فایل پیوست 41560
Printable View
وسط كليد AF/M يك دكمه فشاري وجود دارد. با فشرده نگه داشتن اون و چرخاندن چرخهاي بالاي دوربين ميتونيد حالتهاي مختلف رو انتخاب كنيد
فایل پیوست 41562
درود
الان اتفاقی با دوربین بدون مموری عکس گرفتم ! و دیدم عکس رو داره توی LCD نشون میده :shock:
یکی دیگه گرفتم دیدم اونم نشون میده و میتونم مرور کنم عکسهایی که گرفتم رو ، بدون مموری!
اما وقتی خاموش و روشن کردم عکسها پاک شدن، البته کنار عکسها هم نوشته بود DEMO
چنین چیزی رو با دوربین های دیگه ندیده بودم :think:;
ميتونيد غير فعال كنيد كه متوجه بشيد مموري توي دوربين نيست و همچنين كنتور الكي نندازه. (D7000 هم چند تا پشت سر هم ميگيره و تا وقتي بدنه رو خاموش نكرده ايد ميتونيد اونها رو مرور كنيد)
شايد براي حالت DEMOي فروشگاه اين گزينه رو گزاشته اند.
f8 Slot empty release lock Release locked
Enable release
فایل پیوست 41628
البته همه دوربینها بدون مموری عکس میگیرند و آن را نشان میدهند ولی نکته ای که انوش گفت که دوربین چند عکس را بدون مموری در حافظه خود نگه میدارد من در دوربینهای دیگر ( در کنون )ندیده بودم.
البته برای کسانی که عکاسی شغل آنهاست این آپشن غیر فعال شود بهتر است.
D600 the Affordable full-frame DSLR — What’s the Catch? Hands on Review
کد HTML:http://blog.chasejarvis.com/blog/2013/01/d600-the-affordable-full-frame-dslr-whats-the-catch-hands-on-review/]Nikon 600 - Hands on Review - Whats not to like? | Chase Jarvis Blog
درود
راهکاری برای دیده نشدن لکهای روی سنسور
دوستانی که روی سنسور دوربینشون لک دارند تا قبل از رفع این مورد در دوربینشون ، مسلما اگر از دیافراگم بسته تر از f11 بخواهند استفاده کنند، لکها در عکس دیده خواهند شد. حال اگر نخواهند با چند کلیک در فتوشاپ لکها رو حذف کنند ، حداقل از f16 یا بسته تر استفاده نکنند!
خود من شخصا به دلیل اینکه فعلا لنزی برای عکاسی منظره ندارم و با لنز های موجود اکثرا پرتره میگیرم 90% شاتهام
کلا در f1.4 تا نهایت F.5.6 خلاصه شده حتی ماکرو ها نهایت تا F11 .
حالا اگر در عکاسی منظره خواستید جلوی نور ورودی رو بیشتر بگیرید و لازم داشتید دیافراگم رو بیشتر از F11 ببندید خوب یک فیلتر ND با سایز دهنه لنزی که با آن عکس منظزه میگیرید ، تهیه کنید تا مجبور نشوید صرفا برای تاریک کردن عکس از f16 یا f22 استفاده کنید.
این کار گذشته از این ماجرا ، یک حسن هم دارد و آن اینکه لنز ها در بسته ترین دیافهای خود اون شارپنسی رو که باید ندارند حتی اگر لنزتان 14-24 هم باشد !
صرفا فقط برای دیدن وضعیت شارپنس دو لنز فیکس خیلی شارپ نیکون در دیافراگم های F16 و بسته تر نگاهی بیاندازید به Nikkor 105mm VR :
http://www.photozone.de/images/8Revi...5_28vr/mtf.gif
یا Nikkor 60mm f2.8G :
http://www.photozone.de/images/8Revi...28_d3x/mtf.png
موفق باشید
درود
در اینکه فیلتر نامرغوب خودش خطای اپتیکی ایجاد میکند شکی نیست
پدیده دیفراکشن میتواند مضاف بر اینکه لنزی در دیافراگمهای بسته تر خود سافت باشد ، مشکلات اپتیکی ایجاد کند.
پس اینکه لنزی در F22 شارپنس F8 اش را نداشته باشد تنها به دلیل دیفراکشن آن نیست.
حال اینکه یک ND ارزان غالب دقیقا چقدر افت کیفیت ایجاد میکنه ، تا کنون در هیچ سایتی حداقل تا آنجایی که من میدانم تستی صورت نگرفته
اما قدر مسلم آنقدر نخواهد بود که بخاد شارپنسی رو که لنزی در F8 ارائه میده رو در حد آن شارپنس که در F22 ارائه میده پایین بیاره.
فیلتر های حد میانه ای هم هستند که بین فیلتر های ارزان و B+w قرار بگیرند
البته خودتان بهتر از بنده به اینها واقف هستید
موفق باشید
با سلامامروز فرصتی پیش اومد تا D600 یکی از دوستان رو تست کنم و نتیجه رو برای دوستان قرار بدم تا دوستان استفاده ببرن، قابل ذکره که این بدنه از روز اول لنز 50 روش بسته شده و دیگه باز نشدهبا قرار دادن دوربین روی سه پایه و فعال کردن قفل آینه شروع کردم، بعد یک برگه سفید بدون لکه روبه روی اون بر روی دیوار چسبوندم، که توی عکس زیر مشخصه
فایل پیوست 42624
اولین شات رو برای به دست اوردن تعداد شات دوربین زدم و بقیه رو به صورت خام در دیافراگم های 8/2 ، 4 ، 8 ، 11 ، 16 و 22 ، با لنز 50 f1.8 نسخه D
فایل پیوست 42626
بعد فایل های خام رو به 2 صورت پروسس کردم، اولین به صورت عادی (پروفایل لنز و تنظیم نور) و دومین پروسس رو هم به شکل زیر:
اول پروفایل لنز
مقدار Highlights رو به 100
مقدار clarity هم بر روی 100
یک لایه Adjustment و تغییر زیر:
فایل پیوست 42628
اون خط هایی هم که توی عکس مشخص هستند مربوط به خط هایی هستن که بر روی دیوار زیر برگه کشیده شدن(جهت مشخص شدن شدت پروسس دوم)
که نتیجه رو دوستان توی عکس های زیر میتونن ببینن
فایل پیوست 42630
فایل پیوست 42631
فایل پیوست 42633
فایل پیوست 42634
فایل پیوست 42636
فایل پیوست 42637
اینم با ویرایش پر کنتراست
فایل پیوست 42638
فایل پیوست 42640
فایل پیوست 42641
فایل پیوست 42642
فایل پیوست 42643
فایل پیوست 42644
به علت محدود بودن سایز عکس توصیه میکنم دوستان عکس ها رو ذخیره کردن و پشت سر هم به نمایش بزارن تا بهتر متوجه تغییر بشن
سوالی بود در خدمت هستم
پوزش میطلبم به خاطر اشکالات احتمالی
موفق باشید
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره کتاب راهنمای D600به فارسی ترجمه شده یا خیر
درود
تا کنون که خیر
اما دوربینهایی با قیمت ارزان از نظر اینکه عمومیت بیشتری پیدا میکنند ، کتابچه آنها ترجمه میشود ،
دلیل آن فروش بیشتر دوربینی مثل D3100 و D5100 و D7000 در مقایسه با D700 و D3s .. هست.
