U1, U2, U3 هم جالبه.
مثلا شما دوربین رو در حالت U1 روی 200mm قرار میدین و بعد به مد Auto بر می گردین و زوم رو روی 50mm قرار میدین.
وقتی از حالت auto یا حالت های دیگه به U1 بر می گردین زوم دوربین سریعا به 200mm ذخیره شده در U1 بر می گرده.
یا موارد دیگه مثل iso نقطه فکوس و ...
قابلیت جالبی باید باشه.
فکر نمی کنم ربطی بین حالت های U1 U2 U3 با زوم مموری وجود داشته باشه. این دو، دو خصوصیت متفاوت هستن.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
مدهای U1 U2 U3 کلا یک ویژگی دیگه هستن.
زوم مموری به احتمال زیاد از منوی دوربین انتخاب میشه.
مثلا از منوی دوربین 105mm رو انتخاب می کنین، دوربین زوم لنز رو روی 22.5mm قرار میده که برابر با 105mm روی فول فریم است (به عکس سمپل شماره یک نگاه کنین در قسمت سمپل ها).
این 7 حالت در منوی دوربین قابل دسترسی هستن (برای عکاسان حرفه ای که در بعضی از موارد مجبور به استفاده از دوربین های نیمه حرفه ای میشن این قابلیت قرار داده شده، به دلیل داشتن شاتر الکترونیک و سرعت سینک بالا).کد:http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/performance/p7000/sample.htm Focal length 22.5mm 105mm(35mm [135] format picture angle) Exposure mode Aperture-Priority Auto
ویرایش توسط king4 : Monday 13 September 2010 در ساعت 03:23
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
پریویو این دوربین در سایت dpreview.com
این دوربین انقدر قابلیت های خوب داره که عکاسان حرفه ای هم میتونن به عنوان یک دوربین بک آپ بهش نگاه کنن.99point Auto/Manual selection AF
1280 x 720 @ 24fps
ویرایش توسط king4 : Monday 13 September 2010 در ساعت 04:03
دقیقا چه جور عکاس حرفهای و بک آب برای چه وقتی؟این دوربین انقدر قابلیت های خوب داره که عکاسان حرفه ای هم میتونن به عنوان یک دوربین بک آپ بهش نگاه کنن.
در ویدیو سایت نیکون عکاسی به نام Bob Krist صحبت کرده و گفته که برای عکاسی در مسافرت دوست داره همیشه این دوربین همراهش باشه.
به نظر من هم، سبک بودن این دوربین در مسافرتهایی که نیاز به راهپیمایی طولانی دارن یک ویژگی خوبه.
داشتن شاتر الکترونیکی هم یک ویژگی خوبه برای عکاسی با سرعت سینک بالا با فلاش.
عدم نیاز به تعویض لنز برای عکاسانی که نیاز به سرعت عمل زیادی دارن هم میتونه کارایی داشته باشه.
حتی میشه به عنوان یک دوربین بک آپ در عکاسی از مراسم هم استفاده بشه و در کوله شما باشه تا زمانی که اگه دوربین SLR شما دچار مشکل شد بتونین جایگزین کنین (البته با شناختی که من از بچه های فروم دارم دوربین بک آپ کمتر از D300 ترجیح نمیدن :)).
و خیلی موارد دیگه که بستگی به استفاده عکاس داره.
من خودم برای عکاسی strobist و مجالسی مثل عروسی مایلم از این دوربین به عنوان یک بک آپ استفاده کنم.
کلا داشتن یک دوربین SLR-Like که کیفیت قابل قبولی داشته باشه تقریبا میتونه نیاز همه عکاسان حرفه ای باشه.
قابلیت ذخیره سازی تنظیمات در حافظه یکی از ویژگی های خوب این دوربین است. مثلا شما دوربین SLR دارید و لنز تله بسته اید. این دوربین هم به گردن شما آویزان است در حالت واید (اکثر عکاسان خبری مجبور به حمل دو دوربین SLR هستن که واقعا کار مشکل و خسته کننده ای است).
متن گفته ها در ویدیو:
ویرایش توسط king4 : Monday 13 September 2010 در ساعت 21:34
تا اینجا که ارتباطی به بک آپ نداشت. میشه این بحثها رو در مقایسه DSLR و SLRlike انجام دهیم و یا اینکه چگونه به جای DSLR دوربین کامپکت بخریم.در ویدیو سایت نیکون عکاسی به نام Bob Krist صحبت کرده و گفته که برای عکاسی در مسافرت دوست داره همیشه این دوربین همراهش باشه.
