من یه مقایسه بین g2 , E-pen-2 , خوندم تو مجله t3 سونی سوم شد پاناسونیک اول ولی از نظر کیفیت عکس همرده پاناسونیک بود
خواستم بگم تو این رده جزو 3تا اول و دوربین خوبیه فقط یه کم گرونه چون پاناسونیک محصول جدیدشو داره ارزون تر میده تو بازار
Printable View
من یه مقایسه بین g2 , E-pen-2 , خوندم تو مجله t3 سونی سوم شد پاناسونیک اول ولی از نظر کیفیت عکس همرده پاناسونیک بود
خواستم بگم تو این رده جزو 3تا اول و دوربین خوبیه فقط یه کم گرونه چون پاناسونیک محصول جدیدشو داره ارزون تر میده تو بازار
تو اولین تجربم از SONY NEX 5 باید بگم از نظر کیفیت چه عکسبرداری چه فیلمبرداری خیلی عالیه و امکاناتشم خوبه . ولی حتی تو این رده هم حس میکنم بیش از حد کنتراست رو زیاد میکنه . تو دوربینهای ارزونقیمت برای بالا بردن نرم افزاری کیفیت تصویر قابل قبوله ولی برای دوربینی با این مشخصات عجیب به نظر میرسه.
تو فرمت JPG عکس گرفتم . دوربینو 2 روزه گرفتم و همه چیشو تست نکردم .
شاید تو مود RAW این ایرادو نداشته باشه ولی تو دوربینی با این کیفیت نیازی به این همه پردازش و در نهایت از بین رفتن جزییات تصویر نبود. اینم بگم که در برابر دوربین قبلیم که CANON 500D بود مقایسش نکردم و نظرم مقایسه با مدلهای بهبود یافته مثل 550 هست.
متاسفانه از شرکت امکان آپلود ندارم .
با سلام و درود
بعد از آپدیت ver 04 دوربین NEX-5 این تغییرات اعمال شد:
1-افزوده شدن منوی افکتهای مینیاتوری (مشابه اون چیزی که در Nikon D5100بود و سونی در سریA55&A33توی آپدیت جدید گذاشته)
2-تو منوی کمک فوکوس دستی که زمانش فقط انتخاب 2 ثانیه ای داشت،قابلیت انخاب زمانهای بیشتر حداکثر تا 10 ثانیه اضافه شد
3-هنگام خاموش شدن دوربین لوگوی نارنجی رنگ آلـــــــفا روی صفحه نمایش داده میشه
محصول جدید سونی و مدل بروز شده NEX-5 بنام NEX-7
1) 3 Million dot OLED EVF
2) Hot shoe
3) 24mm f/1.8 ZEISS
4) Flash and the Image preview buttons
5) Pop-Up flash
6) Manual Aperture and Shutter Speed controls
ظاهرا" خیلی از انتقادهایی که بر NEX-5 وارد بود،رفع گردید
http://www.sonyalpharumors.com/sr4-h...-of-the-nex-7/
آقا من یه سؤال دارم:
این چشمی که سونی براش در نظر گرفته فوکوس رو هم نشون میده یا نه!؟:::confused2:::
ببخشیدا!
آخه تاحالا چشمیِ اینجوری ندیدم.
از آنجا که این v.f اپتیکال است و هیچگونه کانکشن الکتریکی برای اتصال ندارد، فکر کنم میتونیم نتیجه بگیریم با فوکوس بیگانه ست.
میتونید اطلاعاتی رو از این صفحه کسب کنید.
پس یعنی این قیمت گزاف برای یه چشمی که فقط کادرو نشون میده؟!!!:::waw:::
بابا ایوول!
فک کنم بهتره برای مشکل خالی شدن باتری یه باتری اضافه بگیرم...!
به نظر به صرفه تره...:biggrin:
نه اشتباه نکنید... اون 660 دلار مربوط به قیمت دوربینه نه چشمی.
به هر حال هنوز اطلاعات زیادی از این قطعه در دسترس نیست و به نظرم اونقدرها ضروری به نظر نمیرسه. با فیلد 16 میلیمتر واسه لنزهای دیگه چه باید کرد ...
