دوست عزیز این مشکل توی چاپ در ابعاد معمولی تا A4 به هیچ عنوان قابل مشاهده نیست ابعاد بزرگتر رو نمیدونم والا
دوست عزیز این مشکل توی چاپ در ابعاد معمولی تا A4 به هیچ عنوان قابل مشاهده نیست ابعاد بزرگتر رو نمیدونم والا
ویرایش توسط babakdin543 : Saturday 16 July 2005 در ساعت 12:35
باسلام خدمت همگی اولین پستم رو شروع میکنم بانام خدا..امیدوارم کنار شما تجربیات خوبی کسب کنم....!!!!
من دوربین سونی اچ وان رو برام از خارج اوردند ..ایا دفترچه ای میتونم پیداکنم که طرز استفاده از منوش رو یاد بگیرم.وبهترین مموری که بتونم روش بندازم چیه.چه مارکی .قیمتش چنده.. سه پایه خوبم میخوام..درضمن بهترین مر کز خرید تو تهران کجاست؟کتاب خوب که من تازه کار رو را بندازه چی توصیه میکنید..؟؟؟؟؟
من فقط در مورد دفتر چه دوربين بگم كه فقط از طريق نمايندگي معتبر سوني(الرمس) مي توني اقدام كني اما چون اين دوربين جديده نمايندگي دفتر چه اونو نداره و حتي اسمش رو هم نشنيدهنوشته اصلی توسط mehdiney navaz
ویرایش توسط babakdin543 : Wednesday 7 September 2005 در ساعت 14:22
از سايت سوني داونلود كنيد!
سلام ..ادرس نمایندگیش رو بدید ..اقا امیر چیرو از سایت سونی دانلود کنم..من امروز یه پایه manfrotto خریدم 100تومان.. باطری 2300میلی امپر سونی 3500تو مان مموری 1گیگ سونی خریدم90تومان ..منتها مموری کوتاه باید دوباره برم بدم بلند بگیرم..ازکجا بفهمم اصل یاتقلبی ایا بهترازاین مارکم هست ..که مطمئن باشی که اصله..؟
مگه نفرموديد دفترچه شو ندارم؟
سلام .دوتا سوال دارم اولی ایا اچ وان پارنوما داره؟؟دومی چطوری باید فوکس دستی کرد؟
ویرایش توسط mehdiney navaz : Wednesday 30 November 2005 در ساعت 00:47
مهدی اعظمی
ـــــــــــــــــــــــ
sony dsc H1