با سلام
من که تونستم نوردهی ، ایزو و دیافرام را کنترل کنم
شاید شما نتونستید!!!
Printable View
از گزینه ی جستجو میتونید استفاده کنید :-)
این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید : http://forum.akkasee.com/f49/t19421.html
همچنین این پست و پست بعدی در صفحه ی بعدش : http://forum.akkasee.com/f49/t14490-60.html#post359121
باسلام
وقتی که در نور روز می خوام فلاش اجباری بزنه سرعت شاتر بیشتر از 1/200 نمیشه چی کار کنم تو همه مود ها هم امتحان کردم (M-S-A..) لطفاً راهنمایی بفرمایید
سلام
میخواستم با لنز معکوس عکاسی کنم..دوربین رو مد m گذاشتم..ولی چون ارتباط لنز با بدنه قطع شده فلاش نیمیزنه و میگه ttl فعال هست و لنز متصل نیست..چه جوری باید ttl دوربینو off کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان دوربین در مکانی که نور کم باشه عمل فوکوس رو انجام نمیده
برای رفع این مشکل ایا راهی وجود داره؟
سلام
چراغ کمکی فکوس AF-Assist Illuminator رو فعال کردین؟ اگر موقع فکوس روشن نمیشه برید توی تنظیمات قسمت auto focus و اون رو فعال کنید.
فایل پیوست 59891
درود
دوستان یک سوال داشتم
برای نور دهی طولانی بعد از اینکه دوربین رو به حالت بالب میبرم باید دستم رو شاتر نگه دارم وگرنه به محض رها کردن دست شاتر هم رها میشه
در تایمر دوربین گزینه ریموت هست ولی من ریموت ندارم فعلا و تایمر های غیر اون هم خیلی زمانشون کم هست
تنها کاری که میتونم انجام بدم این هست که سرعت شاتر رو 30 ثانیه که پایین ترین قبل از بالب هست بذارم
راهی برای این مورد و نور دهی دلخواه نداره؟
با سپاس
سلام
کمترین زمان شاتر همون 30 ثانیه است ولی در دوربین های کنون بخاطر اینکه فیش اتصال ریموت استاندارد دارند یک قابلیت جالبی هست اونم اینه که با خرید یک فیش نیم استریو و کمی سیم هدفون میشه ریموت دستی ساخت . توی این ریموت با اتصال دوتا از سیم ها فوکوس انجام میشه و با اتصال دوتای دیگه عکس برداری انجام میشه و خیلی راحت میشه در مد بالب دوتا سیم عکسبرداری رو به هم زد و نگه داشت تا مقدار دلخواه نوردهی انجام بشه
البته من از دوربین های نیکون اطلاع ندارم اما اگه محل اتصال ریموت اونها استاندارد باشه میشه همین کار رو انجام داد
میتونید از ریموتهای ارزان قیمت استفاده کنید راه دیگه ای نداره .
دوستان چه جور میشه با تنظیمات خود دوربین HDR عکاسی کرد؟
برای انجام این حالت در خود دوربین :
حالت عکاسی را روی مود اپرچر پیوریتی گذاشته ، ایزوی صد ( برای شفافیت بیشتر ) ، و نوع تصویر را JPEG انتخاب کنید ...
i Button را فشار دهید .
سپس وارد menu و آنگاه shooting menu شوید .
سپس HDR را OK کنید .
در منوی مورد نظر پایین تر آمده و Exposure Differential را انتخاب کرده و بین مودهای Auto و یا یک ، دو و یا سه Ev یکی را انتخاب کنید . ( اگر نمیدانید کدام حالت مود Auto را در این حالت انتخاب کنید ) .
برگردید به مود HDR و پایین تر رفته و در منوی Smoothing حالت Normal را انتخاب کنید .
سرآخر برگردید به منوی HDR و سپس گزینه On را انتخاب کنید .
