دفترچه راهنمای فارسی برای این مدل هست؟
اگه هست برای من قرار بدید
ممنون
دفترچه راهنمای فارسی برای این مدل هست؟
اگه هست برای من قرار بدید
ممنون
با سلام . آیا d3200 امکان اکسپوزر براکتینگ دارد یا خیر ؟ با تشکر
خیر ندارد +
اما شما به صورت دستی میتونید این کار رو انجام بدید که البته به سه پایه احتیاج خواهید داشت
موفق باشید
دوستان مد Q تو این دوربین کارش چیه؟ یکی از دوستام این دوربینو داره و نمیدونه کارش چیه. فقط گفت صدای شاتر با این حالت کمتر میشه.
سپاس
یا حق
درود
یکی از 4 حالت Release-mode selector هست و درست مثل مود S (حالت اولی در همین قسمت ) عمل میکنه منتها دوربین صدای کمتری تولید میکنه .مثلا صدای Beep که موقع Focus کردن شنیده میشه ( اگر فعالش کرده باشید ) دیگه شنیده نمیشه ، و کلا صدای کمتری دوربین در هنگام عکس گرفتن ایجاد میکنه ، برای مواقعی که صدای دوربین عکاس میتواند مزاحمت ایجاد کند در نظر گرفته شده.
توضیح مندرج در منوال دوربین:
Quiet shutter release
As for single frame, except that the camera makes no sound after
shooting and that a beep does not sound when the camera
focuses, keeping noise to a minimum in quiet surroundings.
سلام خسته نباشید
دوستانی که این دوربینو دارن میخواستم بدونم کیفیت فیلم برداریش چه جوریه؟کلا چه محدودیت هایی داره؟ کیفیت ضبط صداش هنگام فیلم برداری چطور؟تا چه حده؟آزار دهنده نیست؟
https://support.nikonusa.com/app/ans...ail/a_id/18725
آپدیت جدید برای این دوربین نازنین
علی قربان زاده
NIKON D3100
Lens 18-105
سلام دوستان عزیز آپدیت این دوربین رو کجا انجام میدهند چون من بلد نیستم جایی رو معرفی کنید که مطمن باشه ضمنا ااین آپدیت چه تغییری در دوربین ایجاد میکنه متشکرم
سلام به دوستان عزیز
من می خوام یه دوربین D3100 بخرم اما هنوز با یک DSLR تا کنون کار نکرده ام. اما علاقه مندم و می خوام تا هرجا تونستم باهاش پیش برم. نمی دونم حالا اگه عکس گرقتن باهاش خیلی خیلی سخت بود و نتونستم ازش استفاده کنم از همون حالت Auto اون استفاده کنم که البته این خوذش یک شکست بزرگ به حساب میاد ....
1-می خوام بدونم انتخاب این دوربین برای من انتخاب صحیحی هست، یا نه؟
2- گرفتن عکسی با این کیفیت که در لینک زیر هست و در واقع عکس یک "برگ" هست و با این دوربین گرفته شده چقدر تجربه نیاز داره؟ اصولا کار شخصی مثل من هست یا نه؟
3- روی Guide اون چقدر میشه حساب کرد؟
http://www.imaging-resource.com/PROD.../YDSC_0021.HTM
با سلام،
دوست عزیز دوربین خوبیه و برای شما که می خوایید شروع کنید انتخاب مناسبیه.
استفاده از حالت AUTO یه شکست محسوب نمیشه بلکه پلی هست برای یادگیری بهتر عکاسی در مد های دیگر. شما با همین مد AUTO هم شروع کنید، رفته رفته خود به خود مدهای دیگه رو هم امتحان خواهید کرد و لذت واقعی عکاسی رو تجربه خواهید کرد. خیلی ها با مد AUTO شروع می کنند.
با لنز 55-18 هم می تونید عکسی در این حد بگیرید. روی GUIDE هم می تونید کاملا حساب کنید چون این دوربین برای کسایی ساخته شده که می خوان اولین قدم رو در عکاسی بر دارند.
موفق باشید.