طی برآوردی که میشه تا از تعداد خاصی فروش کتابچه مورد نظر بیشتر نباشه هزینه ها جبران نمیشه...
به همین دلیل گرانترین دوربینی که تا کنون کتابچه اش ترجمه شده D300 بوده در نتیجه منتظر ترجمه کتابچه D600 نباشید.
کتابچه فارسی دوربین D3x احتمالا این دوربین برای شخص مترجم اهمیت داشته! اگر نه مگر چند نفر ممکن است D3x بخرند
و از بین کاربران این رده از دوربینها (که قدر مسلم حرفه ای هم هستند و D3x اولین دوربینشان هم نبوده) چند اقدام به خرید کتابچه فارسی آن خواهند کرد؟!
اگر خیلی برایتان مهم است نزدیک ترین کتابچه ای که میتواند فصل مشترکی با دوربین شما داشته باشد کتابچه d7000 خواهد بود
مابقی مواردی رو که در دوربین شما اضافه تر هست از روی کتابچه انگلیسی آن خودتان بیابید
گذشته از اینها کار کردن با دوربین های نیکون اینقدر راحت هست که حتی اگر اولین دوربین نیکون شما باشد
با اندکی مراجعه به کتابچه انگلیسی کارتان راه میافتد و خوشبختانه بعد از آن با همه دوربین های نیکون بخاطر
شباهت هایی که به هم دارند میتوانید براحتی کار کنید
موفق باشید
چندی پیش من سوالی در خصوص باز کردن فایل هی Raw توی فتوشاپ داشتم که یکی از دوستان فرمودن باید ACR پلاگین رو ئانل.د کنم ، بنده هم این کارو کردم اما توی دیتیلش توشته بود که این آپدیت توی دوربین های نیکون باعث می شه فقط مشکل D800 ها حل بشه
آخرین آپدیت رو هم استفاده کردم ، الان سوالی که دارم اینه که شما دقیقا چطوری فایل های خامتون رو توی فتوشاپ ویرایش می کنید ؟
فایل های Raw دی 600 توی نسخه 7.3 ACR به راحتی باز و قابل ویرایش هست . نسخه ای که شما استفاده میکنید چیه ؟
درود
نسخه 7.3 ACR رو که دوستمان فرمودند علاوه بر آن برنامه Capture NX 2 ورژن 2.3.4 هم برای D600 مناسب هست نه حتی ورژن جدید تر آن.
که البته اول 2.3.0 که برنامه اصلی است نصب میگردد و بعد آپدیت آن که 2.3.4 باشد. البته همانطور که عرض کردم ورژن جدید تر هم آمده برای
ساپورت بدنه D7100 و... اما اصلا از رنگهایی که خروجی عکسهای D600 در آن داشت راضی نبودم همین 2.3.4 برایش بهترین است.
سلام
دوستانی که d600 دارند،کسی هم هست مشکل سنسور براش پیش نیامده باشه؟ ودوستانی که براشون پیش امده ایا راحت برطرف شده؟درچه مرحله ای پیش امده؟ وکجا وبا چه مقدار ازدست دادن زمان رفع شده مشکل؟
و در تولیدات جدیدتر ایا مشکل این سری حل نشده؟خبری اعلام نشده؟ یعنی دلیلی که باعث میشه نیکون از کنار این قضیه عبورکنه چی میتونه باشه؟معمولا شرکتهای بزرگ و پراوازه چنین مشکلاتی که تاثیرمستقیم در فروش داره رو سریع حل میکنندکه...!!!؟
کیاوش جان شمردم شد 8 سوال
اما توصیه میکنم که اگه به D600 فکر میکنی کاری به کثیف شدن سنسورش نداشته باش و با بقیه امکاناتش حال کن، (مشکل سنسور هم به زودی حل میشه) چون من همه طوره که با رقیب خودش مقایسه میکنم، برای کسی که یه بدنه چند منظوره میخواد قطعاً D600 جوابگوی خواهد بود
آقا یه سر به ما بزنی و این موجود رو دست بگیری دیگه کاری به سنسورش نداری هاااا
دوستان گریپ با قیمت مناسب برا دی ۶۰۰ ندیدین جایی ؟
در ضمن کسی لنز ۸۵ اف ۱.۸ سری جی رو تست زده روی دی ۶۰۰ ؟
قاعدتا باید اصطلاحا سوپرب باشه !
سلام دوستان
من از طریق یکی از عزیزان آشنا در بازار، یک D600 جدید خریدم. سری ساخت این سری جدید هست و گویا دیگه مشکلات قبلی رو نداره. در هر صورت من بسیار راضی ام از دوربین.
کدام شماره سریال نشاندهنده جدید بودن آن است و چگونه می توان آن را فهمید ؟
سپاس از اطلاع رسانی
لطفا اگر تعداد شاتهای دوربین شما به عدد 500 یا بالاتر رسیده یک سمپل با دیافراگم بسته مثلا 16 به بالا از آسمان جهت بررسی قرار دهید.
