مسعود قدیری
سلام
به نظر می رسه که نیکن یا می خواد طرفداراشو برای آسی که همه منتظرشن که در PMA 2007 ببینن تشنه تر کنه یا هم قرار نیست چیز دندان گیری در این نمایشگاه عرضه کنه و اونا رو نا امید کنه.
فعلن اولیمپس از نظر تعداد محصول جدیدی که قراره در این نمایشگاه معرفی کنه و کنن از نظر اهمیت محصول جدید پیشتازند.
فرهاد حسيني
هی بگید مسعود از نیکون بدش میاد . بابا اولین پست این دوربین را مسعود زده. اهای اهل النیکون این پست خوندن داره.:biggrin:
اميدوارم اين پست به اون جاي كذايي منتقل نشه
من فكر ميكنم نيكون تو ارائه D40 دچار اشتباه شده بود و با اينكار بعد از چهار ماه داره اشتباه رو حل ميكنه چون اين دوربين امكانات كمتري نسبت به ديگر مدلهاي نيكون داشت لا اقل مي بايست رو رزولوشنش يه مانوري داده مي شد كه الان داده شد فكر كنم يكم دير شده با اينكار ديگه D40 فروش حوبي نداره و به جاش D40X فروش ميكنه يا بايد توليدش رو متوقف كنن يا قيمتش رو خيلي كم كنن
راستي بد نيست راجع به لنز جديد هم بحث بشه
براي منم اين خبر كمي عجيب بود
كه چرا اينقدر دير و چرا با اين سلسله مراتب
فلسفهd50 پس چي بود
آيا اون هم آپگريد ميشه يا نه
فكر كنم نيكون كاملا داره عكس العمل نشون ميده به بازار و دوربينهاي موجود ديگه ( بخصوص كنون) ولي اين عكس العملها قدرتمند نيستند
محمد امدادی
كنون يه جا كليدي داشت حالا نوبت نيكون شده . نميدونم اين دوربين جاي D50ميگيره يا نه
چشم ما اب نميخوره
راستش منهم یک دی 40 دیدم به نظرم ارگونومی بدی دارد.کد:كنون يه جا كليدي داشت حالا نوبت نيكون شده . نميدونم اين دوربين جاي D50ميگيره يا نه چشم ما اب نميخوره
من با کله دی 50 را ترجیح میدم.
جا کلیدی هم دارم و از کنونی و نیکونیش هم خوشم نمیاد.
سلام
من فكر ميكنم اگه قيمت گذاري منطقي داشته باشه ميتونه شريك بازار 400d بشه .
Canon 5D MKII
/canon350D/Lens:Canon= 24-105L-IS/135mm2.8 SF/70-200F4-L-IS /16-35-L-F2.8II/15mmFishEYE2.8EX/
Flash Canon580EXII Speedlite