بطور کلی کیفیت اس 200 بهتره که اینو میتونید با دیدن عکسهای دو دوربین متوجه بشین و از نظر علمی هم سنسور بزرگتر اس 200 ذاتا کیفیت این دوربینو بالا برده. در مورد اچ اس 10 فقط زوم بالا و فیلمبرداری اچ دی مزیته که بستگی به نیاز شما داره.
بطور کلی کیفیت اس 200 بهتره که اینو میتونید با دیدن عکسهای دو دوربین متوجه بشین و از نظر علمی هم سنسور بزرگتر اس 200 ذاتا کیفیت این دوربینو بالا برده. در مورد اچ اس 10 فقط زوم بالا و فیلمبرداری اچ دی مزیته که بستگی به نیاز شما داره.
Back for Good
سلام به همه s200دارها
3روز پيش اين دوربينو با قيمت 400 خريدم
اميدوارم با كمك به هم در پيدا كردن نقاط قوت اين دوربين و داشتن خروجي هاي قابل قبول همكاري و اطلاع رساني پايداري با هم داشته باشيم:)
علیرضا ساریخانی
s200 دارم
450 خریدم.عکساش عالیه برا آتلیه.عمقی که میده بالاست.بدنه بزرگش از شاخصه هایی که برام مهم بوده موقع خرید.اما یه سوال
s200 با d80 نیکون قابل مقایسه هست؟هرچند رنج قیمتشون قابل مقایسه نیست.
واقعاً اينطوره ؟ يعني مثلا با ساخت خود ژاپن هيچ تفاوتي نداره ؟ هيچ ؟
آخه خودتون كه مي دونيد ، اكثر فروشنده ها اهل عكاسي نيستند و در مورد عكس و كيفيت عكس و اساسا عكاسي حرفه اي اطلاعي ندارن ! فقط فروشنده ان مثل همه فروشنده ها !
وقتي ازشون مي پرسيد ميگن اووووووووووه !!!! عالييييييييييي !!! بيييييييست !!! ولي وقتي چند تا سوال نيمه فني ازشون مي كني به مِن و مِن مي افتن و خب آدم ناراحت ميشه كه غير صادقانه باهاش برخورد ميكنن !
البته همه اينطور نيستندها ! من خودم چندتا فروشنده ميشناسم كه اهل مطالعه و دقت و اهل فن هستند ! خيلي هم صادقانه برخورد ميكنند
من عكسهايي كه با s200 گرفته شده بود رو ديدم ، با اينكه با ايزوي پايين هم بود ولي انگار با ايزوي بالا گرفته شده ! عكسش اصلا جزييات نداشت ! نميدونم اشكال از كجا بود !
رفقايي كه تجربه داشتند ، اينجوري هست عكساش ؟
البته مدتيه كه دارم روي s200 تحقيق ميكنم ولي خب وسواس اجازه نداده هنوز برم سراغش !