دست کم ظاهرش بهتر شده و به نظر میاد با این بدنه هم بهتر توی دست جا بگیره! حالا بگذریم از بی ربط بودن کل این مجموعه و اصرار نیکون به تولیدش!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ظاهراً ویزور این دوربین چیزی شبیه دوربینهای سری SX کنون است یعنی یک ال سی دی کوچک جهت شادی دل ما داخل آن سوراخ گذاشته اند ( حیف )
دوست دارم بدونم نیکون چند تا از این سری فروخته، و بیشتر دوست دارم بدونم کسانی که اینها رو خریدند چه کسانی بودند.
راست از نظر کیفیت ساخت هم همچین قوی نبود بدنه و چچفت بست محکمی ندارد.بنده دو مورد دیدم که با مشکل مواجه شده بود ( از کمنتر از یک ماه ) داستانی است این سری نمی دونم چی چی !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلامبیشتر دوست دارم بدونم کسانی که اینها رو خریدند [ و خواهند خريد ] چه کسانی بودند.
چه آماري در پستهاي قبلي ثبت شده ! 100 درصد نظر مخالف !
افرادی كه G12 رو دوربين خوبي ميدانند و اين دوربين با سنسور 3 برابر بزرگتر - نسبت به مساحت سنسور G12 - را هم طبيعتا خيلي مطلوب ميدانند
افرادی كه براي برخي شرايط عكاسيشان تمايلي به حمل لوازم بزرگ و سنگين را ندارند
افرادي كه اين مشخصات رو ايدهآل ميدانند : اتو فوكوس 73 نقطه - عكاسي 15 فريم در ثانيه بدون refocus در رزولوشن 14 مگاپيكسل - فيلمبرداری فول اچ دی - فوكوس تك نقطه مركزي فوق سريع حتي با لنز كيت... سريع تر از سري 1 كنون و 3 نيكون
افرادي كه با 400 دلار ميخواهند يك لنز 1200mm 1:4 منوال فوكوس از كنون را با سايز قابل قبول تجربه كنندT، با عمق ميدان يك لنز 700mm f/8 روي يك 7D ولي باهمان سرعت F4
وقتي نيكون دو لنز فوق سريع 85mmf/1.2 و الترا وايد 35-18 رو واسه اينا معرفي كرده معلومه كه موضوع كاملا جديست. ميتوان انتظار داشت قيمت اين دو لنز نسبت به ورژنهاي فول فريميشان اختلاف زيادي داشته باشد . در غير اين صورت منتقدان حق دارند از اين نظر ايراد بگيرند.
Serious Amateurs و نيازهاشون رو دست كم نگيريد و محدوديت سرمايه گذاريشون رو هم در نظر بگيريد. بعيد نيست تعداد اين دسته از عكاسان بيشتر از عكاسان حرفه اي باشد! همين فروم خودمان رو در نظر بگيريد و خريدهای معقولتر رو به ماركت جهاني تعميم دهيد. حالا شما فراموش كن شخصي يك دوربين بسيار گران رو از روي تمكن مالي ميخره و بعد مجبور ميشه حرفه اي شه !
چهره جناب قبادي ديدن داره اگه روزي زايس هم به جمع سازندگان لنز براي همين سيستم چيز بپيوندد
FD master
خلاصه بحث قبل اينكه اين سرِِی ميتونه پلی باشه از لحاظ قيمت و امكانات بين كامپكتها و DSLR ها.
در كامپكتها از F1.2 و وايد 18mm خبري نيست و در اس ال آر هم قيمت مدلي كه اين امكانات رو داشته باشه چندين و چند برابر است.
FD master
Tatsuo Suzukiدوست دارم بدونم نیکون چند تا از این سری فروخته، و بیشتر دوست دارم بدونم کسانی که اینها رو خریدند چه کسانی بودند.
شرمنده هستم..جواب نا امید کننده ای برایتان دارم.
نیکون 1، پرفروش ترین "compact camera system" سال 2012، در اروپا بوده است.
منبع
علاوه بر این عده ای عقیده دارند سنسور با سایز 1 اینچ، نجات دهنده ی دوبین های کامپکت در مقابل دوربین موبایلها خواهد بود!
ویرایش توسط Nima Sadigh : Friday 26 October 2012 در ساعت 00:44
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
این دیگه از اون حرفهاست! چه ربطی دارند به هم اصلا؟ اگر هم ربطی داشته باشن این ناجی بودنش خنده داره.چرا این دوربین؟! بقیه کامپیکتها نمیتونن ناجی باشن؟
من نکس دارم که کوچک و جمع و جور هست ولی اصلا این دوربین رو خوب نمیدونم.کسانی رو هم میشناسم که جی 12 جی1 ایکس یا اون دوربین کامپکت محبوب فوجی روی دارند(اسمش یادم نماید الان!!!) که اونها هم این رده رو بی ربط میدونند!
اگر این دوربین 200 دلار بود و لنزهاش هم از 100دلار گرانتر نبودند در حد یک اسباب بازی یا وسیله سرگرمی بد نبود!
اینهمه هزینه بکنیدکه اول کامپکت بخرید! بعد با این سنسور یک ذره ای!! بعد برای این سنسور دردسر تعویض لنزهای گوناگون رو هم به جون بخریم! اصلا لنز اف نیم براش معرفی بشه،واقعا ارزشش رو داره؟!
وقتی کامپکتهای خوبی توی بازار هستند از آخرین محصول سونی گرفته که از همین سایز سنسور هم استفاده میکنه با دیافراگم باز تا محصولاتی مثل جی 1ایکس میکرو 4/3 ها در نهایت محصولات خیلی موفقی مثل خانواده نکس و بدون آینه های فوجی بدون آینه جدید کنون...تعویض لنز و بدتر از اون سرمایه گذاری روی این سیستم و خرید لنز برای اون!! کار عجیبی محسوب میشه.
وقتی سونی بدون آینه فول فریم با اون قد و اندازه معرفی میکنه فکر کردن به چنین محصولی واقعا عجیب به نظر میرسه.
ویرایش توسط lamagra : Friday 26 October 2012 در ساعت 01:24
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی