راستی نظرتون راجع به نوزاد Hasselblad. چیه؟
39مگاپیکسل!!!
قیمت 30000 دلار
ایزو 400
اندازه سنسور 36.7*49 میلیمتر
فرمت عکسها 3F Raw (بدون فشرده سازی)
حجم هر عکس در بهترین حالت 78 مگا بایت
راستی نظرتون راجع به نوزاد Hasselblad. چیه؟
39مگاپیکسل!!!
قیمت 30000 دلار
ایزو 400
اندازه سنسور 36.7*49 میلیمتر
فرمت عکسها 3F Raw (بدون فشرده سازی)
حجم هر عکس در بهترین حالت 78 مگا بایت
ویرایش توسط asa_59a : Tuesday 7 February 2006 در ساعت 23:05
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
فکر میکنم از آدم هم عکس بگیری از خودش بزرگتر شه !
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
اگر همین رزولوشن رو بتونه روی بدنه های معمولی دستی Slr نصب کنه خیلی عالی میشه.
البته لازم هم نیست.
ویرایش توسط Minoosepehr : Monday 5 February 2007 در ساعت 17:04
آریو مینوسپهر
جناب مینوسپهر اگر توجه داشته باشید غیر از مساله قیمت ، مسایل فنی خاصی هم وجود دارد که باعث میشود اکثر سازندگان دوربین Dslr سایز های سنسوز کوچکتری نسبت به سایز نگاتیو 135 در نظر بگیرند...
و دوربین های فول فریم از انگشتان یک دست کمترند....
همین قضیه در مدیوم فرمت ها هم وجود داره.... یعنی سنسور این دوربین کوچکتر از سایز 6*6 نگاتیو همین رده دوربین هسلبلاد هست... در مورد بقیه کمپانی ها هم که بکهای دیجیتال میسازند این نسبت تقریبا بر قراره....کداک ، فوجی ، فاز1 ، مامیا و .....
نکته مهم اینه که هسلبلاد اصولا Slr نمیسازه که بخواد Dslr بسازه...(البته منظور Slr 135)
نکته دوم این که سایز نگاتیو 35 م م برابر :36*24 میلیمتر است ...
اکثر دوربینهای Dslr سایز سنسور کوچک تری دارن مثلا نیکون D2x برابر 23.7*15.7 میلیمتر است....
حالا در زمانی که اکثر Dslr ها سنسوری کوچک تر از 24*36 دارن چطور انتظار دارین سنسور 36.7*49 (که بزرگ تر از نگاتیو 35 م م هم هست!) در بدنه ای مثل 350 دی جا بشه؟
اصلا مساله بدنه نیست! لنزهای Dslr ها چنین تصویری تولید نمیکنند!
حالا که داره lcd تا شو ساخته می شه خدا رو چه دیدی یک سنسور تاشو هم ساخته شد که بشه توی 350دی جابشه!
محمد امین فیروزآبادیMohammad Amin Firuzabadi
http://www.maf.irآخرین بروز رسانی 1385/1/27http://www.irandeserts.com
جناب مینو سپهر!
من کی به شما قول سند دادم؟ امیدوارم در همه بحث ها با همین دقت شرکت نکنید!
اصلا من با شما در باب رزولوشن خروجی لنزها بحث خاصی نکردم...
فقط گوشزد کردم که دوربین های 22 مگاپیکسلی مدیوم فرمت هستند.
و متاسفانه اصلا روش بحث شما رو نمیپسندم! اینجا دادگاه نیست! اگر اطلاعاتی دارین قایم کنید که دیگران بنویسند بعد شما آس رو کنید؟ چه خبره؟
اما در مورد این تاپیک! که شما با بحث دیگری اون رو مخلوط فرمودین و اصلا مورد نظر من نبوده... باید توجه بفرمایید که بحث سایز سنسور ربطی به مگاپیکسل نداره!بر فرض که نتوانند عبور دهند. منظور من بجز سایز بدنه و لنز امکانات بیشتر Slr ها نسبت به این دوربینهاست که با مقایسه آنها براحتی میتوان نقصهای آنها را فهمید.
سایز بدنه را نسبت همان سنسور بسازند اما با مشخصات یک Slr . که قاعدتا بزرگتر هم خواهد بود. در مورد لنز هم همین طور به لنز مناسب بگذارند.
در آخر اگر یادتان باشد من خودم هم گفتم که هیچ کدام از اینها لازم نیست.
دو بحث وجود داره!
1- اینکه اون سنسور رو در دوربین های 135 جا بدن....(که گویا تکذیب کردین... بحث من مگاپیکسل نیست... بحث دایره تصویره که باید بین دوربین و لنز فانوس نصب بشه!)
حالا بحث اینه که اگر قرار باشه دوربینی ساخته بشه... با لنز مناسب اندازه سنسور مدیوم فرمت، بدنه مناسب، چه چیزی خواهد شد غیر از این دوربین؟
اصلا میدانید این دوربین SLR است؟ در حقیقت یک DSLR قطع متوسط است؟ یعنی اون چیزایی که الان دارین میگین میشه همین دوربین؟!!!!
نه آرش جان من قول داده بودم، منتهی چون این بحث بسیار قدیمی است، ذهنم یاری نمیکرد که چند تا منبع معتبر ارائه کنم، آن موقع هم درگیر پرزنتیشن شدم و فراموش کردم....
اما روی چشم، از سفر برگردم حتما پیدا خواهم کرد، گرچه از ته دل راضی نیستم که راجع به مطلبی چنین قدیمی صحبت کنم.
در مورد سايز دوربين و سنسور خوب آرش درست ميگه چون شما الان تصور كن يك سوني H1 رو كه چند برابر بزرگترش كرديد خوب ميشه يك چيزي تو همين مايه هاسلبلاد
محمد امدادی
کاربرد اين دوربينها غير از بزرگي عکس چي هست و براي چه مصرف کنندگاني ساخته ميشه؟
سلام ...نوشته اصلی توسط bf
دوربینهای قطع متوسط (مثل این) برای کاربردهای حرفه ای و عکسهائی که باید تو سایز بزرگ چاپ بشن استفاده میشن. اون موقع که عکاسی دیجیتال نبود هم دوربینهای قطع متوسط وجود داشتن که سایز فیلمشون بزرگتر از دوربینهای 35 میلیمتری بود و میشد بدون افت کیفیت عکس رو با اندازه خیلی بزرگتر از دوربینهای 35 میلیمتری چاپ کرد.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS