رويوي جالبي بود از dpreview
سوني بجاي بهتر شدن بدتر شده
نيكون ميدونه چه سنسوري رو از سوني بخره
سنسور a700جواب داده وخيلي عاليه حتي تو اين تست نيكون خيلي بهتر از كنن هميشه كم نويز بوده
نيكون حتي تو دوربين رده پايين d3000اين سنسورو نذاشته
رويوي جالبي بود از dpreview
سوني بجاي بهتر شدن بدتر شده
نيكون ميدونه چه سنسوري رو از سوني بخره
سنسور a700جواب داده وخيلي عاليه حتي تو اين تست نيكون خيلي بهتر از كنن هميشه كم نويز بوده
نيكون حتي تو دوربين رده پايين d3000اين سنسورو نذاشته
آقا شما کدوم طرفی هستین بالاخره؟؟؟
یکبار آینده سونی را بسیار درخشان پیش بینی میکنین و بعد با دیدن یک! رویو , آن را در سراشیبی وصف میکنید!!
و میشود بفرمایید سنسور Nikon D3000 ساخت کدوم شرکته؟
در کنار عکسی از کفشک نا متعارف, دردسر ساز و زشت مرسوم در دوربینهای سونی که امیدوارم یک روزی تغییرش دهندOn the top of the camera there's a Minolta-style hotshoe for adding a flashgun. Sony and several third-party manufacturers make use of this mount so it's no concern that it's not the more standard style used elsewhere
وحيد جان يك بار ديگه برو اون عرضي رو كه من كرده بودم بخون. من نگفتم به نشيمن فلاش ( يا همون هاتشو) ماونت نمي گويند. عرض كردم ماونت فلاشها استاندارد هستند وهمه ي فلاشها رو مي شه روي همه ي دوربينها سوار كرد ( صرف نظر از اينكه اصولا TTL كار خواهد كرد يا مثلا در سوني جاي كانتكت ها هم فرق دارد) و براي همين مرسوم نيست بگويند فلاش ماونت نيكن يا ماونت كنن.
اين سوني اصولا دلش مي خواد تافته ي جدا بافته باشه. بارها هم ضررشو ديده ها ( مثلا در بتامكس يا همين مموري استيك) ولي باز دست بردار نيست.
فرهاد حسيني
بنده جايي نگفتم در سراشيبي سقوطه
گفتم تو تست dpreviewنسبت به مدل قبليش اونم تو ديتيل jpeg بدتر شده
اينم لينك مقايسش
http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra380/page20.asp
وجواب اينكه اين سنسور ساخت كدوم شركته كاملا معلومه
http://photo.net/equipment/nikon/D3000/review/
واينكه چقدر مهمه بدونيد من طرفدار چه شركتي هستم
وقتي كسي كار خوبي مي كنه ازش تعريف مي كنن واگه كسي كار زشتي انجام داد تذكر ميدن
= ؟؟؟
شاید هم بنده نتوانستم قسمت مورد نظر شما را پیدا کنم که اگر لطف کنید آن را نقل قول کنید.The D3000 uses 10MP CCD sensor that is similar to those on the Nikon D200 (review), Nikon D80 (review), Nikon D60, $561 (review), and Nikon D40x, $590 (review).
* لطفا ً در پاسخ هایتان بیشتر از کمیت و سرعت, به محتوا و درستی آنها اهمیت دهید.
Olympus E5,E-P2, E510
ZD14-54 F2.8-3.5, ZD50-200 F2.8-3.5, ZD50 F2, Sigma 150 F2.8, mZD14-42 F3.5-5.6, MMF-1, EC-14, EX-25, FL-50R, FL-14
Lowepro Mini Trekker AW, Manfrotto 718B
دوستان عزیز اگر کسی تفاوت اصلی سونی A230 و A230L را میداند لطفاً توضیح دهد.
ناصر شعبانی
سلام
ميخواستم دوستان اگه تجربه يا نظري درباره سوني آلفا 230 دارند خوشحال ميشم بدونم ...
چون من مجبور به خريد اين دوربين شدم ... و بايد بين اين دوربين و hx1 يكي رو انتخاب كنم ...
خودم كه دوس دارم الفا 230 بخرم ... به نظر دوستان عزيز به دردم ميخوره يا نه ...
در ضمن براي عكاسي هنري لازمش دارم ..