هنوز هم کمبودهای زیادی دراین سری NEX احساس می شه .
مثلا اگه همین ویزور رو روی دوربین قراربدین دیگه نمی تونید از فلاش سر خود خارجی دوربین استفاده کنید .
یا صدای شاتر افتصاح این دوربین که نیاز به اصلاح داره .
عدم وجود کنترل سریع تنظیمات دوربین که کل تنظیمات با سه دکمه و یک دکمه جهت دار .
ولی کلا کیفیت عکسهاش قابل قبول هست .
یکی دومورد هم که خودم دیدم لنز روی این دوربین زیاد شبیه 18-55 نیکون و کانون عمل نمی کنه حتی با فاصله بیش از یک متر هم بازهم اعواج زیادی داره .
یا قدرت فلاش سرخود دوربین برابر دوربینها SLR نیست و ضعیف عمل می کنه .
یه اشکال دیگش هم نبود محافظی برای سنسور هست ، یعنی باید حتما لنز رو از روش باز نکنید درغیر این صورت خیلی دربرابر گرد وغبارورطوبت مقاومتی ندارد .
انگار خیلی ازاین دوربین بد گفتم .
درواقع دوربین خیلی خوبی هست اما نقاط ضعف زیادی داره و نمی شه از هرجهت دوربین کامل و بدون ایرادی دونست .
امیدوارم سونی دردیگردوربینهای که قراره تولید کنه کمی از این نقطه ضعفها رو پوشش بده .
درمورد صدای این دوربینها هم مدل 3و5 دراپدیت 63 مگابایتی این مورد رو انگار رفع کرده .
یکی از موارد دیگه که این دوربین رو کمی از نظر لنز ضعیف کرده قیمت بالا لنز 18-200 این دوربین هست که قیمت این لنز کمی هم از بدنه این دوربین گرونتر هست .
اصلا اگردقت کنید به نظر می رسه سونی اول امکانات خوبی دراختیار مشتری و علاقمندان این دوربین قرار می ده و بعد از خرید تازه متوجه نقطه ضعفهای این دوربین می شن که با ابزار دیگه ای قابل رفع کردن هست !
مثلا رینگ تبدیل این دوربین که وقتی کسی می خواد از لنزهای سونی استفاده کنه باید دراین مورد هزینه ای هم بابت این درخواست پرداخت کنه .
و همین ویزور اسباب بازی ، اخه وقتی اگه قرار باشه لنز دوربین رو عوض کنیم دیگه چه کارایی جز یه زایده اضافی می تونه روی دوربین داشته باشه .
یا اگه بخواهید از فلاشهای دیگری روی این دوربین استفاده کنید بازهم باید به دنبال ابزار مناسب برای این مورد باشید که فعلا این مورد هم وجود نداره .
و یا همین ادامه لنز 18-55 که 55-200 هست رو چرا با این دوربین عرضه یا تولید نمی کنه .
و یا چرا یک ویزور اپتیکال به جای فلاش این دوربین داخل کارتون قرارنمی دهد
و یا چرا سرعت شاتر 30ثانیه رو برروی این دوربین قرارنداده
و یا چرا ساختار مناسبی برای دردست گرفتن این دوربین طراحی نکرده
و یا چرا لرزشگیر رو از روی بدنه این دوربینها برداشته در حالی که دردوربینهای Slr این مورد هست
و یا چرا وقتی از دومموری می شه روی این دوربین استفاده کرد باید فقط یک مورد قابل استفاده باشد
و یا چرا هنوز لنز 18-200 رو با این بدنه عرضه نمی کنه
و یا چرا امکانات مناسبی برای عکاسی HDR قرار نداده
بسه دیگه بچاره رو داغون کردم .
درمورد علاقمندان این دوربین باید بگم منم این دوربین رو دوست دارم اما این چراهای سونی و طب خدمات پس از فروشش یه روزی کار دستش می ده ، چون اگه یه شرکت دیگه بتونه این نقطه ضعفها رو رفع کنه سونی می مونه و کلی وسایل اضافه .
