سلام
در حالت فوکوس دستی در Live view با چرخاندن رینگ فوکوس نتیجه در نمایشگر با اندکی تاخیر دیده می شود ( در بزرگنمایی محسوس تر است ). در کار کردن با دوربین های کنون به چنین موردی برخورد نکرده بودم.آیا همه نیکون ها این طور است و یا فقط این مدل؟
سپاس
سلام
در حالت فوکوس دستی در Live view با چرخاندن رینگ فوکوس نتیجه در نمایشگر با اندکی تاخیر دیده می شود ( در بزرگنمایی محسوس تر است ). در کار کردن با دوربین های کنون به چنین موردی برخورد نکرده بودم.آیا همه نیکون ها این طور است و یا فقط این مدل؟
سپاس
جلال پارسا
با سلام
یه راهنمایی از دوستان میخواستم اونم اینکه یکی از دوستان بنده میخواد دی 610 رو صرفا بدنه با توجه به کمبود بودجش بگیره چون من از لنز های نیکون زیاد اطلاعاتی ندارم خواست بپرسم حداقل لنزی که میشه واسه این بدنه صرفا تا یه مدت کوتاه کار راه انداز بگیره چی میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
ایشون یه لنز میخواد که صرفا " تاکید میکنم صرفا بتونه دوربینو راه بندازه همین ولی تا 4 - 5 ماه دیگه لنز مورد نیاز خودشو میخره.
در ضمن پولی که بعد از خرید بدنه واسش میمونه میگفت 400 تومنه که تو این رنج قیمت فقط بندازه رو دوربین که راه بیفته. البته نمیدونم من خودم بهش 50 mm f1.8 رو پیشنهاد دادم که 450 قیمتشه که نمیدونم با فول فریم ها کار میکنه یا نه؟