یک سری به این کلاب در فلیکر بزنید
اینجا
پیش سریالهای 8 و 6 گزارش شده هم هست.
پس با این اوصاف باید منتظر باشم ببینم چی میشه...
ایشا... که اینجوری نشه...
به نظر من , اگه مشکل از طراحی مشکل دار یک قطعه خاص می بود تا بحال حداقل ان قطعه تعویض شده بود. بااین حساب احتمالا این موضوع به طراحی خاص خود دوربین مرتبط است که دراینصورت چون این محصول درخط تولید هست , فک نمیکنم تغییری در d600 بوجوداید.مگر اینکه با اصلاح طراحی ان قسمت خاص وکلا این محصول , محصولی بانام جدیدبرای خط تولید بفرستندمثلا d610 یا d600s.. چون معمولا وقتی محصولی برای خط تولید درهر شرکتی فرستاده میشود دیگر امکان تغییری درطراحی ویاالمانها, هرچندکوچک ,وجودنخواهدداشت. واگر تغییری داده شود محصول جدید بانام جدید معرفی میشود.
البته گاهی هم این گونه نیست
یک محصول مثل دوربین از قطعات زیادی ساخته شده که هر کدوم ساخت یک شرکت هستن و شرکت نیکون طراحی و مونتاژ رو بر عهده داره.
اگر یکی از این قطعات مشکلی داشته باشه میشه با تغییر طراحی یا متریال اون قطعه مشکل رو برطرف کرد
و در این صورت نیازی به نامگزاری جدید نیست
درسته این که هنوز این مشکل دیده میشه کمی عجیبه
من شخصا دفاع دوستان رو درک نمیکنم که میگن اولا مشکل فقط گاهی خودش رو نشون میده دوما با مراجعه به مرکز سرویس و تمیز کردن سنسور حل میشه
مشخصه که هر مشکلی بالاخره راه حلی داره اما من خودم نمیتونم قبول کنم دوربینی که ارزون ههم نیست و تازه خریده شده مجبور به تمیز کردن سنسور بشه چون خود تمیز کردن سنسور هم داستانی داره و ممکنه باعث ایجاد مشکلات دیگه بشه (ممکنه)
خدمات اینجا خیلی گرون هست و حتی شرکتای ارائه کننده خدمات هم هزینه زیادی میکنن برای انجام خدمات و به همین دلیل وقتی برای خرید دوربین مراجعه میکنی این مدلها رو کمتر پیشنهاد میدن چون بعدا مجبورا براش خدمات ارائه بدن . این هم تجربه شخصی خودم بود زمان خرید
سلام دوستان عزیز ببخشید ولی موضوعی بود در مورد D600 که نتونستم نگم
اولا باید تشکر بکنم از جناب انوش خان که با صبر زیاد هنوز دارن درمورد D600 توضیح میدن و دوستان رو راهنمایی میکنن
اما باید در نظر داشته باشیم و که با خرید این بدنه توسط هر کدام از شما عزیزان هیچ مبلغی برای جناب انوش دربر نخواهد داشت
و جداً جناب انوش دارن با تمام وجود راهنمایی میکنن که دوربینی خریداری کنیم که کارایی خوبی داشته باشه و کیفیت خیلی خوبی
رو داشته باشه ، در مورد لکه های روغنی نیز چند عکس نمایش دادن که نشون بدن که مشکل بشکلی نیست که تصاویر گرفته شده
توسط مارو خراب کنه و یا مشص باشه اون لکه ها رو هم نباید بیش از حد بزگ کرد !!!
نظر شخصی من بود !!! ببخشید که دخالت کردم
من 3 سال 7دی داشتم و حتی یکبار در این سه سال مجبور به تمیز کردن سنسور این دوربین نشدم.اگر مجبور بودم هر ماه این کار رو انجام بدم و باز هم با لکه هایی مواجه بشم همان ماه اول بدنه رو میفروختم.برای بعضی از کاربرها که وسواس بیشتری دارند این موضوع قابل چشم پوشی نیست.موضوع بزرگی نیست اما کوچک هم نیست.چون بدنه هایی با سیلینگ بد و نا مناسب مثل 3 ایکس دی ها و هم رده های اونها در سایر برندها خیلی خیلی دیرتر از 500 شات دچار مشکل لکه در سنسور میشن که معمولا هم دلیل خارجی داره.حالا اینکه دوربین 6 میلیون تومانی شما دچار این مشکل باشه که جای خود داره.یا اینکه پس از هر عکسی که ثبت کردید زمانی رو به تمیز کردن این لکه ها در مرحله ویرایش اختصاص بدید و از این بابت حرص نخورید و ریلکس برخورد بکنید هم جای خود داره.
آنچه که مسلمه این یک مشکله و باید برطرف بشه.وقتی هم برطرف بشه یک بدنه بی نقص خواهد بود با عملکرد عالی و قیمت مناسب.
سلام
من نمي دانم چرا دوستان اينقدر نگران تميز كردن سنسور هستند. يكبار كه اين كار را كرديد مي بينيد چقدر كار راحتي است.
توالي تميز كردن سنسور بستگي به نوع كاربري دارد. در سيلدترين بدنه ها هم اگر مثل من مجبور باشيد در فيلد مرتبا كانورتورهاي 1.4 و 2 را بر روي لنز ببنديد و باز كنيد قطعا زود به زود نياز به تميز كردن سنسور خواهيد داشت. مگر اينكه بخواهيد آثار گرد و خاك را در هنگام ويرايش از بين ببريد كه اينهم بستگي به آستانه تحملتان دارد.
واقعا مشکل بزرگی نیست. ولی این هم مثل خیلی چیزای دیگه به میزان حساسیت وتحمل و انتظارات افراد مختلف والبته سلیقه بسته ست.توی کار من همکاری دارم که ازیه مشتری خاص خیلی عصبانی میشه ، ولی یکی دیگه صبرش زیادتره. برای این موضوع ممکنه برخی دوستان چون انتخاب ها زیاد نیستن این موضوع رو تحمل کنند، یه عده هم نه.
