یه سوال
وقتی Auto Bracketing رو فعال میکنم و میذارم رو حالت Continues که چند تا عکس پشت سر هم بگیره چه دکمه ای رو باید فشار بدم که خودش 2-3 تا عکس پشت هم بگیره؟
آخه من هر دفعه خودم پشت هم 3 بار شاتر رو فشار میدم و 3 تا عکس میگیرم!
یه سوال
وقتی Auto Bracketing رو فعال میکنم و میذارم رو حالت Continues که چند تا عکس پشت سر هم بگیره چه دکمه ای رو باید فشار بدم که خودش 2-3 تا عکس پشت هم بگیره؟
آخه من هر دفعه خودم پشت هم 3 بار شاتر رو فشار میدم و 3 تا عکس میگیرم!
Auto Bracketing برای گرفتن سه شات، یکی با نودرهی کمتر، یکی با نوردهی معمولی و یکی با نوردهی بیشتر به کار میرود
حالت Continues برای دنبال کردن سوژه به کار میره
برای زدن شات به صورت ممتد شما کافیه گزینه S (تک شات) توی منویی که با زدن دکه i میاد رو به L یا H تغییر بدین و دستتون رو روی دکمه شاتر نگه دارید تا شات پشت سر هم بگیرید
اگر میخواهید سه تا عکس با سه نوردهی متفاوت بگیرید بعد از تغییر دادن release mode از s یعنی sigle frame به حالت Continues باید منوی auto bracketing رو از حالت off در آورده و روی هر فاصله استاپ نوردهی که از 0.3 استاپ تا 2 استاپ هستش قرار بدهید و هنگام عکاسی وقتی شاتر را فشار میدهید و نگه میدارید دوربین سه تا عکس با سه نوردهی ثبت میکند، دقت کنید که شاتر را فشار داده و نگه دارید
ولی اگر فقط میخواهید پیاپی عکاسی کنید نه با نوردهی های متفاوت release mode را از حالت s به حالت Continues قرار داده و هنگام عکاسی وقتی که شاتر فشرده و نگه دارید دوربین با یک نوردهی ثابت هر چند عکس که بخواهید به صورت پیاپی ثبت میکند
مهدی عبدلی
درود
اگر درست متوجه شده باشم ، میخواهید در حالت براکتینگ عکاسی کنید ، اما میخواهید دوربین بدون دخالت شما برای گرفتن هر شات خودش همه
شاتها رو پشت سر هم بگیرد... برای این کار علاوه بر فعال کردن براکتینگ و اعمال تنظیمات دلخواه مربوط به آن ، باید تایمر دوربین رو هم فعال کنید ، و فقط شارتر رو فشار دهید تا تایمر به کار بیافتد در این حالت دوربین های نیکون تمام شاتها رو پشت سر هم خواهند گرفت
حالا که صحبت از Auto Bracketing شد یک سوال تو ذهنم اومد. ممنون میشم جواب بدین.
تو این مقاله : محدوده بندی خودکار | عکاسی توضیح کامل در مورد Auto Bracketing دیدم. سوالم اینه با Auto Bracketing میتونیم یک جورایی عکس های HDR گرفت؟ چون چند عکس با نوردهی متفاوت میگیریم میشه با ترکیبشون به یک عکس HDR برسیم؟
با سلام
آیا این دوربین امکان اتوفوکاس ممتد هنگام فیلمبرداری رو داره؟
چند کلیپ کوتاه باهاش گرفتم,
اما هر بار مجبور شدم دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بدم تا فوکاس کنه (به صورت جدا گانه برای هر ویو)
و صدای بسیار ناهنجاری هم به طبع اون ضبط شد!
سوال دیگه اینکه که آیا نوردهی و اکسپوژر رو خود دوربین هنگام فیلمبرداری مشخص میکنه؟
دیاف رو از قبل باید تنظیم کرد, ولی اینکه ایزو چقدر باشه چطور؟
چون گاها صحنه روشن و تاریک میشه و اینجوری نمیشه نور درستی داشت
با تشکر