بی خیال بچه ها !
این ها روی کاغذ است.در عمل چه دارد برای ارائه کردن؟
بی خیال بچه ها !
این ها روی کاغذ است.در عمل چه دارد برای ارائه کردن؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دقیقا سوال اصلی همینجاست کاوه جان!
این دوربین چه چیزی برای ارائه داره که سایر کامپکتها ندارند؟
با این سایز سنسور و دردسرهای تعویض لنز و بزرگی لنزهای این رده و جمع نشدنشون یک کامپکت هست با سختی استفاده بیشتر در عوض راحتی استفاده!
اگر هم کسی تله از یک دوربین بخواد مثلا اس ایکس 50 کنون هست از 24مم تا 1200مم!! وقتی جی15 یا چند دوربین دیگه قبل از اون با این گشودگی دیافراگم حضور دارند که استفاده از اونها هم راحته لنزهای اونها کاملا توی بدنه جمع میشه خروجی اونها حقیقتا خوبه چه چیز این دوربین ارزش به دردسر افتادن و هزینه کردن و سرمایه گذاری روی این سیستم رو داره؟
نکس من یکی از کوچکترین دوربینهای موجوده با سنسور خیلی بزرگتر و خروجی که نیاز به بحث نداره اصلا.ولی من هم این اواخر گاهی از برجستگی 55-18 خسته میشم و به شدت منتظر ورود نکس6 و 50-16 جدید بودم(به خاطر سیستم جذاب این لنز که نمونش رو در پاناسونیک هم دیده بودیم) که بازار دچار سونامی شد!...حالا این بدنه با قطع سنسورش کمی برای من هضمش مشکله...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ترجمه میکنید؟افرادي كه با 400 دلار ميخواهند يك لنز 1200mm 1:4 منوال فوكوس از كنون را با سايز قابل قبول تجربه كنندT، با عمق ميدان يك لنز 700mm f/8 روي يك 7D ولي باهمان سرعت F4
تنوع که خوب است. اما دوربینهایی مثل nex و یا حتا Micro four thirds را بسیاربیشتر میپسندم.خلاصه بحث قبل اينكه اين سرِِی ميتونه پلی باشه از لحاظ قيمت و امكانات بين كامپكتها و DSLR ها.
وقتي نيكون دو لنز فوق سريع 85mmf/1.2 و الترا وايد 35-18 رو واسه اينا معرفي كرده معلومه كه موضوع كاملا جديست. ميتوان انتظار داشت قيمت اين دو لنز نسبت به ورژنهاي فول فريميشان اختلاف زيادي داشته باشد . در غير اين صورت منتقدان حق دارند از اين نظر ايراد بگيرند.F1.2 !!! وقتی عمق میدان چیز دیگریست، وضعیت نویز و داینامیک رنج هم، قیمت هم متفاوت میشود. کلن چیز دیگریست. این ۱.۲ چیزی نیست که هیجان انگیز باشد. برای آن سیستم خوب است اما به نسبت سنسورسایزهای بزرگتر چیز خاص و اضافهای تولید نمیکند.(یعنی نباید با تصویر لنزهای فول فریم بگوییم Wow! F1.2! )در كامپكتها از F1.2 و وايد 18mm خبري نيست و در اس ال آر هم قيمت مدلي كه اين امكانات رو داشته باشه چندين و چند برابر است.
۱.۲ را که گفتم. اما این ۱۸ مم یعنی چی؟در كامپكتها از F1.2 و وايد 18mm خبري نيست و در اس ال آر هم قيمت مدلي كه اين امكانات رو داشته باشه چندين و چند برابر است.
این کامپکت کمرا سیستم! یعنی چی دقیق؟شرمنده هستم..جواب نا امید کننده ای برایتان دارم.
نیکون 1، پرفروش ترین "compact camera system" سال 2012، در اروپا بوده است.
بالاخره نیکون این دوربین رو چی میدونه؟
Mirrorless? یعنی دوربین خودش رو با مثلن سری اسایکس کانن یکی میدونه؟
راستش بعید میدونم اندازهی اونها هم فروش داشته باشه. هرچند که بخیل نیستم! بفروشه! اما قیمت این سیستم بالاست و درک نمیکنمش.
چه اهمیتی دارد؟علاوه بر این عده ای عقیده دارند سنسور با سایز 1 اینچ، نجات دهنده ی دوبین های کامپکت در مقابل دوربین موبایلها خواهد بود!
اگر موبایلها بتوانند جای دوربینهای کامپکت را بگیرند مشکلی بوجود میاد؟
زایس تاحالا چه گلی به سر Ef & F زده؟ که حالا بخواد به سر نیکون ۱ بزنه؟چهره جناب قبادي ديدن داره اگه روزي زايس هم به جمع سازندگان لنز براي همين سيستم چيز بپيوندد
ویرایش توسط Arash : Saturday 27 October 2012 در ساعت 16:46
مشکل بزرگ اش همانا سنسور کوچک اش است و لا غیر ! اگر یک APS-C بود هیچ وقت اینقدر احمقانه به نظر نمی رسید ! اما نیست.شبیه یک موجود ناقص الخلقه است !
چرا کسی باید روی این سیستم سرمایه گذاری کند و لنز های نسبتا گران و کم کیفیت را خریداری کند؟
شاید دوربین های کامپک با سنسور بزرگ بسیار بسیار تصمیم عاقلانه ای باشد.در بازاری که شاهد دوربین های کامپک با سنسور فول! فریم ! هستیم !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نه آقاي عاشوري نيا بنده غلط بكنم همچين جسارتي كنم . شما يكي از چشم و چراغ هاي سايت و تالار گفتگو هستيد كه از همون روز اول يعني 8سال قبل دانشي رو كه به زبان فارسي در اينترنت وجود نداشت به كمك همكاران محترم تكميل و ترويج كرديد تا به جايگاه فعلي رسيده ، دانشي عظيم كه در هيچ دوره آموزشي و مكتوب نميگنجد. من هميشه ارزش كار شما و چندتن ديگر از پيشگامان و ياوران رشد اين مجموعه رو در نظر دارم . خيلي دلگيرم و شرمنده ام اگر اين فكر رو درباره من كرديد. اگر تا همينجا قبول ميكنيد كه خدا رو شكر و در غير اين صورت هرچنتا دليل ديگر كه لازم باشد مياورم تا روشن شود خداي نكرده منظورم شما نبوديد. اين واسه من خيلي مهم تر از بحث دوربين است.اصلا نيكون 1 آتيش هم گرفت.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Friday 26 October 2012 در ساعت 04:11 دلیل: جهت حفظ شان كلام اون كلمه خاص رو مقطع كردم
FD master
سلام
compact camera system همون میوررلس های خودمون هستند. یعنی دوربین های جمع و جوری که لنزشون هم عوض می شوند.
مثل: pentax q, canon eos m, olympus pen, olympus om-d, panasonic g or gf, sony nex, fuji x-pro
به نظر من این سیستم دوربینها با زیاد شدن انتخاب لنز(مخصوصا با معرفی لنزهای اولتراواید توسط شرکتهای نیکون و سونی)، وارد فاز رقابتی جدیدی شده اند.
بله. اگر موبایل ها جای کامپکت ها را بگیرند، تولید کننده های دوربین های کامپکت ضرر می کنند.. ما نمی کنیم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
لینک دریافت فایل PDF Manual دوربین V2 از سایت نیکون:
کد:http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/Nikon1/1V2RM_EN.pdf