نوشته اصلی توسط
farhad44
البته جناب ياري من متوجه ارتباط موضوع با فوروم عكاسي نشدم. اگر به صرف داشتن دوربين عكاسي ( اين روز ها همه ي گوشي ها دارند) اين مطلب را اينجا مطرح فرموديد بايد عرض كنم كه تجربه نشان داده اين عدم ارتباط رزولوشن ( يا مگاپيكسل) با كيفيت عكس در دوربين هاي موبايل خيلي بيشتر از دوربين هاي عكاسي به چشم مي خورد.
بسياري دوربين هاي 1.3 مگاپيكسلي و 2 مگاپيكسلي برخي گوشي ها ( به ويژه سوني اريكسون) كيفيت بسيار بهتري از خيلي دوربين هاي 3.2 و 5 مگاپيكسلي برخي ديگر از گوشي ها دارند.
دوست عزيزم
همانطور که گفتم ارتباط فروم معظم عکاسي با اين مطلب، چندان مرتبط با قابليتهاي چندرسانهاي اين گوشي موبايل نيست. من حدس زدم از انجائيکه معمولا سايتهاي عکاسي مثل dcviews.com و فروم و خوانندگان آن سايتها و همچنين سايتهاي عکاسي فارسي مثل سايت خودم، به پيگيري پيشرفتها و تکنولوژيهاي دوربينهاي تلفنهاي همراه علاقمندند، شايد خوانندگان فروم شما نيز علاقمند به اين مطالب باشند.
اين علاقه بيشتر در جهت تکنولوژيهايي بکار رفته در دوربينهاي موبايل است و نه کيفيت آنها. اگرچه معيار مفيد بودن مطالب در اين سايت دقيقا ارتباط آنها با دنياي عکاسي است، اما هيچ کجاي قوانين درباره بي ارتباط بودن مطالب مربوط به دوربينهاي بيکيفيت تلفنهاي همراه با مطالب سايت نکتهاي ذکر نشده است.
در صورتي که قوانين فروم متناقض حرف بنده است، از انجائيکه دوستان درباره قوانين بهتر از بنده اطلاع دارند، محبت کنيد و بيارتباط بودن اين مطلب با مطالب فروم را در پستي جداگانه يا در ادامه همين پست به بنده گوشزد کنيد.
بنده هم با فرموده جنابعالي موافقم و معتقدم که دوربين هاي تلفنهاي همراه صرف داشتن رزولوشن بالاتر مورد کاربر نيستند و به دليل کوچک بودن حسگر و حساسيت و نويز بالاتر، کيفيتي به مراتب پايينتر از دوربينهاي عکاسي با رزولوشن مشابه دارند. از توضيح شما متشکرم.
لينک منبع اين مطلب در dcviews.com در تگ زير
کد:
http://www.dcviews.com/press/LG-KC910.htm