لازم به ذکر است که انجام این عمل ، در مراحل پست پروسسینگ و با نرمافزارهای مربوطه ، و در کیفیت تصویر RAW بهترین حالت انجام این عمل است .
سلام و درود به همه دوستان عزیز
با توجه به اینکه همه جا صحبت از کم نویز بودن نسبی این دوربین هست میخواستم بصورت دقیقتر بدونم میزان نویز و کیفیت تصاویر 5100 در مقایسه با کنون 600D چقدر هست؟
در دو نقد بررسی که از این دو دوربین،البته بصورت جداگانه به عمل اومده بود و با مقایسه اونها، در ظاهر کیفیت تصاویر و میزان نویز کنون 600 به ترتیب بیشتر و کمتر بود
در صورتی که ظاهرا برعکس این هست
البته بررسی ها مربوط به یکی سایت های ایرانی بود،فکر میکنم سایت عصر دیجیتال
کم نویز بودن و با کیفیت تر بودن تصاویر در کنون 600D نصبت به 5100 درسته واقعا؟
سلام دوست عزیز
طبق ازمایشات سایت های معتبرعملکرد نویزی D5100 اندکی بهتر است به اندازه ای نیست که بخواد به چشم بیاد.
فایل پیوست 63249
دوست عزیز نمودار اشتباهه.
فایل پیوست 63252
از نظر سنسور d5100 وضعیت بهتری داره.سنسور 16MP با عملکرد بهتر بخصوص در داینامیک رنج(سنسور مشابه d7000).البته هر دوی این بدنه ها نسبت به قیمت کیفیت خوبی دارند و افت قیمت خوبی داشتند.شخصا 600D رو با توجه به قیمتش به 700D ترجیح می دهم خصوصا اگه عمدتا برای عکاسی استفاده بشه.در کل هر کدوم رو که بخرید اشتباه نکردید.
در مورد نویز بارها در این سایت مطرح شده که کم نویز بودن تصویر به تنهایی برتری به حساب نمیاد باید دید در فرایند حذف نویز جزئیات تصویر چقدر از دست میره.
در تکمیل فرمایشات آقای کوروش بهتره یک ریموت هم تهیه کنید(نمونه های مادون قرمز خیلی ارزون و کارامد هستند) چون فشار دادن دکمه شاتر میتونه منجر به لرزش جزئی دوربین و تار شدن تصویر نهایی بشه.در کل با برکتینگ و تدوین با نرم افزار نتیجه بهتری نسبت به حالت اتوماتیک بدست می آورید.
دوستان این باتری رو بعنوان باتری یدک و در کنار باتری اصلی داشته باشم خوب هست یا نه؟
Hahnel Innovative Accessories
Hähnel HL-EL14/EL14a
با سلام
برای دوربینم یک عدد ریموت میخواستم
خیلی نمیخوام پیشرفته و قیمت بالا باشه فقط برای جلوگیری لرزش دست و عکاسی روی حالت bulb میخوام
در ضمن من نمیدونم d5100 از تکنولوژی بی سیم پشتیبانی میکند یا خیر
ریموتها انواع مختلفی دارن. ریموتهای که یه دکمه بیشتر ندارن و یا ریموتهایی که قابلیت برنامه ریزی دارن که در هر دونوع سیمی و رادیویی ساخته میشن. ریموت مادن قرمز نیکون مدل (ML-L3) هم هست که دوربین شما گیرنده اون رو داره قیمتش هم باید حدود 30-40 تومن باشه.
برای حالت bulb به نظر من بهتره که از ریموت سیمی استفاده کنید. قیمت چندانی ندارن.
