از لطف عکاسان هموطنی که هیچ عکسی برای من نگرفتند متشکرم اگر قسمت شد من هم با خوبی جبران می کنم 15 خط توضیح دادم که برای تست از بابت یک مورد سایز کراپ می خواهم تستی انجام دهم که دوستی زحمت کشید و در یک جمله فرمود ( که چی بشه) با این حرف اگر کسی هم تمایل به کمک در انجام تست داشت دیگر بی خیال شد . باز هم از همه ممنونم. کوچیک همه هنردوستان حسین صمدی
سلام جناب صمدي
البته من D7200ندارم ولي عليرغم توضيحاتتان، متوجه منظور از اين تست نشدم. رزولوشن عكاسي اين دوربين 24 مگاپيكسل و سايز هم فريم عكس آن هم 6000 در 4000 پيكسل است. سايز فيلمبرداري آن هم 1920 در 1080 پيكسل و نتيجتاً هر فريم از فيلم هم همين سايز است. از آنجا كه نسبت طول به عرض در فيلمبرداري 16 به 9 و در عكاسي 3 به 2 است، حتي با ريسايز كردن عكس نمي توانيد آن را روي يك فريم فيلم بگذاريد و حتماً بايد قبلاً عكس را كراپ كنيد.
ارادت
سلام ممنون از شما دوست گرامی
در ساخت تور مجازی تکنیکی بنام لایو پانو هست که در یک پانورامای 360 درجه با توجه به کنترل پوینت ها و نقاط مشترک بین عکس ها نرم افزار نقاط راتشخیص داده و باتغیر اندازه در عکس گرفته شده از روی فیلم (اسکرین شات با vlc player ) و سایر عکس های همگروه شرایطی را ایجاد میکند تا ابعادشامل(pich raw roll) طول و عرض و مقدار زوم و فوکال را یکسان سازی کرده و فیلم را با توجه به نقاط پیدا شده همانند عکس زیرین خود دچار دگرگونی و تغیر زوم و ابعاد کرده تا کاملا بر روی همدیگر استیک و مچ شود نمایش فیلم بصورت یک لایه جداگانه در پانورامای 360 درجه ایجاد می شود همانطور که میدانید پانورامای 360 درجه از چندین عکس به هم پیوسته تشکیل می شود که برای چسباندن دقیق آنها به یکدیگر از روند عکاسی و تجهیزات دقیق و پردازش های سختی برخوردار می باشد در دوربین های سنسور کوچک کنون نسبت ابعاد طول و عرض (جدا از تعداد پیکسل) بصورت ضریب مشخصی در فیلم و عکس یکسان نیست .
نمونه+
مثلا وقتی از یک منظره فیلم و عکسی تهیه میکنید در حالت نمایش بر روی ال سی دی دوربین کراپ در قسمت بالا و پائین مشاهده می شود که امری طبیعی است اما نکته حائز اهمیت اینجاست که برخی دوربین ها از کناره های فیلم در حالت فول اچ دی نیز کمی کراپ کرده و مقدار فیلد آف ویو در ویدئو با عکس یکسان نیست و فیلم کمی زوم تر مشاهده میگردد.
این خصلت دردوربین ها ی کنون و نیکون یکسان نیست مثلا دوربین فول فریم 610 کنون همچنان این مشکل (البته از نظر کار من ) را دارد در فول فریم های نیکون این اختلاف به صفر نزدیک است که ابعاد متناسب 6000 در 4000 را ارائه میکنند در سنسور کوچک های جدید نیکون مانند دی 7200 که ابعاد طول و عرض نسبت خوبی دارند 4000 در 6000 این قضیه را بررسی میکنم و امید وارم با این توضیحات مقصود خود را از این تست بیان کرده باشم البته در تماس های تلفنی نیز با نمایندگان دوربین ها و تعمیرگاه مرکزی نیز به شفافیت این موضوع مورد بررسی قرار نگرفت چون اصلا در این رابطه اطلاعاتی در وبسایت ها نیز به چشم نمی خورد.
در دوربین هایی که پوشش 100 درصد ویزور را در دفترچه و منوال دوربین ذکر کرده اند نیز کماکان این مشکل به چشم میخورد .
بایستی سازندگان دوربین های حرفه ای به این نکته توجه کنند که هر آنچه از نظر دید در ویزور دیده می شود بی کم و کاست بر روی فیلم و عکس هم دیده شود البته بجز کراپ در منطقه بالا و پائین که عادی است . شما نیز اگر دوربین تان را بدین صورت تست نکرده اید حتما آنرا تست کنید و در جدولی که من تهیه کرده ام آنرا ثبت کنم.
با احترام حسین صمدی
سلام دوستان
می خواستن بدونم در دوربین نیکون d7200 مشکل گرد و غبار و روغن روی سنسور یا مشکل دیگری تا حالا گزارش نشده؟
سیستم فوکوس این دوربین دقیق است؟و قابلیت تصحیح فوکوس لنز هم دارد؟
ممنون می شم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان من یک مشکلی پیدا کردم با دوربینم که جدید متوجه این موضوع شدم وقتی من تو تاریکی می خوام عکس بگیریم وقتی که دوربین می خواد فوکوس کند اگر نقطه فوکوس را در مرکز قرار دهم چراغ دوربین روشن می شود همان چراغی که نورش روی سوژه می افتد تا دوربین بهتر فوکوس کند اگر در مرکز نباشد نقطه فوکوس چراغ به هیچ وجه روشن نمیشود
برای همه دوربین ها این جوری هست؟
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
دروووووود- منم بالاخره 7200 گرفتم به جمعتون پیوستمممممممممممممم