برای لایت روم باید چیکار کنم؟ فرق نسخه کلاسیکش با نسخه معمولیش چیه و کدومش بهتره؟ ممنون
سلام بر اساتید و بزرگواران
سوال اینه که آیا گرفتن لنز 50 1.4 سریg مناسب این دوربین هست و درسته یا بهتر و درست اینه که سری d گرفته بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
چند مورد که من تحقیق کردم راجب این لنزها و به تفاوتاشون توجه کردم یکی حساسیت به فلر بیشتر مدلهای D هست و دیگری بوکه سری D رو هم بیشتر میپسندن
تو سرعت فکوس هم سری G یک مقدار سریعتر هستن و همچنین شارپنس گوشهها
سلام دوربین بعد از چند ثانیه که دکمه ای نخوره باید بره روی حالت استند آپ ولی d850 بعد از گذشت اون چند ثانیه که باید بره روی حالت استند آپ اون چراغ کوچیکش که به مموری هم ربط داره(در زمان خواندن مموری روشن میشه) روشن میشه و نمیره رو استند اپ و بعد خاموش و دوباره بعد چند ثانیه که باید بره رو حالت استند آپ بازم دوباره اونجوری میشه.مشکل کجاست؟ممنون اگه راهنمایی کنید.کی میدذونه مربوط به کدوم تنظیماته؟
ویرایش توسط hosseinh300 : Thursday 1 March 2018 در ساعت 20:13
در منوی custom settings از گزینه C4 تنظیم کنید.
سلام.الان شما این مشکل را ندارید؟ تو تنظیمات یک قسمت هست که stand by timer هست که زمان به خواب رفتن رو میتونی تنظیم کنی.ولی من با این که تنظیم می کنم باز هم همون قضیه میشه.اگر لطف کنید کمک کنید که من مصرف باطریم کمتر بشه تو عکس برداری هام.ممنون
و این که منظور من به ال سی دی دوربین نبود.در زمانی که با ویزور هم هست این قضیه هست
c4 برای تنظیمات مانیتور ال سی دی است