میدونم اون قیمت دوربینه[دیگه اینقدرا هم...نیستم:)]
درمورد چشمی فک کنم یه 200 تومنی حداقل آب می خوره،
که واقعاً زیاده!
تركيب NEX-5 و چند لنز FD كنون با نمونه بوكه و ... ديدنش خالي از لطف نيست.
سلام امروز یه خورده وقت پیداکردم با دوربین امانت Nex-3 یکی از دوستان کمی عکاسی کنم .
یه سری چیزها دیدم که گفتم شاید به درد بعضی از دوستان هم بخوره .
یکی از این موارد بودن براکتینگ معمولی دراین دوربین بود ، همونطور که می دونید نوع عکاسی براکتینگ این سری دوربینها به صورت Auto HDR هست .
یعنی بعد از سه تا ثبت ، این سه تا عکس روترکیب می کنه و نتیجه اخر رو دریک ثبت به ما نشون می ده .
و ما با این کار به عکسهایی که با اختلاف نوردهی گرفته شده دیگردسترسی نداریم .
ولی با کمی برسی تونستم این مورد تنظیم اختلاف نوردهی رو دراین دوربین پیدا کنم .
درقسمت Menu>Camera>Drive Mode باید BRK C را انتخاب کنید .
اما اشکالی که داره اختلاف نوردهی زیادی نداره و فقط دوگزینه 0.3 EV و 0.7 EV هست .
خوب همین هم بدنیست .
ودرمورد Auto HDR هم باید بگم
درمسیر
Menu>Beightness/Color>DRO/Auto HDR
سه گزینه وجود داره
D-R OFF این گزینه برای خاموش شده HDR می باشد
HDR AUTO عکاسی خودکار HDR در 6 سطح یا مرحله یا همان EV 6.0
DRO AUTO بهبود دینامیک رنج در 5 سطح و یا مرحله
یک مورد دیگه که شاید برای بعضیها خیلی خوب باشه و خوششون بیاد منوفارسی این دوربین هست .
درقسمت Menu>Setup>Language
خیلی چیزهای دیگه هم امتحان کردم
مثل لنزمعکوس
اما بهترازاین مورد زیاداستفاده نکنید منم به خاطر امانت بودن بعد یکی دوتا عکس نخواستم زیاد این کارو ادامه بدم چون سنسور خوشکل این دوربین درمقابل گردوغبار خیلی اسیب پذیره حتی وقتی لنزبازمی شه به راحتی دیده می شه وفاصله خیلی کمی با بیرون دوربین نداره .
طرز استفاده لنز معکوسش هم مثل کانون هست
درموردصدای شاتر هم صداش خیلی افتضاحه فقط می گم صداش خیلی زیاده وبه راحتی جلب توجه می کنه .
درموردفوکوس هم درشب خیلی عالی عمل می کنه . البته ازفاصله نزدیک امتحان کردم ولی فوکوسش خیلی خوب عمل می کنه لنزهم 18-55 بود .
درمورد کیفیت عکس و نویز هم می تونم بگم اگه از سه گزینه ضعیف و خوب و عالی من خوب رو انتخاب می کنم .
یعنی نه می شه زیادراضی بود نه هم می شه گفت کیفیتش معمولیه .
البته این نکته رو درنظر داشته باشید تمام این مطالب نظریه شخصی من هست نه چیز دیگه .
یه مورد هم که زیاد اذیت می کنه اینکه کنترل راحتی نداده یعنی برای عوض کردن تنظیمات باید از هفت خوان رستم رد بشی .
دوتا هم مود پانوراما داره یکی 3D و دیگری معمولی .
عملکردش هم درمود پانوراما خیلی خوبه سرعت پردازش خیلی بالایی رو هم داره ولی جالبه که باید دوربین روباسرعت معمولی بچرخونی تا اخر عکس ثبت بشه اگه دراین مورد عجله یا تاخیری کنید عکس تا همونجا که رفتید قطع می شه ولی برنامه ای رو برای مشخص کردن سرعت حرکت دوربین نداره به جز اینکه نشون می ده تا کجا عکاسی شده اونم با یه صدای شاتر رگباری ...
