اگر کسی رو خارج از ایران دارید که براتون بخره
با توجه به حراج سونی میتونید دوربین آ 850 رو رو با لنز 28-75 اف 2.8 کارل زایس و باطری و گریپ و فلاش و کیف
و مموری 8 گیگ به قیمت ناچیز 3600 دلار خریداری کنید
سایت سونی
حتی می ارزه یک سفر برید دبی و و احتمالن ارزونتر از این قیمت پیدا کنید
من که منتظرم آ 580 بیاد و اینکار رو بکنم...واقعن دوربینهای سونی نسبت به قیمتشون به صرفه هستند
ویرایش توسط biniaz : Thursday 2 September 2010 در ساعت 03:56 دلیل: قرار دادن آدرس سایت سونی
به عقیده دوستان به جز سرعت پایین عکاسی متوالی آیا ضعف آشکاری در این دوربین هست؟
دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما
من به طور کلی گفتم. این دوربین یه فول فریم با رزولیشن بسیار خوبه که کیفیت عکساش تقریبا عالیه و بدنه و طراحیش هم تقریبا خوبه. یه صفحه نمایش سه اینچی فوق العاده داره که البته قابلیت لایو ویو نداره که این کمبود شاید قابل چشم پوشی باشه (لااقل برای اشخاصی مثل من) نداشتن فلاش سرخود هم در این رده ضعف به حساب نمیاد.
حالا با این تفاسیر و تمام صحبتهای دوستان کلا ضعفهای این دوربین بدون مقایسه با دوربین دیگری یا بدون درنظر گرفتن قیمت اون چیه؟
لطفا اساتید با تجربه و تمامی دوستان به این سوال جواب بدن چون این دوربین شاید یکی از خریدهای من باشه..
Back for Good
سلام جناب میر احمد
وقتی شما هر چیزی را به صورت مجرد و یکتا و بدون مقایسه با محصول دیگری فرض کنید اصولا ضعف یا قوت دیگر مطرح نیست.
چون وقتی مقایسه ای نباشد ضعف و قدرت معنی ندارد.
به نظرم مهمترین نکته در این مورد این دوربین شاید آن موردی باشد که آقای قبادی مطرح کردند.
پیدا شدن لنز و لوازم جانبی برای این دوربین کمی سخت است .
ولی من از هندلینگ این بدنه خیلی خوشم اومد.مدتی پیش جمهوری این بدنه رو دست گرفتم احساس کردم برای دستای خودم درست شده...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
شاید به نوعی گفت بهترین دوربینی که سونی عرضه کرده همین 850 باشه
وضوح بی نظیر ( البته به نسبت قیمت این فول فرم ) این دوربین بسیار بالا می باشد
از جمله دوربینهایی بود که عکسهای زیبایی را می توان با این دوربین گرفت ولی به نظر من لرزش گیر این دوربین کارایی زیادی نداشت .
نکته ای که در اینجا به ان اشاره می کنم حجم بسیار زیاد عکسهای ان است که گاه به 24 مگابایت هم می رسید ! (البته در فرمت jepg )
یک چیز دیگر که بیشتر خریداران به ان توجه نمی کنن ال سی دی این دوربین دارای محافظ پلاستیکی می باشد که با کمی کنکاش می توانید ان را پیدا کنید که برای محافظت ال سی دی خیلی خوب هست .
http://www.amazon.com/Sony-Alpha-PCK...ref=pd_sim_p_2
گریپ این دوربین هم به نوبه خود زیبایی و کارایی خوبی دارد
تنها عیب این دوربین ( برای افرادی مثل من که دوربین را تند تند عوض می کنند ) کمبود مشتری می باشد و در هنگام فروش ضرر زیادی به نسبت دوربینهای دیگر خواهند دید .
در واقع وقتی ما می خواهیم این دوربین را بخریم به خاطر اختلاف قیمت کم این دوربین با canon 5d mark ii اکثرا canon 5d mark ii برنده می شود .
و علت دیگر کمبود و گرانی وسایل جانبی ان است .
با توجه به اینکه لنزهای قدیمی مینولتا به این دوربین می خورد می توان شانس خود را هم امتحان کرد و در بازار گاه به دنبال لنزهای ارزان اما ارزشمند مینولتا گذاشت .
بهزاد عزیز برخی از نظرات شما جالب است اما برخی زیاد مبنا و مصدری ندارد سعی کنید از اظهارات قطعی و بدون تردید بپرهیزید!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson