صفحه 3 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31
Like Tree15تشکر

موضوع: آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

پیش فرض پاسخ: آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط najva26 نمایش پست ها

منظورتون اینه که 450 و 1000دی برای کاری که من می کنم زیاد تفاوت نداره؟؟؟

و اینکه گفتید با 18-55 عکس گرفتید ینی چی؟ینی شما با مدل 18 و 55 عکس گرفتید؟؟؟

شرمنده ام....سوالام خیلی خیلی آماتورین!!!
    سلام
    18-55 مشخصه ي لنز دوربين كانن 1000d است كه بهش ميگن فاصله كانوني (focal length ) .
    اصولا فاصله كانوني يكي از مشخصات اصلي براي انتخاب هر لنزيه و بر حسب ميلي متر بيان ميشه و روي دهانه هر لنزي نوشته شده.
    مثلا 18-55 يعني اين لنز فاصله كانوني از 18 ميليمتر تا 55 ميليمتر را پوشش ميدهد.
    لنزهاي مختلف فواصل كانوني مختلفي دارند مثل 18-200 ،70-200 ،18-70،.... كه بسته به نوع عكاسي (پرتره،طبيعت،ماكرو،...) هر كدام ميتواند مورد استفاده قرار گيرد.
    حالا اين اعداد يعني چي و ... ميتونيد توي فروم بگرديد و براحتي مفهوم اونو درك كنيد. موفق باشيد.

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

پیشنهادم اینه :

یک برید به نزدیک ترین دوربین فروشی و چند دوربین رو تو دست بگیرید و ببینید اصلا این لنز 55-18 که میگن چی هست

55-18 یعنی یک لنزی که از فاصله کانونی 18 تا 55 رو داره .مثل همین اس ال آر لایک ها که می گن زوم مثلا 10ایکس داره .این هم یک لنزه که زوم داره اما زوم اپتیک.

نه 1000دی مشکلی نداره فقط بحث بهترین انتخاب مطرحه.

450 دی از 1000 دی بهتره
    خوش دست تره
    فوکوس 9 نقطه ای
    فکر میکردم بد دست ترین دوربین 450 دی کنونه ... البته بستگی به دست داره تو دست من که خوب نبود.

600 هزار تومان برای 1000دی با لنز کیت نچندان خوب 55-18 کنون که اصلا طراحی شده که یوزر رو دیوانه کنه و بره یک لنز دیگه بخره به نظر من زیاده

پ ن : الان دوستان کننی می ریزن سر من.
    Farid-Gh تشکر می‌کند.
    محمد رضا میلانی

كاربر آشنا sardar آواتار ها
    تشکر کرده
    178

سلام
    فرق بین sx10 و sx1 تو فیلم برداریشونه sx1 اچ دیه ولی sx10 نیست،البته کیفیت فیلم برداری sx10 هم قابل قبوله ولی اونطور که دوستان میگن فیلمبرداری دوربیتهای سونی مثل h50 بهتره،البته اینو هم در نظر داشته باشید که صدابرداری sx10 به صورت استریو انجام میشه و زوم صدا هم داره(این یکی تو بیشتر دوربینها هست).
    رنگ و وضوح عکسهای پرتره ای که من باهاش گرفتم خوبه ولی نباید انتظار دوربینهای 1 یا 2 میلیون تومانی رو ازش داشت،به هر حال در حد یه دوربین 400 هزار تومانی انتظاراتت رو براورده میکنه.
    به نظر من تو این رنج قیمت کانن بهترین انتخابه.دنبال نیکون اصلا نرو من خودم sx10 رو با p90 مقایسه کردم ،sx10 خیلی بهتره.
    یکی از نقاط قوت sx10 زوم 20xاونه که میتونی تو فاصله 2 یا 3 متری عکسهای خیلی واضح در حد ماکرو بکیری.ولی تو حالت ماکرو یه کمی دست و باله ادم بستست.
    اگه خواستی میتونم چند تا از عکس هایی رو که باهاش گرفتم اپلود کنم رو سایت.
    موفق باشید.
    emad59 تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

اقا محمد لطفا اینقدر از کانون بد نگید .... نذارید از معایب پنتاکس بگم ...
    450 دی دوربینی که با گریپ خیلی خوشدست تر هم میشه و براحتی میشه با لنزی مثل 70-200 اف 2.8 روی دست به راحتی عکاسی کرد
    در مورد 18-55 هم لنزی است که برای شروع عکاسی حرفه ای پاسخگوی کاربر هست و عکس های خوبی میشه باهاش گرفت
    شما میتوانید این کیت رو خریداری و سپس 18-55 کیت رو فروخته و یه لنز 17-85 یا 17-70 سیگما دسته دو خریداری کنید
    mreza1001 و Farid-Gh تشکر می‌کنند.