و یه مود جالب هم داره اینکه شش تا عکس پشت سرهم با حساسیت بالا می گیره و این شش تا عکس رو باهم ترکیب می کنه تا نویز کمتر وروشنایی کاملتری دیده بشه .
برای تمام تنظیمات و برنامه ها هم می تونید از راهنمای برنامه خود دوربین هم استفاده کنید که به طورکامل همه چیز رو توضیح می ده .
مصرف باطریش هم زیاد هست و الانم دوربین اعلام کرد که باطری فرسوده است و دوربین خاموش شد .
نگران نباشید متن ترجمه دوربین نیازبه بازسازی داره نه باطری ، باطری سالمه ونیاز به شارژ داره.
و یک نکته دیگه اینکه زوم دیجیتال این دوربین فقط بالنزهای ثابت فعال می شه نه با لنز زوم .
خوب تا این باطری سونی پرمی شه برم سراغ کانون 550 ، این یکی دیگه نیاز به معرفی نداره همه می دونن مشخصات و عملکردش چیه .
اگردوستان سوال یا موردی رو هم دوست داشتن می تونم امتحان کنم فعلا دوربین دوسه روز پیش من هست .
شما که هم با 550 عکاسی کردین هم با nex به نظر خودتون کیفیت کدوم بهتره؟
با عرض پوزش به خاطر دیرکرد پاسخ شما
درمورد سوال شما هم باید بگم دوربین Nex-3 برای افراد حرفه ای می تونه تا حد دوربین دوم باشه اما اینکه بگم دوربین کاملی نه ، هنوز کمبودها و نبودهایی دراین دوربین احساس می شه و به عنوان دوربین کامل نمی شه روش حساب کرد .
برای اینکه بهتر متوجه مطالب من شوید به پست 86 همین تاپیک مراجعه کنید .
درمورد مقایسه این دوربین با D550 هم باید بگم
عکاسی و کیفیت عکس D550 خیلی بیشتر و بهتر از این دوربین هست .
درمقایسه با دوربین خودم D5000 هم D550 یه سرو گردن بهتره و عکاسی با این دوربین خیلی راحتتره .
و درمقایسه دوربین خودم و Nex-3 هم من D5000 رو خیلی بهتر و راحترمی بینم .
دوربین Nex-3 برای افراد آماتور می تونه به عنوان یکی از بهترین دوربینها باشه درمقایسه با G12 هم عملکرد و کیفیت بهتری داره .
اگه قیمت دوربینها رو هم حساب کنیم اختلاف قیمت زیادی رو هم ندارند
و برای افراد حرفه ای هم جوابگوی بدی نیست اما نمی شه به عنوان دوربین کامل روش حساب کرد .
مثلا بعدازتنظیم یک مورد باید برای تنظیم مورد دیگه از اول شروع کرد .
نمونه
Menu>Beightness/Color>ISO
بعد از انتخاب ایزو برای تنظیم دیگر
Menu>Beightness/Color>White Balance
تا 10-20 دقیقه با این دوربین کارنکنی اصلا خوشتون نمی اد اما کم کم با اشنا شدن به این دوربین متوجه می شوید که دوربین خوبیه .
تمام این مطالب نظرشخصی من هست .
