واقعا جای تاسف داره این نوع ادبیات. مشکلاتی که نیکون داشته را هیچ برندی نداشته مگر آنکه این برند را با ایران خودرو و سایپا مقایسه کنیم، که اگر چنین بود همین دوستان حامی نیکون انجمن را به توپ بسته بودند. کنون سونی فوجی و غیره واقعا چنین موارد فاجعه باری نداشتند این تنها روش حامیان نیکون در این چند ساله بوده که با گفتن مشکلات دروغین و ساختگی از دیگر برندها اعتراضات به سمت خودشان را کم کنند و بگویند دیگران هم مشکل دارند فقط ما نیستیم که البته هیچ نتیجه ای نداشته چون تست های میدانی خیلی زود واقعیت را آشکار میکند.
با استفاده از لوگوی لایکا نمیتوانید خشم و هویت نیکونی خودتان را پنهان کنید ، مدام ادعا میکنید این مشکلات در دیگر برند ها هم هست ، خوب بگید! چرا ساکتید؟؟؟ اگر هست به همراه لینک و منبع اعلام کنید فقط اگر فردای ماجرا رسوایی به بار آمد عذر خواهی هم بلد باشید نه اینکه پنهان بشید، مدتی پیش یک یوز نیکون در انجمن ادعا کرد خطای فوکوس در دوربین A7R مارک چهار وجود داره و بار ها در سری های دیگر هم دیده (لینک زیر) بنده از ایشون سوال کردم چطور خطایی منظورشون هست و کجا بوده ، ولی ایشون کلا محو شد البته تا چهار ماه همچنان آنلاین میشد و مطلب هم روی صفحه اول بود اما پاسخی درکار نبود. خوب چرا ادعایی میکنیم که بعدا رسوا بشیم.
مرگ دی اس ال آر ؟
- در مورد R5 من توضیح ندادم که مشکلی داشته یا نداشته ، Dpreview بمدت 10 ساعت این بدنه را تست کرد هیچکدام از ادعا ها درست نبود بدنه با همان تایم اعلام شده کنون بدرستی کار کرد ، چطور توضیح من رو دیدید اما لینک سایت رو که در همون پست بود ندیدید؟؟؟ ، اونوقت منیع شما چیه ؟؟ Petapixel??
مزخرفات این وب سایت که دیگر نخ نما شده و همه چیز را جور دیگری نشان میدهد چطور مزخرفات پتاپیکسل را خواندید اما مطالب DP را نخواندید ؟؟؟ خوب حالا چرا این وب سایت توضیح نمیده که آن مطالب از کجا امده ؟؟ یا حالا که رسوا شدند چرا اعلام نمیکند که مشکل حل شده ؟ فقط ایرادات را دیدند؟
رسالت خبری من اخبار درست و صادقانه در انجمن است و از منابعی استفاده میکنم که حقایق را نشان میدهند نه هر وب سایت باج گیری مانند پتاپیکسل که بدنبال پول است و با دریافت مبالغ ، اخبار جعلی منتشر میکند، با قیمت های فعلی خرید دوربین های مشکل دار نهایت بد شانسی است کمترین وظیفه ما انتقال اخبار درست به منظور جلوگیری از ضرر کاربران است. دلیلی نمی بینیم بیش از این به چنین نظراتی پاسخ بدم.