سلام
بچه ها من منتظر مقایسه این دو مدل طبق جدول هستما
(یاد جدول زمانبندی خروج نظامیان آمریکایی از عراق افتادم)
سلام
بچه ها من منتظر مقایسه این دو مدل طبق جدول هستما
(یاد جدول زمانبندی خروج نظامیان آمریکایی از عراق افتادم)
سلام به تمام گلهاي اين انجمن
من تازه عضو شدم و دارم يكسره مطالب رو مي خونم بابا يعني اينقدر سري t ضايع هستش من اصلا تخصصي تو دوربين و عكاسي ندارم و 3 روزه يه t200 سوني گرفتم حالا هر جا ميرم ميبينم زدن تو سر اين دوربين حالا هم كه كل سري t رو محكوم كرديد اگه اينقدر بده اگه فردا فروشنده قبول كنه ميرم دورين رو پس ميدم از همين گنده ها مثل h7 يا h9 ميگيرم خوبه؟
سلام
اولا" كه به احتمال 99% فروشنده عزيز از پس گرفتن آن اجتناب خواهد كرد.
ثانيا" T200 با آن ابعاد كوچكش زوم اپتيكال 5 دارد كه بسيار جالب و مفيد است.
ثالثا" آن گنده ها را شما نميتوانيد مثل T200 توي جيب پيراهنتان بذاريد و همه جا ببريد.
نتيجه اخلاقي: ما يك چيزي گفتيم :::big grin::: شما از دوربين خودت استفاده كن و لذتش رو ببر. :biggrin:
سلام.
من یک کاربر معمولی هستم و میخوام یک دوربین جیبی و شیک بخرم برای ثبت خاطرات (میهمانی ، سفر ، عروسی و ..) که کیفیت عکس خوبی داشته باشه و تصاویر شبش هم بد نباشه.
با توجه به قیمت 218 تومنی T70 به نظر شما برای من مناسب هست؟
لطفا چند مدل معرفی کنید.
قیمت زیر 220
ترجیحا سونی باشه.
با اینکه خیلی دیر به این تاپیک رسیدم ولی در ادامه صحبتهای دوستان و برای کسانی که احتمالا بعد از من این تاپیک رو خواهند دید یه جمع بندی کلی میکنم.
سی t دوربینهای سایبرشات سونی از نظر کیفیت عکس در حقیقت پایین ترین رده این سری محسوب میشه(یعنی سری سایبرشات) ولی به خاز شیک بودن و ابعاد بسیار کوچکی که داره به نوعی طرفدارانی پیدا کرده و فروش نسبتا خوبی داشته. من خودم w110 سونی دارم که خیلی خوبه و وقتی ایزو رو به صورت دستی روی 100 میذاری واقعا عکسهای خوبی از لحاظ کلی میگیره . عکسهای t70 رو دیدم و اونها هم خوبه ولی در هر برندی رده بنده های خاصی وجود داره که صد در صد انتخاب با مشتری و نوع نیازشه...