به نظر من هم، سبک بودن این دوربین در مسافرتهایی که نیاز به راهپیمایی طولانی دارن یک ویژگی خوبه.
داشتن شاتر الکترونیکی هم یک ویژگی خوبه برای عکاسی با سرعت سینک بالا با فلاش.
عدم نیاز به تعویض لنز برای عکاسانی که نیاز به سرعت عمل زیادی دارن هم میتونه کارایی داشته باشه.
به هرحال هستند عکاسان حرفهای بسیاری که دوربین کامپکت هم دارند. حالا میتونه این دوربین باشه و یا هردوربین کامپکت دیگری.
صحبتهای بالا میتونه مربوط به بک آپ باشه.حتی میشه به عنوان یک دوربین بک آپ در عکاسی از مراسم هم استفاده بشه و در کوله شما باشه تا زمانی که اگه دوربین SLR شما دچار مشکل شد بتونین جایگزین کنین (البته با شناختی که من از بچه های فروم دارم دوربین بک آپ کمتر از D300 ترجیح نمیدن ).
و خیلی موارد دیگه که بستگی به استفاده عکاس داره.
من خودم برای عکاسی strobist و مجالسی مثل عروسی مایلم از این دوربین به عنوان یک بک آپ استفاده کنم.
کلا داشتن یک دوربین SLR-Like که کیفیت قابل قبولی داشته باشه تقریبا میتونه نیاز همه عکاسان حرفه ای باشه.
قابلیت ذخیره سازی تنظیمات در حافظه یکی از ویژگی های خوب این دوربین است. مثلا شما دوربین SLR دارید و لنز تله بسته اید. این دوربین هم به گردن شما آویزان است در حالت واید (اکثر عکاسان خبری مجبور به حمل دو دوربین SLR هستن که واقعا کار مشکل و خسته کننده ای است).
اونجایی که لازم هست برای DSLR خودتان بک آپ بخرید میشه دوربین مثل دی ۳۰۰۰
و یا نسخه های جایگزینش.
۲۰۰ گرم وزن اضافه هم قابل تحمل است اما دوربینی با مشخصات تا حدی شبیه به دوربین خودتان دارید.(البته ممکن است رنج لنزهایتان را به هم بریزد که اگر این مورد اهمیت دارد بک آپ میشود دی ۷۰۰)
اما بند آخر که در مورد عکاسان خبری فرمودهاید فعلا بیشتر شبیه به شوخی است. حداقل در این تاریخ.
من متوجه نمیشم که این دوربین چه ویژگی مثبتی در این مورد نسبت به مثلا جی ۱۱ کانن دارد که عکاسان خبری از آن(به عنوان دوربین و لنز واید) نمیتوانستند استفاده کنند و از این میتوانند؟
مشکلات فنی وجود داره این وسط که چنین استفاده ای از این دوربینها نمیشه. عدم کنترل عمق میدان، سرعت کم فوکوس، اشکال قرارگیری در دست، عدم امکان استفاده فلاش اکسترنال(میشه ولی اگر بشه دیگه نمیشه نیگرش داشت!) و ... از این دوربینها دوربین کامپکت میسازد.
جدای اشکالاتی که در بالا وارد میدانم باید توضیح بدم که هستند عکاسان حرفهای که گهگاه از این دوربینها استفاده حرفهای میکنند و حتی نمایشگاه هم میگذارند(مثل نمایشگاه شبگردیهای من و جی تن، آقای شهریار توکلی) و یا استفاده عکاسان حرفهای خبری(بیشتر برای فیلمبرداری) که نمونههاش رو در زمان انتخابات میدیدیم.(که با توجه به پیشرفت فیلمبرداری دوربینهای DSLR احتمالا چنین جایگاهی رو از دست خواهند داد)
گالري عكسDpreview از دوربين P7000 شامل 51 عكس:
کد:http://www.dpreview.com/galleries/reviewsamples/albums/nikon-coolpix-p7000-preview-samples
اين دوربين باز ترين زاويه اش 28 است چگونه در زوم مموري عدد 24 را ميتواندمورد استفاده قرار دهد؟