سلام دوستان من یه کوهنوردم و زیاد کوه میرم
همیشه علاقه داشتم حالا میخوام یه دوربین بگیرم موندم اس ال آر بگیرم یا یه سوپرزوم یا کامپکت ؛با توجه به اینکه 1.اطلاعات عکاسی ندارم ،2.اکثرا تو کوه وقت زیادی واسه تنظیم ندارم وسرعت لازمه 3. منظره ها دور نزدیک پر نور پر برف هستند
تقریبا فعالیتم کوهنوردیم نیمه حرفه ای به بالا هست(یعنی وقت زادی تو کوهنوردیم کمه) اما دوس دارم عکس های خوبی بگیرم و کم کم به سمت عکاسی از طبیعت برم
اگه سوپرزوم بگیرم آیا بزودی به جائی نمی رسم که به slr و یه لنز خوب نیاز داشته باشم؟چون حتما بسمت عکاسی از طبیعت خواهم رفت
بنظرتون نکس5 گزینه خوبی هست یا سوپر زوم؟
دوربینهای nex درسته کیفیت واقعا بالایی دارن ولی امکانات حرفه ای ندارن مثلا شما برای فوکوس رو یه نقطه خاص واقعا دچار مشکل میشید . خودم با اینکه صدها عکس گرفتم ولی هنوز رو اینکه بخوام سریع فوکوس کنم و رو جایی که میخوام خیلی سخته . و حس میکنم زمانی که تصویر از نظر تنالیته یا اختلاف رنگ و نور یکنواخته تو انتخاب رنگ و نور خوب عمل نمیکنه .
اما یکی از حسنهاش اینه که فیلمبرداری خوب و با فوکوس ممتد داره و همچنین وقتی تنظیمات عکس خوب باشه کیفیت عکسش حرف نداره .
در حال جستجو برای موضوعی بودم که این مقایسه رو در سایت dxomark دیدم .برام خیلی جالب بود گفتم اینجا قرار بدم شاید مورد توجه دوستان قرار بگیره
مقایسه سنسور های این سه دوربین :
Sony NEX-5N - Canon EOS 600D - Canon EOS 5D Mark II
واقعا جالبه, دینامیک رنج Nex5n از 5DMKII هم بالاتره ! و حتی از نظر عمق رنگ هم تقریبا یکسان هستند
منبع : dxomark
تو dpreview هم با مدلهای مختلف مقایسه کنید میبینید چه تصویر شارپی داره . واقعا تو رده mirrorless ها با اختلاف زیادی از رقیبا جلو هست.
نکس:کیفیت بالاتر خصوصا در نور کم و ایزوی بالا-سبک
سوپرزوم:کیفیت عکس خوب در نور روز-سبک- سرعت بالاتر -توانایی زوم سریع روی اشیا دور(حیوانات)-هزینه کمتر-عمر باتری معمولا بیشتر
بنظرم برای شما سوپرزوم در شروع مناسبتره/slr و لنز خوب مسلما عکس بهتری داره ولی معایب خاص خودشم داره.
با سلام
دوست عزیز من هم زمانی که ایران بودم کوهنوردی میکردم . و همیشه تجهیزات عکاسی به همراه داشتم .
شما باید بدونید که عکاسی برای یک کوهنورد کمی متفاوت از عکاسی برای یک شخص عادی هست چون الویتهای عکاسی در کوه مقداری متفاوت هست
به عنوان مثال وزن و سایز فاکتور اصلی برای یک کوهنورد محسوب میشه بعد از اون استحکام و توانی کار در دمای بسیار سرد یا گرم هست .
و همچنین عایق بندی بدنه در مقابل رطوبت و گردو خاک
غالباً در جریان هستید که تجهیزات کوهنوردی سبک با کیفیت ساده و البته گران قیمت هستند . پس انتظار همین فرمول را از تجهیزات عکاسی خود داشته باشید
به نظر بنده گزینههای بهتر و متفاوتی از این ۲ موجود هست برای کار تخصصی شما که نیاز به تحقیق و شناخت بیشتر دارد
شما با محاسبه این نظرات و با توجه به بودجه خود الویت بندی کنید سپس دوستان در تاپیک مربوطه پاسخگو هستند
ارادتمند : سیاوش
سلام
در ادامه راهنماییهایی آقا سیاوش
بنده مدت زیادی هست که کوهنوردی می کنم و رشته های مرتبط از یخ و سنگ و دره و پاراشوت .......
توی این ورزشها - 500D - s2is - s95 - 40D و دو مدل olympus استفاده کردم. که olympus ها و s95 و 500D مال دوستان بوده.