من کلا تواین چیزا حساسیت بیش ازحددارم. گاهی حتی اززدگی های کارتن هم ایراد میگیرم ومیگم مغازه دار یه کارتن دیگه بده.برا همین هم دوربینی با این اشکال رو نمی تونم تحمل کنم وپول بیشتری برای مدل دیگه دادم ولی دیگران...
اینا دیگه سلیقه ست و البته اینکه مجبوربه خریدچه دوربینی باشیدباتوجه به اختلاف کنونی ۳-۴ میلیونی دوربین ها؟
+فقط یه چیزی بدیهیه، اگه مثلا الان خود نیکون ۲ تا دوربین دیگه تواین رده قیمتی داشت بااختلاف کم(چیزی مثل مدل های زیاد موبایل)یاتغییربرند کارراحتی بود،دوستان این مشکل رو بازاینقدر راحت میپذیرفتندو d600 میگرفتن؟
درود
لطفا مطالبی که به تاپیک چیزی اضافه نمیکند ، در واقع آفتاپیک محسوب میشود رو مطرح نکنید
تاپیک هر دوربینی برای سوال و جوابهایی پیرامون آن دوربین است نه دلایل شخصی افراد برای انتخاب هایشان،یا گفتگو در مورد خط تولید و...
انوش عزیز
مشکل لکه مشکلی است که در این دوربین وجود داره و به اون مربوطه و در حال حاضر هم فقط در این بدنه دیده میشه هنوز هم برطرف نشده و طبیعتا در همین تاپیک هم در مورد اون بحث میشه.
این مشکل هم به هیچ وجه شخصی نیست، مگر من با این بدنه پدر کشتگی دارم؟! یا با کسانی که این بدنه رو خریدند پدر کشتگی دارم؟! الان من خوشحالم که این دوربین مشکل داره؟!...
بسیار خب،حالا که پستهای من و سایر دوستان اینقدر راحت و سلیقه ای حذف میشه بنده در این تالار پست دیگری نخواهم نوشت.
خداحافظ شما!
جناب انوش
ماست مالی های شما در مورد این دوربین معیوب آفتاپیک محسوب میشود یا اشاره به مشکلات این بدنه؟ شما دانسته و با علم به عیوب این دوربین مبلغ بالایی جهت این بدنه هزینه کردید و سلیقه شما هم قابل احترام است .
ولی شاید بنده خدایی که اطلاعی در مورد این مشکل ندارد با دیدن پستهای شما ترغیب به خرید شود .
شما حق دارید خودزنی بکنید ولی حق ندارید وضعیت را طوری نمایش دهید که کسانی که جهت بدست اوردن اطلاعات به این تاپیک سر میزنند، را هم ترغیب به خودزنی کنید.
کسی که این دوربین را میخرد به دنبال نهایت کیفیت است وگرنه همان دی 7000 با قیمت بسیار پایین تر کافی است . پس سنسور لک دار در این دوربین در واقع نقض غرض است. و توجیه آن معنی ندارد.
موارد مشابه انچه شما آفتاپیک میدانید در تاپیکهای دیگر فراوانند. لطفا اگر دغدغه نظم دادن به فاروم را دارید از جای دیگری شروع کنید.
فاروم یعنی محل تبادل نظر و بحث ، اگر کسی در اینجا صحبت از ماهی گیری یا موتور سواری بکند حق باشماست ولی صحبت پیرامون دوربین و مشخصا مدل دی600 است!
من فکر می کنم ابعاد پنهانی در این مورد وجود ندارد اگر برای کسی وجود این مشکل مهم است خوب بهتر است این دوربین را از لیست خریدشان خارج کنند. البته در مورد این دل نگرانی که مبادا کسی با حرف های انوش گول بخورد و بعد از خرید بفهمد که کلاه سرش رفته راستش نظری ندارم و فکر میکنم کسی که میخواد این دوربین را بخرد تنها به نظر انوش استناد نمی کند.
مسلما حرف شما درسته
شکی هم نیست
اما نمیشه که بیان مشکل یا حتی نظر شخصی من اسمش بشه آفتاپیک و حرفهای اقای انوش در رابطه با رفع مشکل یا کم اهمیتیش بشه مطلب مفید و مرتبط !
فکر میکنم بهتره کسی که اختیار ویرایش و ... داره شخصی برخورد نکنه و اگر خودش در بحثی مشارکت داره سعی کنه فقط مشارکت کنه و ویرایشات رو بذاره به عهده بقیه مدیران تا برای من و بقیه شبهه پیش نیاد که برخورد بیش از حد سلیقه ای هست.
در بحث هر حرفی و هر نظری محترم هست و لزوما همه نباید موافق باشن اما حذف نظرات کار جالبی نیست .
ممنون
درود
دوستان عزیز هرچند که دلیلی برای توضیح وجود ندارد
اما قدر مسلم بنده هیچ گونه معلوماتی از خط تولید نیکون ندارم ( همانند دیگر دوستان )، پس فرستادن پست و خبر دادن از خط تولید یک محصول و بالا آوردن تاپیک یک دوربین،
صرفا مطلبی است که کسی نمیتواند صحت آنرا تایید کند. این در مورد اون چند تا پست که در مورد خط تولید بود.
و پست های بعدی راستش کاربرد نخواهد داشت تا تاپیک این دوربین بالا میاد اون مشکل پاشیدن روغن روی سنسور این دوربین رو بدون داشتن تجربه عملی کار با این دوربین ، برای بار دهم و بیستم تکرار و تکرار کنند ، فکر نمیکنید این موضوع قبلا در این تاپیک مطرح و به قدر کفایت به آن پرداخته شده باشد؟!
و اساسا در تاپیک یک دوربین چه مباحثی معمولا مطرح میشود؟ به استثنای پستهایی اولیه بعد ازمعرفی ، که معمولا نظرات و پیش بینی های شخصی افراد است ( و تب آفتاپیک فرستادن بالاست) دیگر وقتی تاپیک به صفحه 30 رسید و چندین ماه هم از عرضه محصولی گذشته و دست تعداد زیادی از کاربران سایت ما هم هست ، فکر نمیکنم تاپیک همچنان جایی برای صحبت های کلی ( باید اینطور باشه و نباید اونطور باشه ...) داشته باشد.
