با سلام.
مطالبی که در مورد s9600 عنوان فرمودید برای بنده بسیار جالب و البته تا حدود زیادی تعجب برانگیز بود.
بنده تا به حال با این دوربین کار نکرده ام اما طبق نظرات دوستان محترم این فروم و review های بعضی از سایتها که معتبرتر از بقیه هستند تصور میکردم که این دوربین یکی از کم نویز ترین دوربین های slr like در میان همرده هایش باشد.( هنوز هم این تصور را دارم مگر اینکه کاملا خلافش اثبات شود ) .اما این نکته که تصاویر در iso 80 و نور روز نویز داشته باشند بسیار تعجب برانگیز است .( البته اگر منظورتان از دون دون شدن همان نویز باشد )
اکثر دوربینها در حداکثر زوم دچار مشکلاتی مانند اعوجاج و کاهش شارپنس می شوند و البته عدم وجود لرزه گیر هم ممکن است باعث بلوری شدن و کاهش میزان شارپنس بشود ( اگر اشتباه میکنم دوستان خواهشا تصحیح بفرمایند ) و به این نکته هم توجه داشته باشید که حداکثر زوم h7 سونی 15 است و حداکثر زوم در s9600 معادل با 10 است در نتیجه تصاویر h7 در زوم 10 (که معادل است با اخرین حد زوم در 9600 ) احتمالا شارپ تر و تمیز تر هستند و اعوجاج کمتری دارند... ( باز هم اگر اشتباه میکنم دوستان راهنمایی بفرمایند )
ایا هنگامی که از حداکثر زوم استفاده نمی فرمایید باز هم تصاویر h7 بهتر هستند ؟؟( از لحاظ میزان اعوجاج .. شارپ بودن تصویر و میزان نویزو...)
از دوستان فروم و عزیزانی که تجربه ی کار با این دوربین را داشته اند خواهشمندم که نظرات خود را در مورد مشکلات احتمالی این دوربین ابراز نمایند .. بنده با توجه به review های معتبر و نظرات برخی از دوستان محترم در این فروم این دوربین را به یک نفر از دوستان پیشنهاد کرده ام حال از این میترسم که شرمنده اش شوم ...
با تشکر.