یه تاپیک با این عنوان ایجاد شده بود که گویا بدلیل اینکه عینا کپی منبع بود بسته شد. چون خودم این چند وقته اخیر قصد خرید S100fs رو داشتم و سوال برام بود که نسل جدیدش میاد یا نه؟ حیفم اومد همچین تاپیکی نباشه و راجع به این دوربین صحبت نشه. این تاپیک رو ایجاد کردم که ترجمه برخی قسمت هایی از مطالب منتشره راجع به این دوربین هست.
Fuji S200EXR- سنسور EXR سطوح جدیدی از کیفیت را برای این دوربین به ارمغان آورده است.
تو سایت Dpreview به نقل از خود سایت FujiFilm نوشته بود که به دلیل انقلابی که در طراحی سنسور جدید صورت گرفته ، این دوربین عکسهایی معادل کیفیت DSLR ها و یا حتی برتر از اون ها رو تولید میکنه.
سنسور EXR به گونه ای ساخته شده که تطابق کامل با لنز با کیفیت این دوربین داشته باشه. هدف تولید ترکیبی از لنز/ سنسور بوده که بتونه تا حد ممکن مشابه چشم انسان عمل نماید.
سنسور EXR یک سنسور Switchable هست و سه مود مختلف را برای عکاسی در S200EXR ارائه میدهد:
- High Resolution -HR- که از 12 مگاپیکسل موجود برای ثبت تصاویر استفاده می کند و به منظور ثبت بیشترین جزئیات ( Detail ) در نور کامل و یکنواخت طراحی شده است
- Wide Dynamic Range- DR- تصاویری با نوردهی متفاوت با استفاده از دو مجموعه 6 میلون پیکسلی ثبت میکند.
که موجب ایجاد Detail بالا در نواحی highlight تصویر میشود.
- High Sensitivity and Low Noise -SN- اونچه که از این قسمت متوجه شدم این بود که در این حالت به نظر هر دو پیکسل مجاور با هم به صورت یک پیکسل عمل کرده و سنسور در حقیقت مثل یک سنسور 6 مگاپیکسلی با دیودهای نوری بزرگتر ( یعنی چگالی پیکسل نصف حالت معمول) عمل می کنه که به میزان کافی بزرگ هستند تا بتوانند نور رو در تاریک ترین شرایط جذب کنند و تصاویری با نویز کم در نور تاریک تولید کنند.
مهمترین بهبودهای ایجاد شده در S200EXR نسبت به S100fs
- سنسور جدید "1/1.6 و 12 مگاپیکسلی Super CCD EXR
- مودهای EXR Priority و EXR auto
- Pro Focuse Mode و Lowlight Mode
- 5 مود Film simulation ( دو مود Black & White و Sepia جدید هستند)
- LCD جدید با کنتراست بالا و رزولوشن 230000 در اندازه "2.7
- فلاش جدید هوشمند ( Super Intelligent Flash)
- بهبود عمر باتری ( 370 عکس در مقابل 250 عکس s100) با تقریبا 50 درصد کارکرد بیشتر نسبت به S100
- امکان عکس برداری همزمان با دو فرمت
دو تغییر دیگری که در این دوربین نسبت به S100 ایجاد شده کاهش وزن به 835 گرم و همینطور لنزشه که از 28-400 به 436-30.5 تغییر کرده ( هر دو 14.3 برابر زوم اپتیکال).
نمی دونم مشکلاتی مثل CA/PF ، مشکل در فوکوس بر روی سوژه های سریع مثل سوژه های ورزشی و یا هواپیما ها حل شده یا نه.
من تو یکی از سایت ها دیدم قیمتی که برای این دوربین ذکر شده بود 599 دلار بود و گویا گفته شده بود که قرار ماه اگوست به بازار بیاد. فکر کنم با این حساب اگه به ایران بیاد حدود 700 تومان باشه.