آقا انوش من هنوز مشکلی با دوربین پیدا نکردم، ولی برای اینکه بدونم باید چیکار کنم، اگر میشه یکم راهنمایی کنید که دقیقا برای رفع مشکل باید چکار کرد؟!؟ و اینکه چقدر احتمال داره دوباره این اتفاق بیافته!؟!
همچنین جهت اطلاع میگم که اگر از این مشکل کوچیک بگذریم، D600 سومین سنسور خوب دنیا رو داره؛ بشخصه وقتی با ایزوی 6400 باهاش چندتا شات زدم، خیلی نویز کمی میداد...
شما چه دفعه قبل چه اکنون علاوه بر اینکه مسیر تاپیک رو از جهت خودش خارج کردید ، و وقت و انرژی دیگران رو تلف میکنید ،
پا فراتر از حیطه ای میگذارید که مجازید در عین شخصی کردن ماجرا به خود اجازه میدهید به جای موضوع مورد نظر این سایت که عکاسی هست ،
با لحنی قرض ورزانه اشخاص را نقد کنید ، متلک ها و تمسخر ها و تکه پرانی های شما باعث نمیشود حرفی که میزنید رنگ منطق به خودش بگیرد بلکه نتیجه عکس هم دارد
شما کاربری هستید که با یک کاربر دیگر اینگونه برخورد کرده اید ، برای دومین بار.
و آن دوستانی دیگری که بین خرید D800 و D600 مردد بودند و بنا به دلائل شخصی خودشان D800 را انتخاب کردند ، دلیل ندارد برای اینکه به خود ثابت کنند کار درستی کردند مدام توی سر D600 بزنند ، d800 هم دوربین خوبی است ، این دست بحث ها برازنده نیست
این قضیه سنسور دی 600 به نظرم خیلی دیگه بزرگ شده و از طرفی هم تکراری و این عیب اینقدر مهم و اذیت کننده نیست که بخواهیم اینقدر روش مانور بدیم ... من خودم قبل از خرید دی 600 روی این موضوع سنسور حس خوبی نداشتم و مردد بودم برای خریدش و میگفتم چرا باید 6 میلیون بدم و دوربینی بگیرم که همچین عیبی داره ولی بعد وقتی دیدم از بین فول فریم های موجود نیکون جه از نظر قیمت و چه از نظر امکانات این گزینه برام مناسب هست دیگه وسواس گونه بهش نگاه نکردم و از وقتی هم که گرفتم توی کمتر از 20 درصد عکسها که پس زمینه یکدست و روشن دارن این مشکل رو دارم که اونم با چند تا کلیک موقع ادیت به راحتی رفع میشه و اصلا چیز مهمی نیست در مقابل مزایا و خروجی و امکاناتی که داره ... هفته پیش بعد از چند ماه بردم سنسور رو تمیز کرد تعمیرگاه مرکزی و به نسبت بهتر شده اگرچه باز تک و توک لکه دیده میشه ... دوستانی که میخوان دی 600 بگیرن اصلا روی این موضوع حساسیت و وسواس به خرج ندن که موضوع خیلی سطحی و پیش پا افتاده هست و شاید برای همین هم نیکون زیاد بهش توجه نکرده ... حالا حتی اگر هیچ وقت هم این مشکل حتی با تعداد شات های بیشتر حل نشه چیز عذاب آور و نگران کننده ای نیست که تو مخ باشه و یا محدودیت ایجاد کنه ...
بحث انتخاب بر میگرده به نیاز آدم و اینکه یک عکاس با بودجه ای که در نظر داره بتونه بهترین انتخاب رو داشته باشه، دوستانی که این بدنه رو انتخاب میکنن اولین بارشون نیست که دوربین میخرن (یه کم برام عجیب بود که دوستی این وسط یه دوربین کراپ دار رو مثال زده بود! ) و قطعاً توی ای زمینه تجاربی داشتن
همیشه برای انتخاب نقاط قوت و ضعفی وجود داره، کاربری که قصد تهیه یه بدنه رو داره و نیاز خودش رو میشناسه نقاط قوت دوربین رو یه کفه ی ترازو میزاره و نقاط ضعف رو توی کفه ی دیگه ی ترازو و سبک سنگینی میکنه تا انتخاب قطعیش مشخص بشه
تمام دوستانی که این بدنه رو خریداری کردن حتماً میدونن که بحث گریس شاتر یکی از نقطه ضعف های این دوربین تا به امروز بوده و حتماً اون رو توی تصمیم گیری هاشون در نظر گرفتن، اما باز اقدام به خرید این دوربین در میان بدنه های دیگه کردن، چون دیدن که در کنار این نقطه ضعف نقاط قوت بیشتری وجود داره که حتماً براشون قابل چشم پوشی نبوده (حالا بگذریم که این وسط برای دوستانی که کارکشته تر هستن گریس شاتر اصلاً نقطه ضعف محسوب نمیشه)
دوستانی هم به خاطر بعضی از خصوصیات شخصیشون این نقطه ی ضعفه رو بسیار بزرگ میبینن به طوری که باعث تجدید نظر در انتخابشون میشه که حتماً هزینه اضافی خرید بدنه D800 و البته هزینه های بعدش هم مجبورن در نظر بگیرن (بخاطر یه ضعف!) ، دوست دیگری هم (مثل دوست خودم) با دیدن اولین لکه ذوق میکنه ! مهم رضایت بعد از خریده :::whistling:::
در مورد این که این تاپیک با پست گریس شاتر بالا میاد برای بنده حقیر یه معنا بیشتر نداره، اونم اینه که خوشبختانه این دوربین توی بقیه موارد عالی بوده ;-)
از چه چیز دوربین کراپ دار تعجب کردید؟ً کراپدار یا فول فریم بی آینه یا اس ال تی قطعات داخلی این دوربین باعث آلودگی سنسور میشن اما بدنه هایی هستن که هرگز دچار این مشکل نشدند و نمیشن.در همین برند نیکون اصلا دی5100 رو در نظر بگیرید!
