سلام
از من میشنوید شک نکنید . من هم چند ماه پیش پیش از یکی از دوستان فروم تهیه کردم به قیمت کاملا منصفانه 390 (تازه با دو باطری اضافه + فیلتر محافظ کنون که همین جا هم از ایشون کمال تشکر رو دارم) . الان که اونو دارم مطمئنم اگه 600 هم بود میخریدم ( یا بهتره بگم الان اگه یکی بیاد و بخواد700-600 هم بخره نمیدم) . وزن بالا که اصلا مشکلی نیست بماند خیلی هم مفید هست( البته اونقدر هم سنگین نیست 900 گرم تقریبا) . الان یک 60d با 18-55 تقریبا 1 کیلو میشه . با توجه به این قیمت دلار و با توجه به کار کم دوربین بنا بر گفته فروشنده می ارزد .
البته توقع خیلی زیادی هم نباید از این سالار داشت ( بلاخره نمی خام آبرو ریزی کنم اما سنسور خیلی کوچک نسبت به dslr(که معتقدما همین سنسور فول فریم لایک هاست) یک کم آزار دهنده میشود) . اگه با هم رده های خودش مقایسه کنید مثلا اگه hs20 بخواد 600 با شه این باید 1 تومن باشه تازه اگه نسبت به اسباب بازی های کنون مقایسه کنید که میشه 1.5 .
نتیجه گیری : اگر دنبال خرید یک لایک هستید حتما این رو تهیه کنید و هیچ شکی هم به خودتون راه ندید و مطمئن باشید تا همون 600 - 700 می ارزه(این نظر شخصیه دیگه) . اما اگه کیفیت خروجی براتون خیلی مهمه و بودجه دارید که یک dslr بخرید .