البته 5200 از نظر رده یه نیمچه رده ای از 3300 بالاتره اونم به خاطر امکانات بیشتره ( البته این امکانات در 3300 هم میسره ولی با کمی پیچیدگی بیشتر مثلا عکاسی تایم لپس در 5200 هست ولی در 3300 باید با ریموت کنترل این کار انجام شود و ...) اصلا کلا 5xxx از 3xxx یه رده بالاتره ولی بین این دو رده اختلاف ناچیزه
البته نباید نادیده گرفت که 3300 جدیدتره و دارای پردازنده جدید تری نیز میباشد و فیلتر Low Pass از سنسور آن حذف گردیده و کسانی که بدون فیلتر Low Pass عکاسی کرده اند هم ادعا دارند که کیفیت تصویر از نطر شارپ بودن بهتر است
به نظر من که انتخاب درستی کردی
کسی نیست تو تنهایی
خیلی خوشحالم
واقعا حالم گرفته بود تا جایی که زنگ زدم از جایی که دوربین رو خریدم و گفتم که می خوام پسش بدم و طرف گفت 30 درصد کم می کنم چون نیم روز استفاده کردی!!!!!قابلیت تایم لپس زیاد به کارم نمیاد و اون قابلیتهایی wifi , gps که داره.
لنزی که دارم خود کیتشه یعنی 18-55 ولی می خوام یه لنز 55-300 واسش بخرم
تو تنظیمات وارد نیستم دارم سعی می کنم یاد بگیرم.
یه سوال : عکاسی تو شب بهترین تنظیمات چیه؟ تو عکاسی به نویز بیش از اندازه حساسم. دوربین قبلیم که فوجی HS20 بود رو به همین دلیل فروختم
داری فوجی تو با این مقایسه میکنی ( فرق پژو پارس با اسپورتج اونم نیوش )
در عکاسی در شب بستگی داره به سوژه که متحرکه ثابته میشه از فلاش استفاده کرد یا نمیشه و ....
در ضمن اون فوجی فکر کنم رو 800 نویزش مشخصه ولی 3300 تا 1600 هم بسختی میشه نویز دید که اونم اگه raw عکس بگیری میشه حذفش کرد
کلا اگه دنبال کیفیت تصویر خیلی بالا هستی یا یه لنز ثابت با دیافراگم باز بگیر که تو عکاسی در نور کم هم خیلی بکارت میاد یا لنزهایی که کیفیت بالایی دارن و قالبا هم رنج زوم کمی دارن مثل 16-85
اگه به زوم بالا نیاز داری که دیگه بحثش جداست
ویرایش توسط ALIS : Saturday 9 August 2014 در ساعت 23:58
کسی نیست تو تنهایی
همونطور که دوستمون هم اشاره کردند سنسور های دو دوربین اصلا در یک رده نیستند چه برسه به اینکه بخواییم رفتار نویزی اونها رو مورد بحث و بررسی قرار بدیم.
برای عکاسی شب مهمترین عامل داشتن یک لنز با دیاف باز هست که باعث میشه عکسهای شارپ و بدون نویزی داشته باشید.
شما اول باید ژانر عکاسیتون رو مشخص کنید و بینید قراره از چه سوژه هایی عکاسی کنید. آیا سوژه هاتون سوژه های تله هستند یا پرتره یا به عکاسی منظره و طبیعت علاقه دارید؟ لنزهایی هستند که به لنزهای همه کاره معروفند مثل 105-18 یا مثلا 85-16 که واقعا کیفیت منحصر به فرد و شارپنس مثال زدنی داره.
برای عکاسی هم در شب انواع و اقسام لنزها با دیاف باز هست. اما همونطور که عرض کردم شما اول باید ژانرتون رو مشخص کنید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
با این لنزتون هم میشه عکاسی شب انجام داد منتها دوربین حتما باید روی سه پایه باشه و تا حدودی ایزو رو هم افزایش بدید.
البته 55-300 بهترین مکملی هست که با این قیمت میشه پیدا کرد البته مکمل جهت داشتن رنج زوم وسیع
در غیر اینصورت 18-105 از کیفیت بالاتری برخورداره و به پول شما هم میخوره
میتونی بحث مربوط به لنز رو در http://forum.akkasee.com/f61/t5944.html دنبال کنی
کسی نیست تو تنهایی