خودم دلم میگه 5500
از لحاظ ایزو و نویز هم بهتره ،نقاط ضعف دوتاشون فوکوس خودکاره
خودم دلم میگه 5500
از لحاظ ایزو و نویز هم بهتره ،نقاط ضعف دوتاشون فوکوس خودکاره
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
canon که نمیگیرم، و فیلمبرداری هم چندان مهم نیست، 5300الان قدیمی شده ولی اینم میدونم ک تفاوت فاحشی با ۵۵۰۰ نداره، ۵۶۰۰ هم که تازه اومده و این یکی دیگه اصلا تفاوتی نداره بابقیه فقط یه بلوتوث اضافه شده بهش
لنز ۵۰ رو به عنوان لنز دوم میگیرم
لنز afp18-55 چطوره؟ فکر نمیکنم عمق میدان خوبی داشته باشه بخاطر دیافش . هنوز هم من موندم که (D7100 afs 18-140 Or. D5500 afp 18-55) اینا قیمتاشون یکیه من کدوم رو بگیرم حرفه ای تر بودن و بدنه ی محکم و موتور فوکوس داخلی ۷۱۰۰ یا مزیت صفحه لمسی چرخان + wifi و ایزوی بالاتر و نویز کمتر 5500
منتظر نظرات حرفه ایتون هستم
درود
تمام صحبت های شما بر میگرده به اینکه در آینده قصد چه کاری رو دارید
ایا قصد اضافه کردن لنزی دارید یا قصد ادامه جدی تر عکاسی رو دارید یا خیر
انتخاب بادی فقط یک درصد کمی از دنیای عکاسیت که متاسفانه خیلی ها تمام وقتشون رو صرف همین انتخاب میکنن
اگر برای عکاسی خانوادگی و روزمره قصد خرید دارید به بدنه های سطح پایین تر مثل D3400 D3300 هم فکر کنید و اگر دیدی نیاز هست مابقی بودجه رو صرف خرید لنز کنید
البته به بدنه هایی مثل D5300 هم می تونید فکر کنید
اینکه بدنه های پیشرفته تر درسته کنترل کاملتری روی دوربین دارند و امکانات بهتر ولی به همون اندازه استفاده از تمام قابلیت ها برای کسی که خیلی عکاسی در الویتش نیست می تونه خسته کننده و حوصله سر بر باشه
و نکته مهم اینه خروجی یک دوربین گرون ویک لنز ارزون بدتر از یک بادی ارزونتر و یک لنز گرونتره (البته در یک لول)
و صحبت اخر از نزدیک انچه در نظر دارید رو ببینید باهاشون کار کنید از هرکدام بیشتر خوشتان امد بخرید تفاوت خروجی در این بادی ها انقدر محسوس نیست
اول اینکه وای فای داخلی و صفحه نمایش لمسی به نظرم در عکاسی اصلا مزیت نیست بیشتر یک جذابیت برای فروشهلنز afp18-55 چطوره؟ فکر نمیکنم عمق میدان خوبی داشته باشه بخاطر دیافش . هنوز هم من موندم که (D7100 afs 18-140 Or. D5500 afp 18-55) اینا قیمتاشون یکیه من کدوم رو بگیرم حرفه ای تر بودن و بدنه ی محکم و موتور فوکوس داخلی ۷۱۰۰ یا مزیت صفحه لمسی چرخان + wifi و ایزوی بالاتر و نویز کمتر 5500
دوم اینکه عمق میدان فقط به دیافراگم مربوط نیست فاصله از سوژه ، فوکال هم مهمه
3.5 دیاف بسته ای نیست تا اونجا که می دونم و اینکه در لنزی مثل 50 م م اف 1.8 شارپنس بالا از اف 4 شروع میشه و در اف 2.8 در مرکز شارپنس خوبی میده
و اینکه در کراپدارها شما دیاف به همان اندازه نسبت به یک فول فریم مثل فوکال شما دیاف بسته تری خواهید داشت
البته به نظرم میتونید به لنز 18 55 و لنزی 70 300 Afp هم فکر کنید و بدنه ای مثل 3400 یاD3300 به جای 18 140
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
همین جوری که دوستمون اشاره کردن لنز ۱۸-۱۴۰ زیاد جالب نیست،اگه خواستی ۱۸-۱۰۵ بگیری بهتره،کلا صفحه لمسی چرخان اونجوری که تصور میکنید چشمگیر نیست،خودمم از این آپشن به ندرت استفاده میکنم،من باشم ۷۱۰۰ یا ۷۲۰۰ میگیرم،چون کلاس بدنه یه لول بالاتره.اگه هم زیاد استفاده نداری که بدنه پایین تر مثل ۵۳۰۰ یا ۳۳۰۰ بگیر با فلش اسپیدلایت و لنز و لنز و لنز
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
سلام
من مدتیه دنبال خرید یک دوربین برای عکاسی روزمره و بیشتر سبک پرتره هستم، حدودا 2.5 میلیون مخوام هزینه کنم
انتخاب اولم D5500 + 18-55 afp بود ولی الان تو فکر اینم که D3400 + 18-55 afp بعلاوه لنز 50mm af-s f1.8 بگیرم
با توجه به اینکه کیفیت سنسور این دو مدل تقریبا یکسانه و تفاوت توی امکانات بدنه مثل صفحه لمسی و تعداد نقاط فوکوس هست، شما چه پیشنهادی دارین؟