نوشته اصلی توسط
mkdotnet
سلام..
1) حق با شماست.. من واسه چنين مواقعي با RAF مي گيرم بعدش توسط نرم افزار همراه دوربين دستكاري مي كنم.. البته شايد كيفيت زمان عكاسي رو نداشته باشه ولي 90 درصد مواقع ارضا كننده است..
2) من كه حرفه اي نيستم... با توجه به اينكه نورسنج دوربين عموما خطا داره ولي سعي مي كنم از حالتهاي غير M بنا به موردم حتي از تغيير ISO براي دستيابي به سرعت شاتر مورد نظرم استفاده كنم... عموما هم براي عكسهام (كه البته جنبه تفريحي دارند و نه حرفه اي) كافي بوده.. اگه فكر مي كنيد واقعا به مد M و اون f11 نياز داريد... مي تونيد يه نورسنج دست دوم گير بياريد... (فكر كنم بچه ها مي گفتند سالم و خوبش حدود 40 - 50 باشه) .. همه چي رو بهتون مي گه... سرعت شاتر .. ديافراگم و ....
3) اگر هم مي خواييد تو خرج نيفتيد بايد خيلي با اين دوربين عكس بندازيد تا قلقش دستتون بياد... البته فكر نكنم بد قلق باشه... (دوربيناي ديگه رو نمي دونم) ... من هر دفعه كه دوربين رو دستم مي گيرم و به خاطر كلاس عكاسي (معرفي شده توسط همين جا) مي رم تمرين.. بالاي دويست عكس مي گيرم.. واسه همين حدودا مي تونم الان شات و ديافراگم رو با توجه به وضعيت لنزم حدث بزنم (البته واسه شرايط مشابه به شرايط قبل).. همانطور كه مي گن .. عكاسي همش تجربه است البته بر پايه اصول و قواعدش
اگر فكر مي كنيد بازم كاري از دست من برمياد خوشحال مي شم كمكتون كنم
موفق باشيد