با تشکر اگر سایت خرید اینترنتی سراغ دارید لطفا بدید مرسی
با سلام
یه سوال داشتم خدمت شما دوستان عزیز
تو مود M وقتی دیال رو میچرخونی به طور پیشفرض بر روی شاتر تغییر اعمال میکنه
میخواستم بدونم با چه دکمه هایی میشه این گزینه رو از شاتر مثلا برد به دیافراگم؟
هر کاری کردم نشد
یه سوال دیگه هم داشتم
چجوری میشه دوربین رو ریست کرد به حالت اول
مثل روز اول بشه دقیقا
ممنون میشم راهنمایی کنین
دفترچه راهنمای دوربین الان دم دستم نیستش که این موارد رو پیدا کنم
موفق باشید
سوال اول
فایل پیوست 67856
سوال دوم
Menu+ i سه ثانیه
ضمنا دفترچه دوربین را هم بگیرید
سلام دوستان
امیدوارم که خوب باشی
یه سوال داشتم از خدمتتون
این دوربین قابلیتی داره که بشه دوربین رو گذاشت روی تایمر و استارت تایمر رو زد و بعد اینکه تایم تموم شد فکوس کنهبعد عکس بگیره؟
درود،
بله دوست عزیز اگه منظورتون تایمر خود دوربین هست که اول زمان مورد نظرتون رو انتخاب می کنید مثلا 2 ثانیه یا 10 ثانیه، بعد از کادر بندی، شاتر رو تا نیمه فشار میدید تا عمل نورسنجی و فوکوس انجام بشه، بعد اینکه شاتر رو تا آخر فشار دادید، تایمر شروع به کار می کنه و بعد از اتمام زمان مورد نظر عکس گرفته میشه و اینجوری نیست که فوکوس و نور سنجی بعد از اتمام زمان فوق انجام بشه.
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
تریگر همون یونیت وایرلس میشه؟
پشتیبانی میکنه این دوربین؟
تو خود نیکون ک فک کنم زده نمیشه....بچه ها تست کردن؟
یونیتش فک کنم 50 تومن باشه اگر درست کار کنه...اون دوستانی که از یونیت استفاده کردن...لطف کنین بگین برد مفید چقدر بوده؟
.
.
.
عطا جان ممنونم از پاسخ گوییت
این موردی که شما گفتین خب یه امر عادی هستش و همه دوربین ها اساس کارشون اینه
هدف من تهیه عکسهای سلفی هستش زمانی که کسی نیست پشت دوربین...ریموت کنترل هم راهشه اما اگر از یونیت پشتیبانی کنه خب یونیت وایرلس تهیه میکنم و دوبار هزینه نمیکنم
خواهش می کنم محمد جان،
ببینید برای کار سلفی دو را پیش رو دارید.
1. یک راهش استفاده از remote wireless هست که علاوه بر اینکه دکمه شاتر رو دارند و با زدن اون دکمه عکس گرفته میشه امکاناتی نظیر تایمر، تعیین تعداد عکسها، فاصله زمانی بین عکسها، گرفتن عکس بعد از 2 ثانیه پس از زدن شاتر و ... رو دارند که طبیعتا قیمتشون گرون تر هست. برد اینها بین 60 تا 100 متر متغیر هست بعضی مدلها مثل hahnel giga t pro ii حدود 100 متر و بعضی مدلها مثل phottix aion حدود 60 متر برد دارند.
اینها دو قسمت هستند که یک قسمت روی کفشک فلاش سوار میشه( گیرنده) و با یک سیم به یکی از پورتهای دوربین وصل میشه و قسمت دیگه ریموت کننترل هست که یک صفحه lcd داره و اطلاعات و فرامین اونجا نشون داده میشه و به وسیله اون فرمان رو به گیرنده که روی کفشک فلاش سوار شده میفرسته که اون هم کنترل دوربین رو به دست میگیره.
2. راه دیگه و البته ارزونتر اینه که از ریموت ML-L3 استفاده کنید که فکر کنم قیمتش 40 تا 50 تومن باشه. فقط یک دکمه آزاد کردن شاتر داره که به محض فشردن اون عکس گرفته میشه. منتها باید ریموت و سنسور IR دوربین در دید مستقیم باشند(مثل ریموت کنترل تلویزیون) و بردشم چند متر هست. اما در مورد اول لازم نیست دوربین و ریموت در یک خط باشند و به اصطلاح همدیگر رو ببینند، بردشم خیلی بیشتر هست.
