کسی نیست راهنمایی کنه؟!
کسی نیست راهنمایی کنه؟!
سلام کسی میدونه راه حل مشکل من با D850 کجاست؟دو مشکل:
اول این که با لمس صفحه مانیتور عکسمی گرفت اما حالا نمیگیره(تا جایی که میدونم مشکل از اون دکمه لمسی سمت راست صفحه نیست.)
دوم این که روی حالت استند بای که می خواد بره سریع بر می گرده.
ممنون
سلام.کسی میدونه چرا دوربین 850 بنده با لمسش عکس نمیگیره؟ تنظیمات دیگه ای داره؟
حق با شما بود ، بعضی چیز ها در طول زمان ثابت میشه خوبه که دوستان درس بگیرند تکنولوژی سنسور D850 یک نسل کامل از آخرین تکنولوژی سونی عقب است تازه همین نتایج بدست آماده مربوط به ISO-64 و 32 است و در حساسیت 100 در هر سه فاکتور نیکون عقب تر از سنسور A7r ظاهر شده است. و از این به بعد نیکون هرگز نمی تواند اخرین سنسور را در اختیار داشته باشد. در متن اشاره شده که در سنسور از طراحی قدیمی سونی استفاده شده.
https://www.dpreview.com/news/123410...d-as-sony-made
ویرایش توسط sahneh32 : Friday 22 June 2018 در ساعت 13:02
دوستان کسی نمیدونه چرا اسم وایفای دوربین توی موبایل نمایش داده نمیشه؟ به عبارتی SSID مخفی هستش و حتی مثل D750 گزینه مستقیمی برای روشن کردن وایفای در دوربین وجود نداره!
حسين صدقى
بعد از مدتها به علت مشغله کاری که دور بودم از انجمن پس از خرید Nikon d850 خالی از لطف ندیدم مواردی خدمت دوستان اطلاع بدم ؛
من تا مدتها سمت دوربینهای مگاپیکسل بالای نیکون نمیرفتم چون مسائل زیادی داشتن در این 3 سال حول نیکون D4S و نیکون D700 بودیم تا دیروز که این شاهکار نیکون رو با تردیدهای جزئی و مردد بودن در بعظی موارد خریداری کردم ؛
بلا شک بهترین دوربین مگاپیکسل بلای نیکون تا بحال همین D850 هست ؛ اون زمانی که نیکون تکنولوژی دوربینهای سامسونگ رو خرید و این خرید انتهای تولید دوربینهای میرورلس سامسونگ بود همه منتظر استفاده بعظی از گزینه ها در دوربین نیکون بودن ؛ که مدت زیادی خبری از اون نبود .
حالا نیکون در مد لایو ویو گزینه کار آمد Electronic VR رو رونمایی کرده که در دو لول مختلف قدرت 1 و قدرت 2 بسیار کار آمد هست ؛ با لنزی مثل 24-70 بدون VR نیکون و در سرعت 1/60 ثانیه در 46 مگاپیکسل عکسهای بدون ذره ای سافتی بگیره و با لنز NIKON 300 F/4 D بدون لرزشگیر روی 1/125 عکسهای بدون سافتی بگیره ؛
دوستانی که میگن تکنولوژی سنسور این دوربین یک نسل قبل تر از تکنولوژی سونی هست ؛ باید خدمتشون اطلاع بدم طراحی این سنسور کاملا با خود نیکون بوده و داینامیک رنج اون سونی A7RIII رو کاملا شکست میده ؛ من میدونم و به شخصه دیدم که دوربینهای سونی داینامیک رنج بسیار خوبی دارن مسائل دارن ولی داینامیک بالاست حالا اینکه نیکون تو داینامیک رنج اینقدر خوب عمل کرده که حتی مقدار کمی از سونی A7RIV داینامیک بالاتری داره هیچ شکی باقی نمونه این تکنولوژی سنسور نیمه هادی سونی با طراحی خود خود نیکون صورت بذیرفته .
من با سامیانگ 135 اف/2 تست کردم کیفیت JPG این دوربین به شدت بالا هست من واقعا تعجب کردن از کیفیت و خروجی این دوربین ؛فایل RAW رو تست نکردم ولی از همین الان مشخص هست کیفیت فایل RAW در چه حد و حدودی هست ؛از نظر نویز از یک دوربین 46 مگاپیکسلی نمیشه انتظار D4S رو داشت ولی بنظرم تا ایزوی 2000 کاملا راضی کننده و عالی هست.
کیفیت ال سی دی و تاچ بسیار عالی هست ؛ سیستم فوکوسش بسیار سریعه نمیدونم واقعا این سریعتره یا D4S ولی بنظرم فوکوسش با اینکه همون سیستم فوکوس D5 هست از مقداری پایینتر باشه ولی باز هم بسیار سریع هست ؛
من بدنه D700 رو میگیرم و بدنه اینم میگیرم این سبک تر هست مقداری و هندلینگش در دست بسیار عالی و راحت هست ؛ محل قرار گیری دکمه ایزو عالی شده بسیار کار آمد ؛
نمدونم واقعا از دیروز که با شک و تردید خریدم همراه بود بخاطر تجربه استفاده از D810 تا به امروز نظرم راجع به این دوربین 360 درجه تغییر کرده ؛ قطعا این دوربین در کنار D4S دوربین فیکس من تا سالیان آینده خواهد بود.
نیکون یه BIG LIKE از من داری ؛ طرفدارات رو سر افراز کردی بخدا
من یه فلش SB700 دارم نمیتونم به صورت آف کمرا ازش با این دوربین استفاده کنم ؟
باید رادیو تریگر بخرم ؟
درود ، بله
ولی بایستی حتما از فروشنده بپرسید یا فلاش رو با خودتون ببرید و امتحان کنید که رادیو تریگر موجود جواب بده وگرنه هزینه تون به هدر میره
غلامرضا فرخ نسب