اینکه شما و سایر دوستانی که دی600 خریدید اینقدر کار کشته اید که لکه ها براتون مهم نیست هم چی بگم والله...بهتون تبریک میگم! بقیه کار کشته نیستند اما وقتی میلیون ها تومان هزینه میکنند انتظار یک محصول بدون نقص دارند.
دیگه اینکه خواهش میکنم مثال های عجیب و غریب نزنید! کسی که از دیدن اولین لکه ذوق میکنه بهتر بود همون روز اول لنز رو از بدنه جدا بکنه و سر روغن دان رو جلوی سنسور قرار بده و شستی رو فشار بده! اینطوری خیلی زودتر به اون ذوق میرسه!
و اما خط آخر:من نمیدونم چطور توی تمام نوشته های من برداشتی جز این صورت گرفت! چون اصلا توی یکی از پست هام هم این رو نوشته بودم.متاسفانه بعضی ها به محض اینکه کمترین نکته ای مخالف نظر خودشون میبینند چنان کور میشن که فقط کلمات رو بر صفحه کلید جاری میکنند...
در آخر اینکه به این نمیگن نقطه ضعف.نقطه ضعف از نظر من سیستم فوکوس ضعیفه،نویز زیاد در ایزوهای مختلفه،چشمی با پوشش 97 درصد برای یک فول فریم ساخت 2012 و مواردی از این دسته.این یک نقص فنی است که وقتی در سری های بعدی حل بشه این بدنه رو همان بدنه عالی که در چند پست قبلی گفتم تبدیل خواهد کرد.این لکه ها ربطی به عملکرد دوربین ندارند.بلکه یک نقص فنی کار خانه ایست که مطمئن باشید کارخانه برانامه ای برای قرار دادن اون در بدنه به عنوان آپشن نداشته.حالا حتی اگر عده ای ذوق بکنند یا اصلا عاشق لکه باشند.
توی کمتر از 20 درصد عکسها(که اصلا رقم پایینی نیست) این نقص خودش رو نشون میده.تازه اگر منظورتون این باشه که 20درصد عکسهای شما پس زمینه یا زمینه ساده دارند و این مشکل در اونها دیده میشه.پس این یعنی 100درصد عکسهایی که زمینه های ساده دارند،حالا اگر کسی80 درصد عکسهاش چنین عکسهایی بود تکلیف چیه؟ دیگه اینکه از کجا اینقدر از مخ! بقیه افراد مطمئنید که قاطعانه اون رو توصیه میکنید؟! میفرمایید دوستان وسواس به خرج ندن،حالا اگر دوستی به خاطر گفته های شما و سایر دوستانی که این توصیه ها رو میکنند خرید انجام دادن بعد تبدیل به یک وسواس شد شما مسئولیتش رو قبول میکنید؟
دیگه اینکه یعنی چی تکراری شده؟!تا زمانی که این مشکل در این بدنه وجود داره در موردش بحث خواهد شد.فردا اگر بنده خدایی اومد پرسید که دوستان من میخوام این بدنه رو بخرم به نظر شما این مشکل حل شده؟یا میشه؟یا کی میشه؟ اینطور جوابش رو میدید که حرف تکراری نزنید خواهشا! بقیه تاپیکها ده ها صفحه در موردی چیز چیز کشف نشده ای ماه ها و حتی سالها صحبت میکنند؟ بگذارید سورپرایزتون کنم:موارد تکراری!
اونقدر مهم نبوده که نیکون بهش توجه نکرده؟! مگر دارید در مورد شرکتهای ایرانی صحبت میکند؟! اگر نیکون توجه کرد(که مطمئنا توجه میکنه و در سری های جدیدتر این نقص رو نخواهید دید) اونوقت چه جوابی دارید؟ کلا از اون حرفها بود...
اگر هم هیچ وقت حل نشه ممکنه برای شما عذاب آور و توی مخ! نباشه ولی مطمئن باشید برای باقی افراد اینطور نیست.پس اینقدر با قاطعیت برای دیگران نسخه نپیچید.هیچ کاربری حتی خود شما راضی نیست این همه هزینه بکنه و دست آخر بدنه یک مشکل مادر زادی داشته باشه و حل نشدنی.اگر این بدنه این مشکل رو نداشت و یا فردا راه حلی برای بر طرف کردنش پیدا شد میگذارید همینطور بمونه؟
بله این هم شد یک پست فنی!
اول اینکه اگر روی صحبت شما با بنده است که باید بگم حتی بیشتر از حذف پستهام از این پست متاسف شدم.
به خودم ثابت بکنم کار درستی کردم؟! با کوبیدن دی600 ؟!! بعد چی گیرم میاد؟! خب میرفتم مارک 3 میخریدم اگر اینطور بود.برتری هایی رو هم بر دی800 و دی600 داشت.چه فکری در رابطه با من کردید؟! یادم نمیاد در هیچ سنی اینقدر آدم کوچک و احمقی بوده باشم.این نکته رو هم پر رنگ کنم که همیشه حتی برای خرید یک مداد هم تمام جوانب رو میسنجم و شکر خدا تا به این روز هرگز حتی همون مدادی رو نخریدم که بعدا از خریدش دو دل یا پشیمان بشم بعد شروع کنم به کوبیدن بقیه مدادها برای تسکین خودم...خیلی سنگین بود این حرف. حالا خوبه من بیام بگم شما که عجله کردید و بدنه مشکل دار خریدید فلان و بهمان؟...مگر اینکه من با همه دی600 داران مشکل روحی روانی یا چیز دیگری داشته باشم.
کجای صحبتهای من دیدید که نوشته باشم دی600 دوربین بدی است؟! حتی یک مورد هم از این گفته ها توی کل نوشته های من پیدا نمیکنید.
به خدا خیلی زشته من این حرف رو بزنم ولی میدونید چند نفر از دوستانم(همین الساعه دو کنونی) رو ترغیب به خرید دی600 کردم؟(منتها پس از رفع مشکل روغن) چون از هر نظر در رده خودش کاملترین بدنه است.تمام مشخصاتش هم بر روی کاغذ دست کم از رقیب کنونی خودش جلوتره.چیزی که خوبه خوبه! اگر ایرادش بر طرف بشه بهتره!