به نظر من نه سوپر زوم بگیر نه nex - یه compact خوب بگیر - چرا :
1 - اولین اولویت لنز هست : ترجیحا یه دوربین بگیر که لنزش داخل باشه . خیلی از olympus ها و شاید بعضی از ixus ها این قابلیت رو دارند.
بیشتر قدرت باطریتو تو سرما بابت زوم و روشن خاموش شدن از دست می دی.
2- وزن و حجم : تخصصی کار کنی حرفمو می فهمی مخصوصا حجم.
3- تو صعودهای جدی زمان زیادی برای ایستادن نداری . مخصوصا در طول روز در نتیجه برای اینکه موقعیتی رو هم از دست ندی مطمئنا از مد AUTO
استفاده می کنی. فرض کن مثلا
16 تا کل جلوت ظاهر می شن.
بهمن میریزه
یه تیکه ابر زیبا
یه عقاب بزرگ
صعود نفر ته طناب یا سر طنا بت
میبینی .
زمانی نداری برای تنظیم دستی. از دست هم بدی افسوس می خوری.
متاسفانه بیشتر دوربینها باطری نیکل می خورن و دیگه کمتر از باطری قلمی میشه استفاده کرد.
با 8 تا باطری قلمی شارژی 2300 میلی آمپر می شد یه برنامه 3 روزه زمستونی رو هم عکس گرفت هم فیلم
اما الآن حتما باید یه زاپاس نیکل فلان بخری شارژ کنی ببری. اونم سردش بشه هی میگه هاچی.
من می گم بهترین compact موجود رو تهیه کن با فکر اینکه یکی - دوتا باطرس هم بگیری
چرا که می خواهی لحظه هارو ثبت کنی خاطره بشن.
اگر برنامه ای بود که نیاز به عکاسی درست و حسابی داشت قضیه می تونست به انتخابهای خودت بچرخه اما اونها حجم زیادی داند
با احترام
یه چیزی یادم رفت - به ضد آبها هم فکر کن چرا که درمقابل سرما مقاومت دارند و اگه دره هم بری یا فرود از آبشار خیلی خوبه
راهنمائیات عالی بود
کسی از دوستان درپوش این لنز رو با سطح مقطع 49 جایی ندیده؟؟
http://www.sony-asia.com/product/alc-f49a
من توی نمایندگی های سونی گشتم،ولی جایی ندیدم!!!
چون شهرستانم،دسترسی به جاهایی مثل ناصرخسرو رو ندارم....
آیا هیچ کدوم از دوربین های سری NEX
قابلیت وایرلس ترنسمیتر رو دارن؟
nex5 داره که من کنترلشو هنوز گیر نیاوردم .
لازم نیست که حتما درپوش فابریک باشه ، می تونی درسایتهای مختلف با مارک دیگه تهیه کنی .نقل قول:
کسی از دوستان درپوش این لنز رو با سطح مقطع 49 جایی ندیده؟؟
یه مشکلی که با این دوربین دارم اینه که وقتی هود رو لنز هست و با فلاش عکس میگیرم یه هلالی پایین عکس که سایه لنز در برابر نور فلاشه سیاه میافته . یه همچین چیزی تو طراحی یه دوربین عجیب نیست؟
دوستان میشه راهنمایی کنید که NEX7 به ایران وارد شده یا نه ؟
نه اصلا عجیب نیست...
در خیلی از دوربین ها این اتفاق حادث می شود.چه Slr Like چه کامپکت و چه DSLR
گاهی حتی بدون هود هم این اتفاق روی می دهد.
و در مورد NEX7 باور کنید در خارج از ایران هم در بسیاری کشور ها هنوز به وفور در دسترس نیست چه برسد به ایران.حدود 4 تا 6 ماه دیگر باید منتظر حضورش در ایران باشید.پروسه ورود دوربین توسط بازرگانی ایران یک پروسه حدود 6 تا 9 ماهه است.چون از مبادی قانونی جنس را وارد می کنند.
و البته با قیمتهای عجیب! دفعه آخری که از این شرکت قیمت گرفتم مغزم سوت کشید.دیروز هم که برای دوربینهای نکس و تخفیفی که بعضی از دوربینهای سونی خورده جویا شدم هیچ کدام رو موجود نداشتن!
