بدنه سری ۷۰۰۰ بیشک بدنههای حرفهای تر و مستحکتری هستند با ارگونومی بهتر. مقاوم در برایر نفوذ گرد و غبار و قطرههای آب. ربطی هم به تاریخ تولید نداره. اما اگه مسالهی بودجه دارید و به این امکانات بیشتر نیازی ندارید، از همون سری ۵۰۰۰ تهیهکنید.
اگر اطلاعات بیشتری در مورد مقایسهی این دو دوربین نیازدارید به این پیوند مراجعهکنید و به رتبهی هر دوربین هم توجهکنید:
https://www.dpreview.com/products/co...ts=nikon_d7100
بررسی های Toni Northrub عکاس و نویسنده ی کتاب های عکاسی رو ببینی متوجه میشی که اپشن های ۷۱۰۰ روی ۵۵۰۰ هم هست فرقش اینه که تو ۵۵۰۰ تو منو باید دنبالش بگردی ولی تو ۷۱۰۰ رو خود بدنه این دکمه ها هستن و یه جورایی shortcut ب حساب میاد الکی هم کسی رو به اطلاعات غلط متهم نکن واطلاعات روافزایش بده
https://m.youtube.com/watch?v=WGNSFQXcp58
این اقایی ک تازه میخواد وارد دنیای عکاسی بشه بدنه ضد آب واسه چیشه چند نقطه فوکوس بیشتر خیلی نیازش میشه؟ موتور فکوس داخلی واسه چیشه وقتی مسلما از لنزهای قدیمی نه میخواد استفاده کنه نه اطلاعاتی راجع بش داره اگر میبینی اول گفتم فراموشش کن قدیمیه چون نمیخواستم گیجش کنم و تفاوت های ریز رو بیام بگم اتفاقا ربطی به تاریخ تولید هم داره از لحاظ تکنولوژی جدیدتر. مخصوصا واسه این اقا که میخواد تازه شروع کنه صفحه لمسی خیلی بکارش میاد، و جذابیت داره براش تازه میگه بودجه ۳تومن رو نداره شما چه اصراری دارید؟
اصلا باشه شما راست میگین
امین عزیز
در وهله اول، بدنه ضد آب نیست. بلکه کوروش عزیز فرمودن در برابر گرد و غبار و قطره های آب مقاومه. این با ضد آب بودن فرق میکنه.
چند نقطه فوکوس بیشتر برای چیه؟! موتور فوکوس داخلی برای چیه؟!
وجود صفحه لمسی بله، خوبه. منم منکرش نشدم.
نگاهی به قیمت این دو بدنه هم بندازیم بد نیست. هر دو بدنه با لنز 140 - 18 با یک قیمت در دو سه سایت وطنی به فروش میرسه. پس تفاوتی در بودجه وجود نداره.
بنده هم هیچ اصراری ندارم. بلکه مواردی که کوروش عزیز گفتن تائید کردم همون طور که وجود صفحه لمسی که شما نام بردی تائید کردم.
گارد هم نگیر برادر. اومدیم اینجا اطلاعاتمون زیاد شه، نه این که گارد بگیریم.
مشکل بچه ها با پیشنهاد D5500 به جای D7100 نیست مشکل با جمله "تمام اون امکانات تو ۵۵۰۰ هم هست البته تو منو ست و باید پیداش کنی" است که مطلقا درست نیست.
با منوهای D5500 شما نمی توانید
1- سایز و نوع ویزور را تغییر دهید
2- نمی توانید موتور فوکوس رو اضافه کنید
3- نمی توانید قابلیت micro adjustment رو اضافی کنید
4- نمی توانید مترینگ با لنزهای AI/AIS رو فعال کنید
والبته قابلیتهای دیگه ای هم هست که از حوصله بحث خارجه
اتفاقا شخصی که قصد تهیه فقط یک بدنه رو داره چون بعد ها لنزهای دیگری خواهد خرید(وگر نه تهیه بدنه با قابلیت تعویض لنز منطقی نخواهد یود) به قابلیتهای بالا بیش از سنسور کمی مدرن تر و صفحه لمسی احتیاج خواهد داشت. من شخصا D7000 رو به D5500 ترجیح میدهم D7100 که جای خودش رو داره.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA