سلام
ممنونم از توجهتون
دوربین نوهستش ودر اردیبهشت 91خریدمش ایزو قبلا روی 200 بودش ولی الان 100 کردمش ولی تغییری در کیفیت عکس ایجاد نشد وهمچنین توی حالت اتو هم کیفیت افتضاحه!!!!!
بهترین راه اینه که شما یک عکس رو که گرفتید ، بخشی از اون رو که به نظرتون افتضاحه رو ( همراه با اگزیف عکس ) در کراپ صددرصد اینجا آپلود کنید ، تا ببینیم که مشکل اش کجاست ؟
یعنی اینکه یک تکه از عکستون رو ، با یک نرم افزار ویرایش ، ببرید بدون اینکه کوچکش کرده باشید ، و بدون اینکه اطلاعات روی عکس را با برنامه های دیگر پاک کرده باشید ، اینجا آپلود کنید .
بهترین دوربین دنیا هم اگر به درستی ازش استفاده نشه ، نمیتونه به طور خودکار بهترین تصویر رو ارایه بده .
پیشنهاد میکنم که اگر دفترچه دوربین اتان را مطالعه نکردی ، حتمن این کار رو بکنید . و همینطور در زمینه عکاسی با این دوربین مطالعه کنید.
درود
اگر دوربین 2 مگاپیکسلی یک موبایل عکسایی بده که از عکسایی که شمابا دوربین SLR تون گرفتید بهتر باشه ،
ربطی به خوب و یا بد بودن دوربین مورد نظر نداره دوست عزیز ، این صرفا به آشنایی و توانایی شما در عکاسی مربوط میشه ،
از دست هیچ کس به جز خودتان هم کاری بر نمیاد .روش آموزش و یادگیری رو جویا بشید زودتر به نتیجه میرسید ( که ربطی به این تاپیک هم ندارد)
پینوشت: البته فکر کنم دوربین ایشون روی Auto Iso هست ، در نتیجه اگه در جایی که نور کافی نیست عکسی بگیرن ،
دوربین ایزو رو تا آخر بالا بکشه ( iso 25600 )در نتیجه نویز توی اون ایزو رو که قطعا هم زیاد هست احتمالا دیده اند
موفق باشید
ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 11 February 2013 در ساعت 00:46
دفترچه راهنمای فارسی برای این مدل هست؟
اگه هست برای من قرار بدید
ممنون
سلام دوستان
منم بین خریدن این دو دوربین یعنی کنون 600دی و نیکون دی 5100ویک دوربین دیگه که نیکوندی3200هستش گیر کردم.
عکسای با کیفیت برام خیلی مهمه و موضوعم نامشخصه اما بیشتر عکاسی از مناظر میکنم و از طرفی روزولیشن دی3200منو جذب خودش میکنه و یه طرف دیگه نامحدود بودن فیلمبرداری کنون منو سمت خودش میکشه و از یه طرف دیگه کیفیت بالاتر عکس و فیلم نیکون5100
فیلمبرداری قدری برام مهم هستش اما نه حیاتی ولی بهش نیاز دارم
از طرفی 5100امکانات بیشتر نسبت ب این دو دوربین داره ارائه میده و کارایی ای ک من میخوامو داره و منو بیشتر از همه دی5100ارضا میکنه.
اما فیلمبرداری محدودش یکم تو ذوق میزنه
اولین سوالم اینه که بین این سه تا دوربین شما کدومو با توجه ب نیاز های من بهم پیشنهاد میکنین؟
دومین سوال اینه که آیا با دی5100 میشه بصورت اچ دی10دقیقه فیلمبرداری کردش؟
سومین سوال اینه که لنز 18-55کیفیتش چطوره و از چه فاصله ای میشه رو سوژه های بسیار نزدیک فوکوس کرد؟
ممنون میشم ازتون.
سلام
به اون سوالامون ک جواب ندادین اما جواباشو در آرودم
حالا یه سوال جدید برام پیش اومد.
حتما یه سری هاتون میدونین که دوربین های پاناسونیک از نوع حرفه ایش یه مد دارن به نام B ک با این مد هر چقد بخوای میتونی پرده ی شاتر رو باز کنی و نورگیری کنی(زمان نورگیری رو دستی تنظیم کنی)
میخواستم بدونم ک دوربین نیکون دی5100هم این قابلیت رو داره یا نه؟
البته روی خود پیچ تنظیم دوربین ک همچین مودی وجود نداشت اما میخوام بدونم تو منو هاش یا با استفاده از ریموت میشه این کارو کرد یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین((اگ زحمت نیست خصوصی))