18-55
nex 5n چطور؟ چند هفته پیش در مجتمع پایتخت (کمان رایانه)پرسیدم گفت هنوز نداریم اگر هم بیاد قیمتش حدود 1500 میشه!!! واقعا در بدو ورود قیمتا اینجوریه؟
به نظر دوستان اگر از خارج کشور برام بیارن برام منطقی تره -با توجه به اینکه هنوز کسی باهاش تجربه ای نداره-؟چون ریویو های زیادی خواندم از جمله dp review و همه ارزیابی مثبتی از دوربین داشتن ولی نمیدونم تا چه حد به واقعیت نزدیکه؟
دوست عزیز
NEX-5N دوربین خوبیه و در حقیقت مدل بهینه شده NEX-5 است و تفاوت آنچنانی با NEX-5 نداره...
دوربینهای سونی بر خلاف دوربینهای کانن و نیکون در بدو ورود به بازار داخلی اختلاف قیمت فاحشی با بازار جهانی دارند!!!
نمونه اش Sony A55 با قیمت جهانی 850 دلار شروع شده بود و بعد از مدتی توی بازار داخلی با قیمت 1300000 تومان عرضه شد!!!!!!!
تفاوتهای nex5n یکی تو کیفیتشه و همچنین سیستم شاترش که خیلی بهتر شده و همچنین ال سی دی تاچ . تفاوت قیمت جهانیش 100 دلاره که ارزشش رو داره ولی تو ایران اصلا حساب کتاب نداره .
کیفیت NEX-5 با NEX-5N به اون صورت محسوس نیست!!!
میتونین برین تو سایت Dpreview کیفیتش رو ببینید.تفاوت آنچنانی نداره!!!
http://www.dpreview.com/reviews/sonynex5n/page6.asp
عملکرد تاچ صفحه نمایش بیشتر جنبه فانتزی داره و توی عملکرد و کیفیت تاثیری نداره!!!
ممنون از پاسختون.
البته تو لینک مد نظرتون با nex c3 مقایسه کرده و گفته تقریبا مشابهند. وقتی با nex 5 مقایسه می کنم چون قطع تصویر در این دوربین کوچکتره (رزولوشن mega pix14) قطعی نمی تونم تصمیم بگیرم.ولی اگر فرض کنم همینطوره ایا شما یا سایر دوستان که تجربه کار با این دوربین(nex 5) و مواردی مثل 600D یا D5100 را دارن میتونن راجع به کیفیت تصویر اینها مقایسه ای کنن؟ (خواهشا بی طرفانه;-))
لینک مقایسه در dp review:
http://www.dpreview.com/reviews/SonyNex5N/page15.asp
هیچ دلیلی هم برای این کارشون نمیدن - عزیزان شهرستانی که دسترسی به تعمیرات رو ندارن بخاطر ضمانت بیشتر سونی رو انتخاب میکنن اما این بی کفایتی که معلوم هم نیست دلیلش چیه واقعا باید بررسی بشه حالا خوبه به گفته خودشون ناظر ژاپنی میادو همش سر کشی میکنه وگرنه چی میخواست بشه خدا میدونه
واقعا کیفیت این دو نزدیک همه ؟!!
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...k0yhu4olus.bmp
بررسی و مقایسه Nex5N در imaging-resource
http://www.imaging-resource.com/PRODS/NEX5N/NEX5NA.HTM
عملکرد دوربین در ایزوی بالا جالب توجه است یعنی بر خلاف بیشتر دوربینهای مورد مقایسه قرار گرفته برای کاهش اثرات نویز متوسل به کاهش شارپنس نمیشود و تا ایزوی 6400 هم بدون کاهش شارپنس ارتیفکت زیادی دیده نمیشه.
سلام و تشکر از همه دوستانی که نظرشون رو بیان کردن از جمله اقایان digicam و باباییان.
