A_BK_front34l_lo.high_610x455.jpgZP330-right-flash-600px.jpg
جناب حسینی سلیقه شما محترم هست ولی واقعا ظاهر این دو دوربین اینقدر متفاوت است که یکی برای شما یادآور نوستآلژی رنج فایندر هاست و دیگری به تابوت شبیه است ؟
من کامپکت هایی مثل الیمپوس XZ-2 و پاناسونیک LX-7 که سنسور کوچکتر ولی لنزهای زوم سریعتری دارند را بیشتر دوست دارم.
سلام
هم اکنون با 350 دلار می توان سیگما DP1X با لنز معادل 28mm f/4 را خرید که قیمت ویوفایندر اپتیکالش هم 150 دلار است.
و با 799 دلار می توان سیگما DP1 Merrill که لنز معادل 28mm f/2.8 را در اختیار قرار می دهد و در سال 2012 معرفی شده است، تهیه کرد. از ویزور این دوربین خبری در دست نیست، احتمالا مشابه مدل DP1X است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دقیقا دیشب منتظر چنین عکس العملی بودم چون خودم هم به تناقض ظاهری نظراتم در مورد این دو دوربین پی بردم ولی واقعیت این است که برخی چیزها صرفا سلیقه ای و بدتر از آن "دل" ای است!
گاهی چیزی به دلیل ظاهر و مشخصات یادآور چیزهایی در ذهن شما است و به دل شما می نشند و برخی نه. هرچند همین حالا هم عرض می کنم که ظاهر این دو دوربین خیلی شبیه نیست و ظرایفی در بالایی رعایت شده که در پایینی نشده ولی همانطور که عرض کردم بیشتر نوستالژیست (لنز ثابت 28، دیافراگم 2.8 و سنسور بزرگ و ...) که باعث شد من از این دوربین خوشم بیاید.
البته مشابه همین احساس را نسبت به فول فریم کامپکت جدید سونی (RX1) نیز پیدا کرده ام با این تفاوت که آن یکی ویزور ندارد.
خلاصه شما زیاد جدی نگیرید
فرهاد حسيني
سلام جناب حسینی
اتفاقا RX1 هم ویزور جداگانه دارد. هم اپتیکی و هم الکترونیکی :
SONY A6000 + 18-55
به نظرم اصلا جذاب نیست و هیچی برای ارائه نداشته صرفا یک رفع تکلیف بوده از جانب نیکون ! تا به امروز بدترین سلیقه و طراحی و امکانات و قیمت گذاری توسط کانن و نیکون در دوربین ها اینچنینی دید شده است و صرفا به دنبال پر کردن گپ بین محصولات هستند بدون توجه به دلیل و ریشه ! هنوز هم دوربین های فوجی از بقیه یک سر و گردن جلو تر هستند.دوربین جدید سونی هم از هر نظر عالی است به جز قیمت که حداقل 1000 دلار اش زیاد است !که باعث می شود دوربینی باشد که فقط ریویو هایش را خواهیم دید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته ظاهر این دو دوربین خیلی شبیه نیست .
به غیر از غربیلک های بالایی ، اما تفاوتها در ظرافت و هماهنگی فرمها در یکی و عدم ظرافت و عدم هماهنگی خطوط و فرمها در دیگری است .
ضمن اینکه در Coolpix A اندازه و ظاهر گریپ و جایگیری آن بسیار شکیل تر است .
و برعکس در P330 نوشته های بر روی برچسب کنار گریپ کوچک و نافرم ، آن را به شدت کودکانه کرده .
ضمن اینکه به نظر می رسد ( و با توجه به کلاس متفاوت این دو دوربین ) جنس بدنه نیز بسیار متفاوت است که باعث زیباتر دیده شدن یکی بر دیگری می شود . ( به دلیل بافت ، رنگ و کیفیت یک بدنه بر دیگری ) .
هر چند قبول دارم که در کل با همه این تفاصیل ، طراحی های دوربین های کامپکت و میرورلس فوجی ، بسیار بسیار جذاب تر ، زیباتر ، و دلچسب تر است .
.
اما بزرگترین برتری این دوربین ، سنسور آن است که با قطعی که در آن استفاده شده و مگاپیکسل به کار رفته در آن ، ممکن است سنسور مورد استفاده در D7000 باشد . ( البته مطمئن نیستم . بلکه از روی شباهت در نوع و چگالی آن می گویم .)
که همین آن را بسیار کاربردی و جذاب می کند که اگر همین باشد ، داشتن یک دوربین با کیفیت سنسور D7000 ولی کوچک که داخل جیب جا می شود ، آن را بسیار جالب میکند !
با توجه به لزوم نگهداشت ديد مثبت نسبت به همه ي پديده هاي جديد، نمونه عكس هاي cameralabs را در لينك زير ببينيد!
در نمونه عكسهاي دوربين هاي با لنز ثابت بهتر است بيشتر به قابليت هاي لنز و عمق ميدان ايجاد شده توجه كنيم تا شمردن پيكسلها!
قابليت ماكرو ظاهرا خوب است.
8592403991_305870bd21_z.jpg
(Macro: 5.7MB, Aperture Priority, 1/125, f2.8, 800 ISO, 18.5mm (28mm equiv
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"