با توجه به توضیحات بالا ببینید کدوم یکی بیشتر به دردتون می خوره همون رو تهیه کنید.
عطا جان ممنون که وقت میزاری و پست هارو میخونی و سر فرصت جوابو کامل توضیح میدی
منظور من استفاده از یونیت وایرلس WR-R10 هستش
روی این دوربین این یونیت رو میشه سوار کرد و استفاده کرد
یه چیزایی از قبلا ها تو ذهنم هستش که بچه ها میگفتن اینکارو کردیم و جواب داده
میخوام صد در صد مطمئن شم
اگر کسی تست کرده باشه و جواب صد در صد بهم بده ممنون میشم
بازم ممنون عطا جان
موفق و پایدار باشید
MC-DC2 Remote Release Cord (1 meter) from Nikon
اون واير لس که شما ميگی امکانات بيشتری به شما ميده و گرون تره
من همين ريموت های ساده منظورمه که اگر مارک اصلی نگيريد خيلی هم ارزونه (من برای کنون 3$ از اي بی گرفتم)
اگر برای سلفی ميخواهيد نميتونيد از ديافراگم های خيلی باز استفاده کنيد چون نميدونيد کجا فکوس ميشه ، بجای ريموت شما ميتونيد دوربين رو روی تايمر بزاريد و يه شی رو جای خودتون بزاريد و روی اون فکوس کنيد
بعد تو اين مدتی که فرصت هست بريد سر جاتون بشينيد
يکم دقت کنيد ميتونيد از عمق ميدان های کمتر هم استفاده کنيد
https://www.youtube.com/watch?v=C2b61bZ-J44
سلام
ممنون از پاسختون
منظور من استفاده از یونیت وایرلس WR-10Rهستش
فایل پیوست 68058
این روی D5100جواب میده؟
.نقل قول:
Compatible with the following products: DX-D-SLR: D3100, D3200, D5100, D5200, D90, D7000, D7100, D300 series (D300 series - requires WR-A10 Adapter) FX-D-SLR: D600, D700, D800 series, D3 series, D4 (D700/D800 series, D3 series and D4 require the WR-A10 Adapter)
خواهش می کنم. بله برای 5100 هم جواب میده منتها این فقط یونیت گیرنده هست و باید فرستنده رو هم تهیه کنید که معمولا هر دو به صورت یک ست فروخته می شوند. اینجا رو ببینید: Nikon WR-10 Wireless Remote Controller Set 27106
ببینید اینا با موبایل کار نمی کنند دلیلشم استفاده از امواج رادیویی هست و حتما باید گیرنده و فرستنده رو خریداری کنید تا بشه ارتباط بین اونها رو برقرار کرد. برندهای دیگه هم به همین ترتیب و مختص نیکون نیست.
من پیشنهاد می کنم که شما آداپتور WU-1b رو تهیه کنید که در دوربینهای جدید به صورت built in داخل دوربین قرار داره. با وصل کردن این آداپتور به یکی از درگاه های دوربین ارتباط wifi شما برقرار میشه. این آداپتور دو کاره هست.
1. آزاد کردن شاتر و گرفتن عکس در حالیکه تصویر لایو ویو رو هم در گوشیتون می بینید.
2. انتقال عکسها از دوربین به کامپیوتر با wifi.
با سلام خدمت دوستان عزیز
آیا این مقدار نویز در این دوربین با این ISO عادی هستش یا تنظیمات دوربین به درستی انجام نشده(البته با فرمت خام کار میکنم...میخوام رو فرمت جی پگ مطمئن شم که تنظیمات درسته یا نه)
ISO 2000
فایل پیوست 68156
پیشاپیش ممنونم از شما دوستان عزیز
هرچند اندازه تصویر بزرگ نیست ولی بازم به نظر من خوبه. 5100 بدنه کم نویزیه. فقط نمیدونم چرا شما سرعت رو 1/200 گذاشتید. این عکس رو با لرزشگیر و سرعت 1/10 هم میشه گرفت اینطوری ایزو هم اینقدر بالا نمیرفت. من اتو ایزو دوربین خودم رو روی 1600 ست کردم که از این مقدار بالاتر نره.
