پاسخ: مشکل باتری و نورسنجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohashinystar
سلام.
من حدود دو ماهه که دی 80 خریدم. اولش که باتری زود تموم میشد فکر میکردم که مصرف باتری این دوربین خیلی بالاست. از چند نفر از دوستان هم پرسیده بودم و اونها هم با مشکل مصرف زیاد باتری روبرو بودند. اما بعد از مدتی با بررسی battery info متوجه شدم که باتری در زمان معمول درست شارژ نمی شود و حدود 7-8 ساعت لازم است که هربار شارژ شود و اگر بعد از گرفتن چند عکس تا دو سه روز بلااستفاده بماند سریعا دشارژ می شود.
(
فكر كنم باطري دوربين D80 با باطري D70 تفاوتي نداشته باشه(هر دو EN-EL3 ) پس يه باطري D70 بزاريد تو دوربينتون و باطري دوربينتون رو بزاريد رو D70 از نتايج ميشه به ايراد پي برد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohashinystar
متوجه شدم که هنگام استفاده از مدهای A و S در نور کافی پیغام LO داده میشود. اما عکسی که با وجود این پیغام در این مدها گرفته میشد از لحاظ نور مشکلی نداشت. اما امروز هرکار کردم نتونستم از این مدها استفاده کنم چون در نور خورشید سر ظهر و با دیافراگم 5.6 سرعت پیشنهادی دوربین در مد A سه ثانیه بود!!!! و با عوض کردن دیافراگم هم این سرعت تغییری نمیکرد. نظیر این حالت برای مد S هم برقرار بود. و فقط در حالتهای اتوماتیک و منوال دوربین قابل استفاده بود. در ضمن در حالیکه بیش از 80 درصد باتری دوربین باقی مانده بود با گرفتن 4 عکس باتری تموم شد!
کمممممک!:(
مطمئمی که الگوی نورپردازی Evaluative (اسم نیکونیش را نمی دانم. قکر کنم Matix باشه) بوده. اگر از Spot Metering استفاده کنی ، این اعداد اصلا بعید نیست.
اگر درست نشد که دیگه فکر کنم باید ببریش دکتر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohashinystar
سلام.
من حدود دو ماهه که دی 80 خریدم. اولش که باتری زود تموم میشد فکر میکردم که مصرف باتری این دوربین خیلی بالاست. از چند نفر از دوستان هم پرسیده بودم و اونها هم با مشکل مصرف زیاد باتری روبرو بودند. اما بعد از مدتی با بررسی battery info متوجه شدم که باتری در زمان معمول درست شارژ نمی شود و حدود 7-8 ساعت لازم است که هربار شارژ شود و اگر بعد از گرفتن چند عکس تا دو سه روز بلااستفاده بماند سریعا دشارژ می شود.
این از باتری خرابی که گارانتی هم شاملش نمیشود
اما مشکل من الان نورسنجی دوربین است. چند بار متوجه شدم که هنگام استفاده از مدهای A و S در نور کافی پیغام LO داده میشود. اما عکسی که با وجود این پیغام در این مدها گرفته میشد از لحاظ نور مشکلی نداشت. اما امروز هرکار کردم نتونستم از این مدها استفاده کنم چون در نور خورشید سر ظهر و با دیافراگم 5.6 سرعت پیشنهادی دوربین در مد A سه ثانیه بود!!!! و با عوض کردن دیافراگم هم این سرعت تغییری نمیکرد. نظیر این حالت برای مد S هم برقرار بود. و فقط در حالتهای اتوماتیک و منوال دوربین قابل استفاده بود. در ضمن در حالیکه بیش از 80 درصد باتری دوربین باقی مانده بود با گرفتن 4 عکس باتری تموم شد!
کمممممک!:(
سلام اولا باطری d80با d70فرق داره و سایت نیکون گفته که استفاده نکنین دوم شما باطری تون خرابه چون من 250 تا عکس می گیرم تازه یک خط کم میشه
پشنهاد جهت خرید مشارکتی Nikon D80 Ebook
با سلام
پیشنهادی به دارنده گان نیکون دی 80 دارم. یک Ebook بسیار خوب در مورد نیکون دی 80 نوشته شده است
که قیمت آن حدود 50 دلار میباشد .این کتاب که بروی سی دی عرضه میشود در حدود 650 صفحه است.
نام این کتاب Nikon D80 eBookاست و نویسنده آن Peter iNova's
که برای اطلاعات بیشتر راجع به این کتاب به سایت های مختلف میتوان رجوع نمود.
پیشنهاد من این است که اگر دوستان موافق باشند یکی از دوستان که میتواند این سی دی را از خارج کشور تهیه نماید آن را خریداری نموده و حداقل پانزده نفر از دوستان اعلام آماده گی نمایند تا نسبت به تهیه آن سی دی مشارکت نمایند که قیمت آن برای هر نفر حدود 4000 تومن شود.