلیل فوت یکی از آشنایان نزدیک و امتحانات فرصت نکرده ام به فروم بیایم:(.ولی از چند روز دیگر امیدوارم دوباره بتونم اینجا پست بزنم.
در مورد شارپنس من مشکل شما را ندارم.لطفا در یک روز آفتابی و با ایزو صد از یک نفر یک پرتره با سرعت شاتر زیاد بگیرید و بدون انجام ویرایش و فقط با کراپ یک قسمت عکس(ریسایز نکنید) این عکس را در یک جا آپلود کنید تا من با عکس های خودم مقایسه کنم ببینم مشکلیه یا نه.
امید وارم بتوانم در هفته آینده یک مقایسه بین s3is و فوجی S6500 انجام بدم و در این فروم قرار بدهم.
پ.ن : از مدیریت فروم برای قرار دادن این اسمایلی جدید "چشم ور قلمبیده" تشکر می کنم !!!!
آرمان صمیمی
FujiFilm FinePix S6500fd | Yashica RangeFinder | national PE201a Flash | Slik Goodman Handy
محسن کریمی