با سلام من تازه این دوربین رو گرفتم ومیخواهم با کمک دوستان باتجربه سایت وکسانی که این دوربین رو دارند مطالب زیادی رو یاد بگیرم اگر موافقید شما هم نظراتتون روبگید
با سلام من تازه این دوربین رو گرفتم ومیخواهم با کمک دوستان باتجربه سایت وکسانی که این دوربین رو دارند مطالب زیادی رو یاد بگیرم اگر موافقید شما هم نظراتتون روبگید
درود بر شما
میتوانم از شما بپرسم که شما میخواهید عکاسی با دوربین جدیدتان را یاد بگیرید یا اینکه به بحث و تبادل نظر با دوستان بپردازید؟
اگر اولی است، که شما میتوانید یا در شبکه جستجو کنید یا در همین تارنمای عکاسی خودمان که کلی مطلب دارد. یا اینکه میتوانید کتابی تهیه کنید و به مطالعه بپردازید. دوربین شما یک "اس ال آر" است و مثل همه "اس ال آر ها" عمل میکند.
اگر منظورتان دومی بود که نمیدانم، چون بنده "اس ال آر" ندارم.
به هر حال امیدورام که مبارکتان باشد و لذت ثبت لحظات را ببرید.
امیر
فتوبلاگ
کس غیر از بنده جواب این بنده خدا را نداده؟
امیر
فتوبلاگ
با سلام به دو دوستی که جواب دادند عرض کنم خدمتتون منظور من همین بالای صفحه معلومه یعنی(دوربین شما چیست؟ کلوپ دارندگان مدلهای مختلف دوربین، در این کلوپ دارندگان هر مدل به تبادل تجربیات و نظرات در مورد همان مدل می پردازند. لطفا قبل از ایجاد یک تاپیک جدید برای یک مدل، از وجود نداشتن آن مطمئن شوید. ضمنا نام تاپیک را فقط نام دوربین بگذارید )
خوب من میدونم که درمورد d40 بسیار صحبت شده ولی با توجه به اینکه شاخه جدیدی در فروم ایجاد شده بود بنام دوربین شماچیست واز انجایی که تاپیکی درمورد d40 نبود این اجازه رو به خودم دادم که ایجادش کنم .ضمنا دوست عزیز amir5831 همه مطالب عکاسی در کتاب موجوده پس فروم تعطیل دیگه؟
خدمت دوست عزیز عرض کنم که اصولا مدلهای دوربین انقدر ها هم با هم فرقی ندارند که بخواهیم در موردش صحبت کنیم. چون این دوربینی که شما دارید حرف آنچنانی در موردش نمی شود زد فقط می توان از محدودیتهای که در این دوربین نسبت به دوربینهای دیگر دارد سخن گفت. نه اینکه دوربین خوبی نیست اتفاقا خیلی هم خوبه.
بنده به عنوان اولین دارنده این دوربین در این سایت هر سئوالی در ارتباط با این دوربین دارید در خدمتم.
در مورد مطالب سایت در کتبهای مختلف. باید عرض کنم اشتباه محضی می کنید چون حتی 10 درصدش هم در کتابها پیدا نمی شود.
کتابهای موجود حد اقل 2 سال از مطالب این فروم عقب هستند..
محمد علی توفیق
دوست عزیز من نمی خواهم درباره ضعفها ومحدودیتهای این دوربین صحبت بشه چون دوربین رو دیگه گرفتم وحالا حالاحالا هام میخواهم باهاش کارکنم البته قبلش کاملا تحقیق کردم والان هم کهگرفتم در این چند روز کاملا ازکیفیت عکسها راضیم وهرکس هم که در این رنج قیمت بخواهد دوربین بخره بهش توصیه می کنم ولی از اونجایی که من تازه کار هستم فعلا تا اینجای کار چند تاسوال دارم
1-دفترچه راهنمای فارسی اگر داره لطفا معرفی کنید
2-تنظیم کردن سرعت شاتر رو میخواهم بدونم که کجاست چون در سوژهای متحرک دچار مشکل میشم وتصویر یا بخشی از اون مات میشه
3-تنظیم دیافراگم رو میخواهم بدونم چون میخواهم مقدار زیاد نور روکنترل کنم در برخی عکسهام مقدار زیاد نور باعث ازبین رفتن تصویر میشه
خیلی هم مبارکت باشد. انتخاب بسیار خوبی کردی عزیزم من هم در این 6 ماه هیچ مشکلی باهاش نداشتم و کاملا راضی هستم.
در مورد سئوال اول
اگر با گارانتی نیکونگرش خریداری کرده باشی به صورت رایگان می توانی دفترچه راهنمای فارسی آن را از همان شرکت تهیه کنی. در غیر این صورت بعید می دانم. بنده هم با گارانتی نیکونگرش خریداری نکرده ام و دنبالش را هم نگرفتم. این مطلبی که خدمت شما عرض کردم در خود سایت نیکونگرش عنوان شده است.
سئوال دوم
در مود s می توانید سرعت شاتر را تنظیم کنید.
سئوال سوم
در مور a می توانید سرعت شاتر را تنظیم کنید.
در مود m می توانید هر دو را تنظیم کنید.
اگر از مود p استفاده می کنید می توانید دیافراگم را تغییر دهید و سرعت هم به صورت اتوماتیک تغییر می کند با افزایش ایزو هم می توانید سرعت شاتر را بیشتر کنید
در سایت رسمی نیکون می توانید از فیلمهای آموزشی مفیدی بهره ببرید. فقط باید کانکشن دی اس ال داشته باشید که این دی اس ال های ما هم بخوبی جواب نمی دهند ولی ارزشش را دارد چون مطالب بسیار آموزنده ای درش پیدا خواهید کرد
http://www.nikondigitutor.com/eng/d40/index.shtml
موفق باشید
محمد علی توفیق
ممنون دوست عزیز ولی ایکیاش بچه های دیگه هم می اومدند واین تاپیک گرم میشد