سلام
به نظر من ارزش سرمايه گذاري نداره، تقريبا تمام d600 ها اين مشكل رو دارن و دائم بايستي پاك بشه سنسورشون، من خودم مدتي درگير اين قضيه بودم و نهايتا خلاص شدم. اين نكته هم اضافه كنم برعكس d750 كه سريالهاي خاصي ازش مشكل داشتن و در سايت نيكون امكان چك كردن سريالش هست، براي d600 هيچ سريال سالمي از طرف نيكون اعلام نشده و اصلا به حرف فروشنده اعتماد نكنين.
Nikon D750
هیچ دوربین دیجیتالی نیست که به تمیز کردن و سرویس دوره ای سنسور نیاز نداشته باشد. بالاخره موقع تعویض لنزف موقع شاتر زدن گرد و غبار و آشغال وارد محوطه سنسور میشه و روی سنسور میشینه. در رابطه با دی 610 هم مبالغه آمیز تبلیغ شده است. تعداد شکایات از این دوربین بسیار کم است. من دو ساله دارم و تا حالا یک بار سنسورش را خودم تمیز کردم. و با وجود تعویض لنزهای مستمر بازهم سنسورش تمیزه.
D610 قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه. عرض بنده در مورد D600 بود و البته مشکل پاک کردن بخاطر روغن (ماده چسبنده) بود و متفاوت از جنس گرد و خاک حاصل از تعویض لنز. من حتی ژل مخصوص پاک کردن سنسور هم گرفتم و چندین بار تمییز کردم اما همچنان ادامه داشت و بعضی اوقات از تمییز شدن پیاپی سنسور و فشارهای وارده نگران میشدم.
به هرحال d600 مشکل داره و شخصا به عنوان کسی که داشته و عکاسی حرفه ای نمیکنم ، توصیه میکنم این بدنه را نخرید.
Nikon D750
حریدن D600 توصیه نمیشود ، مگر با آگاهی به اینکه به طور حتم نیاز به تعویض یونیت شاتر خواهیدداشت. مگر قبلن تعویض شدهباشد.
اما D610 چرا .
نیکون D600 را از رده خارجکرده.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام