دوست عزیز تر از عزیز
چرا فكر میكنید این بحث ها شایسه این فروم نیست؟مگر خدای ناكرده اساعه ادبی به كسی شده است؟برای مقایسه فنی دو دوربین جایی بهتر از این فروم ودوستانی بهتر از آقای قبادی سراغ دارید؟مساله دوربین من،دوربین آقای قبادی نیست(نه من d300 دارم نه آقای قبادی alpha 700)،هدف از طرح این مباحث روشن شدن زوایای ناشناخته این وسایل برای نویسندگان و خوانندگان است.اگر قرار بود كه اینگونه صحبتها ناشایست تلقی شود كه 1001 سایت و وبلاگ و فروم و... از طرفداران مختلف ماركهای مختلف،باید تعطیل میشد!نگاهی به فروم d300 و d3 و.. بیندازید،چیزی جز این تبادل اطلاعات می بینید؟دلیل استقبال از این فوروم ها چیست؟
هر كسی آزاد است در مبحث مربوط نظر خود را بیان كند،هر كسی هم كه مخالف بود با منطق مخالفت خود را بیان می كند و نباید انتظار داشته باشد دیگران به دلیل مخالفت او دم فرو بندند.
اگر هم قرار بود همه فقط به عكاسی فكر كنند،همه یك جعبه اتاق تاریك دست می گرفتندو این همه ماركها و مدلهای وسایل عكاسی طرفداری نداشت!
در ضمن ،اگر به چند پاسخ قبل هم مراجعه میكردید از جو شوخی حاكم بر صحبت ما مطلع می شدید.
به هر حال از آشنایی با شما بسیار خوشوقتم،منتظر شنیدن نظرات شما(از نوعی دیگر) در اینجا و فروم های دیگر هستم.
از آقای قبادی هم بسیار متشكرم كه نظر من را كاملا درك كردند،منظور من دقیقا همان بود.امیدوارم از اطلاعات و نظرات شما بیشتر بهره بگیرم.