امروز در dp review خوندم که سنسور مورد استفاده در nex 5n مشابه D7000 است و کیفیت تصویر و رفتار نویز نسبتا مشابهی دارن.پاراگراف اول لینک زیر:
http://www.dpreview.com/reviews/sonyslta77/page21.asp
ایا در این رده دوربینها continuous AF عملکرد موثری داره-با توجه به اینکه contrast detect هستند-؟ sport photography رو فکر نکنم بتونن انجام بدن ولی مثلا میشه از بچه کوچک یا حیوان خانگی که در حال حرکت دایمه عکس ثابت شفافی گرفت؟ کسی تجربه شخصی داره؟ چون مشخصا تو ریویوها مثال یا نمونه ای از این عملکردها نشان داده نشده.
سونی nex 3 به همراه لنز 16 و 18-55 خریداری شد به قیمت 699 هزار تومان همراه با یک عدد کارت 4 گیگ اشنتیون . در صورتی که nex 5 با همین لنز ها 1050 تومان بود ! علت هم ورود nex c3 به بازار هست و آخرین nex 3 آن فروشگاه را از ویترین به یک قیمت شیرین برداشتم ! با بررسی های انجام شده در نت به این نتیجه رسیدم که خروجی های سری nex سونی به نسبت قیمتشان نسبت به همرده های پاناسونیک و الیمپوس و . . . بهتر است . و البته تفاوت معناداری بین nex 3 / c3 / 5 برای من وجود نداشت که ارزش قیمت بالاتر آنها را داشته باشد . منتظرم تا فردا صبح که باطری شارژ اولیه بشود و بروم به سراغ تست !
مبارک باشه
تا اونجاییکه یادمه همین چند روز پیش بحثش بود که باطریهای جدید دوربین نیاز به شارژ اولیه ندارن ولی تاپیکش جهت ارائه یادم نیست
سلام امیدوارم ازش لذت ببرید.میشه بعد از اینکه باهاش کار کردید عنایتی به پرسش بنده بکنید:
ایا در این رده دوربینها continuous AF عملکرد موثری داره-با توجه به اینکه contrast detect هستند-؟ sport photography رو فکر نکنم بتونن انجام بدن ولی مثلا میشه از بچه کوچک یا حیوان خانگی که در حال حرکت دایمه عکس ثابت شفافی گرفت؟ کسی تجربه شخصی داره؟ چون مشخصا تو ریویوها مثال یا نمونه ای از این عملکردها نشان داده نشده.
با تشکر فراوان
چشم . سعی می کنم سمپل هایی در این موارد تهیه کنم
منظور شما فوکوس ممتد در حالت عکاسی است یا فیلمبراداری ؟
در مجموع شباهتهای این دوربین با dslr ها بیشتر از شباهتهای اون با کامپکتهاست اما قرار هم نبوده جای یک dslr رو بگیرند . برا من که در کنار یک 60 d از اون استفاده می کنم در اصل جایگزین مناسبی به عنوان دوربین دوم که قبلاً کامپکت بود شده است . کیفیت بسیار نزدیک به یک dslr در ابعادی کوچک و البته بدون جلب توجه!
Nex-3 + SMC Pentax M 85mm f2
فایل پیوست 18683
سلام
دوستان اختلاف بین NEX-3K و مدل NEX-3 در چیه، و آیا اصلا اختلافی وجود داره؟ تو سایت dp که اصلا NEX-3K وجود نداره و نوشته NEX-3 اما توسایتای فروش ایران وجود داره!
ممنون
در بخش برسی یکی از سایت ها به این جمله بر خورد م که در مورد برتری nex-5n نوشته بود = از سایر موارد میتوان به زمان تاخیر شاتر 20 میلی ثانیه ایی و بهبود عملکرد اتوفوکوس اشاره کرد این موضوع یعنی چی؟
و آیا با nex-3 میشه 30 ثانیه نوردهی ( حداقل سرعت شاتر) و این کار به راحتی انجام میشه؟
ممنون
چرا که نه . اتفاقا دیشب از جای تاریکی با ایزو 200 با سرعت 30 ثانیه عکس گرفتم . البته با NEX5 که تو عکاسی با هم فرقی ندارن.