سلام من یه h5 گرفتم نظرتون چیه؟ ایا دوربین خوبیه؟با رو 2 گیگ و 6 عدد باتری گرفتم 480 البته اشنا بود به نظرتون خوب گرفتم ؟
سلام من یه h5 گرفتم نظرتون چیه؟ ایا دوربین خوبیه؟با رو 2 گیگ و 6 عدد باتری گرفتم 480 البته اشنا بود به نظرتون خوب گرفتم ؟
مبارک باشه
هم کیفیت عکسش خوبه و هم فیلمش
انشاالله H9 هم میگیری
دوست عزیز
یه کم عجیبه چرا با 6 باطری :confused:
دوست من میشه قیمت باطری و مموری 2 گیگ رو واسمون بنویسی !؟!
قابل توجه سونی داران و سونی دوستان عزیز ! شرکت سونی ایران و خود سونی اصلی هم اعلام کرده که مواظب باطری ها و مموری های تقلبی سونی باشید ، خود شرکت اعلام کرده اونقدر تقیق کار شده که نمی شه تشخیس داد تنها نشانه شناخت قطعاط تقلبی از اصل قیمتشونه !
مثلا اگر مموری 2 گیگ شما اصل باشه قیمتش یه چیزی حدود 60 تا 70 هزار تومن باید قیمتش باشه ! شما چند گرفتی ؟
متاسفانه مموری های تقلبی سونی در ایران به فراوان یافت میشه مخصوصا در موبایل فروشی ها !
البته مموری های تقلبی تاثیر چندان در موبایل نمیذاره بیشتر توی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری خودشو نشون میده ! از لحاظ فنی سرعت پایین تری نسبت به اصلی داره که ممکنه در هنگام فیلم برداری با کیفیت ماکسیمم به دستگاه آسیب برسونه !
دوست عزیز اگه میشه بگو مموری و باطری رو با چه قیمتی گرفتی ! می خوام بدونم ، ممنون :)
منم دیروز یک h5 به قیمت 449 خریدم به اضافه مموری 1گیگ به قیمت 37 وباطری به قیمت 9 تومان.
از کجا متوجه میشیم باطری شار÷ش کامل شده؟لامپ شار÷ر من خاموش نمیشه.