بالاخره من هم به جمع D50 داران پیوستم . البته بنده ساکن خرمشهر هستم و دوربین را از آهونگار خریدم . اما با خاطرات تلخی مواجه شدم . همین که کارتن دوربین را از پست تحویل گرفتم و کارتن را باز کردم دیدم که به جای حافظه SD حافظه CP در کارتن هست . این از ضد حال اول . اما ضد حال دوم که بدجوری حال مرا گرفت این بود که جعبه محتوی دوربین فاقد باتری بود . این یکی دیگر واقعا شاهکار آهونگار یود . رفتم به آهونگار زنگ زدم و دو مورد را براش گفتم . به اشتباه بودن حافظه اذعان کرد اما در مورد باتری گفت که جعبه رو درست بگرد . آخه باتری به اون بزرگی دیگه کجای جعبه میتونه باشه . خلاصه طرف گفت که حافظه و باتری رو برات میفرستیم . بعد از سه روز فقط کارت حافظه بدستم رسید . این هم از دروغشون . خلاصه سرتون رو درد نیارم بعد از یک هفته و بعد از کلی تلفن زدن ( فکر کنم خرج تلفن در این یک هفته بالای ده تومان شد ) باتری هم بدستم رسید . در این یک هفته ای که دوربین را بدون باتری داشتم ، از هر چی دوربین بود زده شده بودم . آخر من با چه شور و اشتیاقی دوربین را میخواستم بگیرم . به هر حال در این موضوع من تجربه ای گرانبها دست یافتم و آن اینکه تا جنس رو از نزدیک ندیده باشم و اونو از لحاظ عیب و نقص چک نکنم آن را نخرم .
اما برسیم به خود دوربین . دوربین واقعا خوش دستی است و کیفیت عکسهاش هم عالی . من مدت زیادی با دوربین قدیمی خودم یعنی DSC-P51 ( یک دوربین دو مگا پیکسلی تمام اوتوماتیک که فقط میتونستی ISO اونو تنظیم کنی فقط همین ) کار کرده بودم و عکسهاشونو که مقایسه میکردم تفاوت فاحشی داشتند . اما فکر میکنم ( شاید هم دارم اشتباه میکنم ) رنگ عکسهای D50 کمی به قرمزی بزند ( یعنی کمی گرمتر ) که این مشکل هم بوسیله تنظیم saturation به مقدار منفی در optimize image حل شد . مورد دیگه اینکه احتمالا photoshp CS2 قادر به باز کردن فایلهای RAW دوربین نیست و باید plug-in لازم را نصب کرد . دوستان در این مورد لطفا کمک کنند .