جناب غفاری مسئله فقط یک نفر نیست.این سوال برای من پیش میاد که اگر فردا شخص یا اشخاصی این بدنه رو با توصیه نه یک نفر بلکه چند نفر دیگری که این مشکل رو ندید میگیرند خرید و بعد از اون پشیمان ناراحت و متضرر بدنه رو فروخت این دوستان حتی 100 تومان از ضرر مالی رو به عهده میگیرند.موارد روانی وجدانیش به کنار.
با سلام
بنظر میرسه همه بحث ها بر سر اظهار نظر دوستانی است که این دوربین را دارند و مشکل روغن را خیلی بزرگ نمیدانند!؟ و تاکید دوستان دیگر بر سر کوچک نشان دادن مشکلی که ممکن است برای بعضی کوچک نباشد و باعث انتخاب نادرست شود. بنظر من بهتر است دوستانی که این مشکل را دارند همراه نتیجه گیری شخصی چند نمونه عکس (قبل و یا بعد از تمیز کردن سنسور) قرار بدهند و نتیجه گیری را به عهده خواننده بگذارند. تا اهمیت آن توسط خریدار احتمالی این بدنه که این پستها را میخواند بررسی شود.
با تشکر
اگر من بخوام با این بدنه ماکرو گرافی معکوس انجام بدم و بعد در هر شاتم هم این لکه ها رو داشته باشم بعد بخوام چند 10 یا حتی چند 100 شات رو استک کنم به نظر شما این مشکل چقدر من رو اذیت میکنه؟
اگر بخوام در هر شات عکسها رو تمیز کنم حجم کار برای یک خروجی طاقت فرساست.اگر هم تمیز نکنم و استک کنم که به خاطر تقویت شدن آثار لکه به خاطر روی هم افتادنشون و تعداد زیاد که کل کارم از بین رفته.
من نظرم اینه که در زمینه کلمه ( توصیه ) که نوشتین اشتباه محضه. من ِ نوعی میخوام یک دوربین بخرم. میام اینجا نظر سنجی میکنم. دوستان لطف میکنن پیشنهاداتیرو ارائه میکنند. حالا یا موارد قوی دوربینو ذکر میکنن یا موارد ضعفشو. اینکه من چه تصمیمی میگیرم (به نظر شخص خودم) عواقب ضرر یا حتی خوب در اومدن دوربین پای شخص خودمه. آیه وحی نازل نشده که چون انوش عزیز یا بقیه دوستان از d600 تعریف میکنن من حتما باید همین دوربینو بخرم. ایرادی هم که از نظرشون کوچیکه فقط یک نظر صرفا شخصیه. شاید برای شما مثلا تو ماکروگرافی معکوس ایراد بزرگ باشه شایدم نباشه. اینجا به نظرم دوستان نظر سنجی خودشونو میکنن بعد خودشون دو دوتا چهار تا میکنن و بعد خودشونتصمیم گیری میکنند.
صرفا اینو برای دوستانی نوشتم که اگه مدیران یا دوستان سایت در مورد دوربین نظر میدن با خودشون فکر نکنن که چون همه گفتن خوبه پس بله حتما خوبه و اگه من خریدم و خوشم نیومد تقصیر بقیست.
من با قسمت موارد روانی و عذاب وجدانی که فرمودین هم زیاد موافق نیستم.
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم. کوچیک شما lamagra عزیز و همه دوستان و اساتید محترم هستم.
با این قسمت که نمونه عکسی از ایراد مذکور را بذارن هم موافقم. صحبتتون درسته
یا حق
توصیه یا پیشنهاد فرقی در اصل قضیه ایجاد نمیشه.
خیل عظیمی از کابران تازه وارد چشمشون به دهن قدیمی هاست.
يعني الان آن دوربين روي سنسورش غبار ندارد؟ (با فرض اين كه هنوز مال شماست)
يك واقعيت مسلم براي هر DSLR اين است كه بعد از مدت كوتاهي - مخصوصن اگر تعويض لنز داشته باشيد - غبار سنسور خواهيد داشت.
پس ناچاريد با اين جناب غبار سنسور مدارا كنيد (حذفش كنيد - چه فيزيكي از روي سنسور - چه نرمافزاري)
نبود غبار سنسور براي DSLR ها منتفي است، مقدار كم و زيادش اما به هرحال شايد مهم باشد.
پينوشت: ميخواهم سر به تن D600 نباشد! فقط به خاطر روشن كردن مسائل ميگويم.
دقیقا روز آخری که میخواستم بدنه رو بفروشم توی آتلیه خریدار تست انجام دادم در حضور چند تن از دوستان...
بعد از کلی تست و بالا و پایین متوجه فقط و فقط یک لکه در گوشه سمت چپ و بالای کادر شدم و نه هیچ چیز دیگری.به سنسور دیگه ربطی نداره ولی در مورد 85-15 هم مشکل غبار خیلی شایعه ولی من توی اون دو سالی که داشتم غبار ندیدم.حتی گاهی اوقات چراغ قوه می انداختم توی لنز و دنبال غبار میگشتم! شکل تعویض لنز و احتیاط کردن هم مهمه، که من خیلی دقت میکردم.معمولا دو نفری لنز عوض میکردیم!
غبار خارجی است.مشکل این دوربین داخلی است.مسلمه که هر سنسوری پس از مدتی(کوتاه یا طولانی) بسته به استفاده آلوده میشه.اما به چه طریق؟ بعد از 500 شات؟ اونهم زمانی که از روز اول لنز رو از روش باز نکردیم یا از فضای خانه یا آتلیه خارج هم نشده؟
قبلا هم گفتم این مشکل بزرگی نیست.اما برخورد دوستان نیکونی و اون داستانهای دیروز در بزرگنمایی چند برابر این مشکل بی تاثیر نبود.
پ.ن:به احترام بعضی از دوستان من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.چند جواب برای بعضی از کاربرها باید مینوشتم که نوشتم.اگر هم دوستی در این مورد با من صحبتی داره من در پیام خصوصی و نه در این تالار در خدمتم.