سلام دوستان
یه سوال داشتم خدمت شما
این دوربین در منو تنها یک گزینه قفل آینه داره اونم برای تمیزکاری سنسور
برای لانگ شات برای مصرف کمتر باتری نیاز به قفل آینه دارم اما جایی پیداش نکردم دفترچه هم خوندم چیزی پیدا نکردم
و گزینه بعدی اینکه چرا نمودار نورسنجی در حالت لایو ویو در ال سی دی وجود نداره و فقظ بعد از ثبت عکس در عکس به نمایش در میاد
راجب اینم تو دفترچه چیزی پیدا نکردم
البته به علت کمبود وقت خیلی مختصر دفترچه رو چک کردم
ممنون میشم راهنمایی کنین
موفق باشید
در این بدنه قفل آینه به فرم SLR های قدیمی وجود ندارد در عین حال قفل کردن آینه تاثیر چندانی در مصرف باطری نخواهد داشت چون در شاتهای طولانی در واقع خود سنسور و پردازنده بیشترین مصرف را خواهند داشت.
قفل آینه دو مزیت داره
اولی کاهش لرزش ناشی از مکانیزم آینه است که در بدنه های شما از طریق delay قابل اجراست
دومی امکان استفاده از لنزهای خاص که معمولا لنزهای fisheye بودند که انتهای لنز داخل بدنه فرو می رفت که قطعا به کار شما نمیاد.
در مورد سوال دوم متاسفانه نیکون هیستوگرام رو در liveview فقط در بدنه های سطح بالاتر قرار میدهد.
با احترام
دوستان چجوری میشه در یک ثانیه تعداد زیادی شات گرفت؟البته RAW+F باشه بهتره.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
قبلا یه سوال تو این تاپیک پرسیده بودم که متاسفانه جواب درستی دریافت نکردم.
سوالم این بود که چجوری میشه تایمر رو فعال کرد و بعدش این که تایم تموم شد دوربین فکوس کنه و بعد عکس رو ثبت کنه
در منوی شاتینگ آخرین گزینه intravel timer shoting (اگر درست نوشته باشم..دوربین دم دست نیستش) هستش که در دوربینهای مدل بالاتر مثل 5300 به این امکان اشاره شده بود اما در بدنه ی ما به این امکان اشاره ای نشده بود.
این امکان در اصل برای تایم لپس استفاده میشه اما میشه این کاری که من گفته بودم هم باهاش انجام داد
تعداد عکسها و فاصله زمانی بین عکسها رو مشخص میکنیم و گزینه استارت رو میزنین و دوربین ابتدا فکوس کرده و اگر حالت اتوماتیک باشه نورسنجی هم میکنه و سپس عکس رو با توجه به تنظیمات ثبت میکنه
بعد از ثبت عکس و طبق فاصله زمانی بین شات ها که براش تعیین کرده بودین دوربین پس از سپری کردن اون زمان مجددا فکوس میکنه عکس جدید رو ثبت میکنه
لازم به ذکر هستش که این عملیات کاملا به تنظیماتی که برای دوربین تعریف کرده بودین برمیگرده
مثلا فوکوس اگر دستی باشه دوربین دیگه فوکوسی انجام نمیده
و یا در حالت M اگر عکاسی میکردین دیگه کاری به نورسنجی نداره و یا اگر نقطه ی خاصی برای فکوس انتخاب کرده بودین دیگه قابل تغییر نیستش
این مطلب رو صرفا جهت اطلاع دیگر دوستان که از این بدنه استفاده میکنن گذاشتم
موفق و پایدار باشید
دوستان عزیز ممنون میشم در مورد برکتینگ D5100 اگه اطلاعاتی دارید جواب این سوالامو بدید.
