سلام
در مورد داشتن فکوس اتوماتیک و تنظیم ایزو و سرعت شاتر متوجه منظور شما نشدم.
نمونه عکسهای گرفته شده با این دوربین با فرمت JPG و سایز اصلی، البته در ایزوهای پایین:
Nikon | Imaging Products | Sample Images - Nikon D3200
محمد رحیمیزاده
وایرلس رو اضاف کرد اما برکتیننگ رو خیر
فک کنم تا چند ماه دیگه شاهد آپدیت D5100 هم باشیم
دوستان کسی در مورد 24 مگاپیگسل بودن این دوربین نظری نداره؟
دقیقا نمیدونم منظورتون از نظر چی هست ولی صرف نظر از همه چیز!! 24 مگاپیکسل با این قیمت عالیه! با توجه به اینکه سنسور همون سنسور آ77 هست انتظار میره نتایج خیلی بهتری با توجه به اعمالی که نیکون بر روی سنسورهای سونی انجام میده داشته باشه.
اما...
چند روز پیش که تستهای جدید لنز های ماونت ای سونی بر روی نکس 7 رو در سایت فتوزون میدیدم از نتایج ضعیف لنزها بر روی این سنسور نا امید شدم! یعنی اینکه این بدنه انتری لوله ولی به لنزهای گردن کلفت نیاز داره.همین 55-18 نیکون کم کم کیت بودنش روی این بدنه ها با این چگالی پیکسل سنسور فقط جنبه وجودی پیدا میکنه!
خلاصه اینکه چگالی پیکسل بالا هم علاوه بر مزایا دردسرهای خودش رو داره!
ویرایش توسط lamagra : Thursday 19 April 2012 در ساعت 17:10
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
دیشب در فروم شب زنده دارانی رو دیدم که منتظر معرفی رسمی دوربین بودن گویا
خودم من تا 7 صبح توی سایت بودم
حدسم این بود که قطعا الان تاپیک جدید رو باز کردن متن رو نوشتن منتظر عکس رسمی هستن و دستشون رو دکمه ارسال هست که تاپیک رو خودشون باز کنند...
خوب با قطعی شدن مشخصات D3200 و 24 مگاپیکسلی بودن آن، مطمئنا با سنسور جدید تری در جانشین های احتمالی باقی دوربینها طرف خواهیم بود
خصوصا D400 که باید دیگه از راه برسه و همچنان حتی شایعه ای هم از آن نیست !
خیلی مشتاق دیدن خروجی سنسور این دوربین هستم در سایتهای معتبر
وضعیت نویزی ، دینامیک رنج و عمق رنگ
موفق باشید
انوش
چه نظری بدیم عزیز جان، دیگه نیکون زده تو خط رزولوشن و اینا...
دیگه دوستان نیکونی چه خوششون بیاد چه نیاد باید قبل از ارتقاء دوربین، کامپیوتر ها رو آپدیت کنن، هارد های بیشتری بخرن، حتما یه رایتر بلو-ری تهیه کنن و از همه مهمتر به فکر لنز های خوب باشن
البته حقیقتا نیکون نشون داده فقط اعداد رو بر روی کاغذ بالا نبرده واقعا کیفیت خروجی ها خوبند
پ.ن: هیچ وقت یادم نمیره مدیر فروش نیکو که فرموده بودن طبق تحقیقاتشون بالاتر از 12 مگاپیکسل هیچ طرفداری نداره
با دوستان خط رو خط شدیم
ویرایش توسط beh_b7 : Thursday 19 April 2012 در ساعت 15:24
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8