عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.
دوستان سلام. سال نو مبارک. ایشالاه سال خوب و خوشی همراه با سلامتی در انتظارتون باشه
یه سوال در مورد فوکوس دارم.
مثلا میخوام عکسی بگیرم که دو نفر در تصویر دارم اما با هم فاصله دارن و میخوام روی هر دو نفر فوکوس کنم. اینکار رو چطور باید انجام داد؟
با سلام و تبریک سال نو خدمت شما دوست عزیز
این امر در واقع غیر ممکن هستش اما راهکارهایی داره
یکی استفاده از تکنین مشابه با تکنین اچ دی آر که اسمش رو برای فکوس یاد نیست اما اصولش اینه که دوتا بگیری با فکوس متفاوت
یعنی یکی فکوس روی شخص اول و یکی فکوس روی شخص دوم
راهکار دیگش اینه که شما از دیافراگم بسته استفاده کنین تا عمق میدان زیاد بشه و یکم یکی از سوژه هات واضح تر بشه اما این عمل جوابگو نیستش و باز هم یکی از سوژه ها کمی خارج از فکوس هستش
راه دیگه هم استفاده از فکوس بی نهایت هستش که از یه فاصله ای مثلا از فاصله یه متری از دوربین دیگه همه چی تو فکوس هستش
دوستان عزیز اگر بهتر میتونن راهنمایی کنن تا من هم بیشتر مطلع شم و اطلاعات کسب کنم
با آرزوی سال خوش موفق و پایدار باشید.
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
3 تا عامل تو عمق ميدان تأثير داره
يکی فوکال لنز : هرچی لنز وايد تر باشه عمق ميدان بيشتر ميشه مثلاً اگر لنز 18-55 داريد روی 18 ميليمتر بيشترين عمق ميدان رو داريد
دومی ديافراگم : هرچی دريچه ديافراگم بسته تر باشه يعنی عددش توی دوربين بيشتر باشه عمق ميدان بيشتر ميشه و منطقه بزرگتری تو فکوس ميمونه
سومی فاصله تا سوژه: هرچی به سوژه نزديک تر باشيد عمق ميدان کمتر ميشه و هرچی فاصلتون بيشتر باشه عمق ميدان بيشتره
هميشه سعی کنيد روی نفر جلويی فکوس کنيد (اگر بخواهيد خيلی بهينه کار کنيد کمی عقب تر از نفر جلو) فرمولش يادم نيست اما تقريباً موقع فکوس روی يک سوژه يک چهارم منطقه فکوس جلو سوژست و ما بقی پشت سر سوژه
و وقتی شما روی نفر جلويی فکوس کنيد احتمال اينکه نفر دوم هم توی فکوس باشه خيلی بيشتره
f632a0757c-dof.gif
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
آیا دوربین تنظیماتی داره که شماره عکس ها پشت سر هم بیفته ؟
یعنی مثلا من الان 100 تا عکس میگیرم که شماره این عکسها از 1 تا 100 میفته.بعد عکسها رو خالی میکنم در کامپیوتر و دوباره شروع میکنم به عکس گیری و 50 عکس دیگه میگیرم.
تو این مواقع شماره عکسها دوباره از 1 تا 50 میشه.اما آیا تنظیمی هست که شماره عکس ها از 101 بشه تا 150 ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام دوستان به تازگی دوربین نیکون d5200 رو خریدم فیلم ضبط شده در کامپیوتر با لرزش و راه راه نمایش داده میشه مشکل از کجاس ممنون میشم راهنمایی کنید.