-دی5100 در حالت برکتینگ چند شات میگیره؟مثلا بزاریم رو AE2.0 چند شات میگیره؟من تو تنظیمات گزینه ای ندیدم که تعداد شات رو بشه تنظیم کرد.
-حتما باید هر بار روی دکمه شاتر کلید کنیم تا عکسو بگیره؟امکانش نیست هر n حالت رو خودش بگیره تا لرزش دوربین کم بشه؟
-و درآخر چه نرم افزاری برای ترکیب تصاویر حاصل پیشنهاد میدید؟
سلام
در منوی شاتینگ
گزینه مولتی اکسپوژر تعداد شات رو میتونین مشخص کنین
و در نهایت از مود عکاسی پی در پی و تایمر میتونین بدون نگه داشتن شاتر این کار رو انجام بدین
به این صورت که اول تعداد شات و اختلاف استاپ نوری رو مشخص کرده و بعد از مود عکاسی پی در پی تایمر رو انتخاب کرده و بعد از سپری شدن تایم مورد نظر دوربین شروع به ثبت تصاویر کرده.
شما میتونین از فتوشاپ یا فتوماتیکس برای تولید عکس اچ دی آر استفاده کنین
Photomatix Photoshop
در تاپیک مربوط به عکسهای اچ دی آر توضیحات شیوه استفاده از نرم افزار ها هم قید شده که این تاپیک جای صحبت کردن در رابطه با این موضوع نیستش
موفق باشید
سلام دوستان
نیکون هک ، برای این بدنه قبلا فریموری درست کرده بود که یکی از مزایاش کنترل دستی تنظیمات فیلمبرداری بوده که به کار من نمیاد چون اصلا فیلم نمیگیرم
غیر از این حرکت آیا قابلیت دیگه ای به بدنه اظافه میکنه؟
احیانا اگر نصب شد روی بدنه راهی برای برگشت هستش؟
تاپیکی که در مورد این موضوع صحبت میکردیم رو فراموش کردم
دوستان اگر لینکی دارن ممنون میشم ارجاع بدن
موفق باشید
سلام مجدد
پیشنهاد بنده فرمت jpg+rawهستش
چون شما در حالت jpgمیتونین نتیجه کار رو همون لحظه میتونین تا حدودی ببینین و حداقل تصویر رو از لحاظ نور دریافتی و فوکوس و وایت بالانس چک کنین و حالت raw دست شما رو برای ویرایش از هر لحاظ باز میذاره.ضمنا اگر ببا لایتروم آشنایی ندارین پیشنهاد میکنم این برنامه رو یاد بگیرین..خیلی کمک میکنه
به قول دوستمون آقای جعفر زاده داینامیک رنج سنسور این بدنه به قدری بالا هستش که به شخصه از وقتی که این بدنه رو در اختیار دارم تا حالا فقط یه بار از براکتینگ استفاده کردم.
موفق باشید
فرمت عکس Raw باشد یا JPEG هیچ تفاوتی در پیش نمایش عکس ندارد! در هر دو حالت شما در ال سی دی دوربین خود یک پیش نمایش خواهید دید که توسط دوربین پردازش شده.
سلام امیر جان و سهیل جان
فک کنم اشتباه از من بود
بله..raw هم نمایش داده میشه.
امکانش هستش که فقط راو عکاسی کنین.
از همه دوستان عزیز عذرخواهی میکنم
در داخل فايل هاي RAW (كه در واقع فايل فشرده هستند) يك فايل JPG از عكس وجود دارد كه دوربين براي پيش نمايش از آن استفاده مي كند. نرم افزارهائي وجود دارد كه با استفاده از آنها مي توانيد در كامپيوتر اين فايل JPG را از داخل فايل Raw بيرون بكشيد و ذخيره كنيد.
دوستان هیستوگرام D5100 از کجا فعال میشه؟ من پیداش نکردم