35mm full-frame 24.3MP Exmor® CMOS sensor
ISO 100-25600
14-bit RAW image capture
f/2.0 Carl Zeiss Sonnar T* lens with 9 aperture blades 35 mm
P/A/S/M modes
Full HD 24p/60i/60p video with manual control
35mm full-frame 24.3MP Exmor® CMOS sensor
ISO 100-25600
14-bit RAW image capture
f/2.0 Carl Zeiss Sonnar T* lens with 9 aperture blades 35 mm
P/A/S/M modes
Full HD 24p/60i/60p video with manual control
عجب دوربین بیستیه . خیلی محشره . تو این رده یعنی کامپکت ها رقیب نداره . فقط کاش قیمتش به جای 2800 دلار 2800000 تومان بود .
ولی در کل فوق العاده است
خیلی برام عجیبه!واقعا با اینکه از علاقه مندان برند سونی هستم اما واقعا کامپکت با فول فریم برای چه قشری مناسبه!؟
دقیقا قیمتش خیلی زیاده چون همین الان RX100 سونی خیلی خوب میفروشه و انگار جای خودشو باز کرده ولی میتونم فکر کنم شاید عده ای باشند که یک دوربین فول فریم بخوان و همیشه از یک لنز استفاده میکنند و نیازشونو برطرف میکنه و این میتونه دوربین خوبی باشه اما واقعا قیمتش که زیاده هیچی اینکه چه دسته آدمایی درست شده و اصول بازاریابی برای چه افرادی بوده؟هر چی فکر میکنم به ذهنم نمیرسه!!!
پ.ن:البته قیمت رو کمتر میزد یه جورایی توازن مصولاتش بهم میخورد چون دقیقا همین سنسور در بده a99 استفاده شده و این دوربین خودش یک لنز زایس داره(حالا هر چی باشه ولی زایسه و حداقل آدم از کیفیتش تا جایی مطمئنه) و اگه خیلی ارزونتر بود بازار اون رو خراب میکرد(هر چند خودم فکر میکنم کسی فول فریم بدون تعویض لنز میخواد چیکار؟!
این عکس ها ابعاد rx1 را مشخص می کند. و همچنین تکنولوژی کوچک کردن دوربینها! و همچنین جوک بودن ابعاد x100!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
نمونه تصاویر فول سایز RX1
کد:http://www.flickr.com/photos/sonyelectronics/
سلام
نمونه عکس های این دوربین در سایت DP Review :
SONY A6000 + 18-55