رویو کامل این بدنه چهار روز پیش (12 may)
توسط سایت دی پریو منتشر شد.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
با سلام
دوستان این مشکل مات شدن عکس ها در اثر لرزش آیینه و شاتر که در d810 وجود دارد فقط در لنزهایی خاصی وجود داره یا نه؟
و اینکه مشکل روی سه پایه هم بروز می کنه
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
استاد گرانقدر با تشكر از پاسختون
البته چيزي كه اطلاع ندارين دليل بر نبودش نيست
اين قسمت فكر كنم كامل و روشن توضيح داده
سنگ اندازی شروع شد
مشکل چیزیه که در روند عادی کار اختلال ایجاد کند
رسیدن به حد تکنولوژی مشکل نیست بهتر از این نداریم هر زمان به این منطق رسیدید آنوقت میتوانید وارد بحث تخصصی بشوید بدون توهین و کنایه
اگر اختلال در حدی بود که مانع خرید دوربین بشود تمام جامعه عکاسی متوجه آن میشدند و فقط شما کشف نمی کردید واقعا دارم به این نتیجه میرسم در پاسخگویی به کاربران زیر 100 پست باید کمی تامل کنم چون حداقل به خود فرصت مطالعه این منبع عظیم از اطلاعات را داده و سوالش در حدودی منطقی است
کسی که به شما پاسخ داد D800 را استفاده میکند و با آن به مشکل بر نخورده ولی شما آن را یافتید آن هم با شیوه کاملا علمی
لرزش شاتر در این رزلوشن امری طبیعی است که فعلا راهکار فنی برای آن توسط نیکون و یا کنون ارائه نشده
بهترین راهکار هم توسط همان سایت ها ارائه شده و امین هم خدمتتان عرض کردن
من نه كشفي كردم نه مدعي چيزيم
مطلبي كه سايت ارايه كرده و سوال پرسيدم
اگه اين مشكل نبود اين همه ازمايش در موردش يه سايت معتبر انجام نميداد و در اخر نتيجه به اون واضحي هم اعلام نميكرد
در اخرم توي قسمت نقاط ضعف بنويسه
Mirror and shutter vibrations require workarounds at certain shutter speeds, particularly in combination with VR on some lenses
اگه ملاك دانش از نظر شما تعداد پست افراد و اين كه نبايد به افراد تازه وارد پاسخ داد و وارد بحث شد واقعا متاسفم