در مورد D5100 :
نقل قول:
Dust is a normal fact of life in photography, but it is not very common to see this on a brand new camera. This is not the first time I have seen this happen lately – the Nikon D5100 I tested last year had some nasty residue on the sensor, which I unfortunately only noticed after coming back from a photography trip, so many of my pictures were spoiled.
در مورد D7000 :
Oil Spots On Sensor Canon 7D :کد:http://www.google.com/#hl=en&sclient=psy-ab&q=d7000+oil+spots&oq=d7000+oil+spots&gs_l=hp.12..0i7j0l2j0i7i30.20831.20831.2.22749.1.1.0.0.0.0.338.338.3-1.1.0...0.0...1c.1.11.psy-ab.arAU1qtm_r4&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.bGE&fp=f81c37bf4a29232b&biw=1280&bih=852
کد:http://www.google.com/#hl=en&sclient=psy-ab&q=canon+7d+oil+spots&oq=7d+oil+spots&gs_l=hp.1.0.0i5i30.50952.56279.3.58850.6.4.2.0.0.1.391.1300.2-2j2.4.0...0.0...1c.1.11.psy-ab.ZJYN-XnyzoI&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.bGE&fp=f81c37bf4a29232b&biw=1280&bih=852
و رده گران قیمت و High End در کنون که گویا به اندازه D600 هم فراگیر بوده :
Canon 1D Mark III and 1Ds Mark III oil spots
کد:http://www.google.com/#hl=en&gs_rn=11&gs_ri=psy-ab&pq=canon%205d%20mark%20iii%20oil%20spots&cp=34&gs_id=5c9&xhr=t&q=Canon%201D%20Mark%20III%20and%201Ds%20Mark%20III%20oil%20spots&es_nrs=true&pf=p&sclient=psy-ab&oq=Canon+1D+Mark+III+and+1Ds+Mark+III+oil+spots&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.bGE&fp=f81c37bf4a29232b&biw=1280&bih=852
به عنوان آخرین پست در این تاپیک.
سه سال 7دی داشتم لکه روغن درش ندیدم و از دوستانی هم که داشتند نشنیدم.
ماه ها دی5100 یکی از دوستان رو در اختیار داشتم و همین الان هم دوستان زیادی دارم که دی5100 دارند و تا به حال این مورد رو ندیدم و نشنیدم.
دی7000 هم که خودتون داشتید و یادم نمیاد چیزی در این مورد گفته باشید.از دوستانی که دارند هم چیزی نشنیدم هنوز.شایعاتی در موردش بود اما از بین دوستانم ندیدم.
در مورد 1دی ها اطلاعی ندارم چون به کسی بر نخوردم که داشته باشه.
شاید تک و توک مواردی گزارش شده باشه ولی قطعا شیوع دی600 رو نداشتند.جوری که دست کم در همین تالار هر کسی خریده با این مشکل مواجه شده.حالا اون اون افراد دیگری خریدند و در همه جای دنیا گزارش کردند به کنار.
برای آخرین بار میگم،من با این بدنه پدر کشتگی ندارم،از مشکلش خوشحال نیستم.به نظرم بزرگ نیست ولی وجود داره و نمیشه نادیده گرفتش.از این خرید دوستان هم خوشحال شدم و آرزو میکنم هرچه زودتر این مشکل کوچک حل بشه.و دیگه اینکه دی600 بسیار بسیار دوربین خوبی است.
به نظر من هم مشکل بزرگيه و بايد بهش اهميت داد
500-600 تا عکس چيز زيادی نيست که به اين زودی مشکل شروع بشه
من حتی بخاطر اين دوربين ميخواستم کل وسيله هام رو عوض کنم و نيکون بگيرم اما ديدم دردسرش زياده و کلاً پاک کردن سنسور ريسکه و احتمال آسيب زدن بهش رو داره حتی اگر نمايندگی اين کار رو بکنه
باور کنید یک دو دوتا چهارتای ساده است!
یک نفر چندان لکه ها برایش مهم نیستند، برای یک نفر بسیار مهم است.
یک نفر می تواند پول بیشتری فراهم کند، یک نفر نمی تواند.
برای یک نفر می صرفد، برای یک نفر نمی صرفد!
اینقدر بحث و جدل واقعا نه برازنده شما دوستان است، نه برازنده این انجمن. حرف هایتان را که زدید. این قدر تک بعدی و از دیدگاه خودتان به قضیه نگاه نکنید. بقیه هم عقل و منطق دارند، پست ها را می خوانند، تصمیمشان را می گیرند. بچه هم نیستند که گول بخورند، نگران هیچ چیز نباشید.
این پست را هم به خودتان نگیرید لطفا!
من مدت زیادیه که خواننده ی تالار هستم و شاید اکثر دوستان منو نشناسند و منم اینجا مثل همه نظرمو میگم....
ببینید اساتید گرامی....شاید باورش برای شما سخت باشه ولی هستند کسانی که در شرایطی خاص مجبورند خرید عجله ای انجام بدن و وقت تحقیق کردن رو ندارند و اینا راهی ندارند جز اعتماد به دوستان قدیمی تر و اساتید....بله! ممکنه و احتمال خیلی زیادی هم داره که کسی که حتی فرق دوربین اس ال ار و کامپکت رو نداره به توصیه ی یکی از دوستان دی 600 بخره...
همین اطراف خود من کسانی هستند که اگه من بگم مثلا نیکون دی 80 بهتر از دی 800 یقینا باور میکنند و میخرند!!!! پس ما مسوول گفته هامون هستیم....
در مورد لکه ی سنسور هم همونطوری که دوستان فرمودند ضعف نیست!!!! نقص فنی است و نیاز به بازنگری و اصلاح توسط شرکت داره.... که اگه اصلاح بشه حتما نیکون فروش خیلی بهتری از این دوربین داره....
برای شما ها رو نمیدونم ولی من اکثر آدم هایی که میشناسم اینقدر وسواس داریم که 6 میلیون رو با دقت بیشتری خرج کنیم.
در ضمن خود من گواهی میدم که آقای lamagra روز 5شنبه گذشته جلوی من یکی از کنونی ها رو ترغیب به خرید دی 600 کردند و اینقدر از محاسن این دوربین تعریف کردند که من هم شاید بخرم!!!