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

من فكر مي كنم اين تاپيك از موضوع اوليه اش خارج شده و بهتره در جاي ديگه اي (مثلا در تاپيك "چه دوربيني بخرم") ادامه پيدا كنه
    هر چند من شخصا با خريد DSLR تنها به دليل كيفيت تصوير و قيمت مناسب موافق نيستم. چون فلسفه اصلي دوربينهاي SLR بر پايه برنامه ريزي مشخص براي گسترش لوازم جانبي مناسب استوار هست و من معتقدم اگر قرار باشه كاربري مدتها تنها با لنز كيت عكاسي كنه، يك دوربين كامپكت رده بالا، از خيلي جهات براي او انتخاب مناسب تري بوده.
    عكاسي با SLRها اونقدرها ساده نيست و ممكنه باعث دلزدگي كاربر بشه.
    از طرفي معتقدم وقتي اين دوست ما اطلاعات خيلي كمي در مورد مشخصات دوربينها داره، بهتره براش حكم نديم كه چه دوربيني بخره و در عوض مراجعي براش معرفي كنيم تا بتونه بيشتر مطالعه كنه و خودش انتخاب كنه دوستان!
    فعلا...
    mreza1001، unforgiven و Farid-Gh تشکر می‌کنند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر جديد najva26 آواتار ها
    تشکر کرده
    1

Exclamation پاسخ: آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟

دوستان....
    من واقعا متعجم...نظراتتون خیلی هم به هم شبیه نیست...منم که تقریبا گیج شدم:confused:

اما با نظر آقایK_NMT خیلی موافقم که گفتند تاپیک از اصل موضوع خارج شده...البته خواهش می کنم به اصل موضوع نپردازید

به این دلیل که شاید من تایتل تاپیکو اشتباه انتخاب کردم و باید می نوشتم :
    آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس مفهومی خوبی بگیرم؟

یه حسی یهم می گه تا دوربین نخری نمی تونی عکاس خوبی بشی!!!عکسایی که با دوربین قبلیم گرفتم موضوعات مفهومی فوق العاده ای داشتن اما همشون بخاطر اینکه با یه دوربین رده پایین کامپکت کار می کردم نویز داشت....

به هر حال از راهنمایی های همه دوستان ممنونم...

البته یکم دیگه هم راهنماییم کنید بلاخره کار کردن با 1000دی بدون لنز و تجهیزات می ارزه؟
    نجوا مقدم

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

نقل قول نوشته اصلی توسط ahlava نمایش پست ها
    450 دی از 1000 دی بهتره
    خوش دست تره
    مگر جنس و بدنه این دو با هم فرقی دارد؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط najva26 نمایش پست ها
    آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس مفهومی خوبی بگیرم؟
    مهمترین چیز در یک عکس مفهومی, مفهوم آن است! :cool: بنا براین فکر میکنم در این تیپ عکاسی,دوربین نقش کمتری دارد تا سایر عکاسی ها (منظره و پرتره و حیات وحش و ..)

در گالریها و سایتهای اشتراک عکس, خیلی ها با دوربینهای کامپکت ساده یا حتی موبایل عکاسی میکنند و بعد به عنوان یک عکس مفهومی, با اعمال انواع و اقسام ادیتها و افزودن texture نقاط ضعف دوربین را می پوشانند, و هر نقصان فنیی را به حساب مفهومی بودن و عمدی بودن (در راه انتقال مفهوم) میگذارند.

یه حسی یهم می گه تا دوربین نخری نمی تونی عکاس خوبی بشی!!!
    در واقع تا دوربین نداشته باشید, اصلا ً نمی توانید عکاسی کنید, چه برسه به اینکه عکاس خوبی هم بشوید.

البته یکم دیگه هم راهنماییم کنید بلاخره کار کردن با 1000دی بدون لنز و تجهیزات می ارزه؟
    این بستگی زیادی به شخص دارد

حالا برگردیم به عنوان تاپیک شما:
    آيا با canon SX1 IS مي توانم عكس پرتره خوبی بگیرم؟
    اگر استفاده از نور را بلد باشید(بخصوص اگر نورپردازی هم بتوانید داشته باشید) و اگر به ادیت مسلط باشید ؛ بله
    QashQai، rezafh و unforgiven تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سلام:

وقتی عکسهای گالری شما را میبینم ممکن است پیشنهاد Slr بدهم منتها با توجه به جنس عکسهای گالری شما که از کلوزآپ فوتوگرافی تا کار در محدوده تله در آن هست روی دوربین های SLR دست کم 1 الی 2 میلیون هزینه بر خواهد بود با دقت به مواردی که از حوصله این تاپیک خارج است...

تصمیم با شماست پرداخت هرینه های SLR یا ادامه راه با دوربین های کامپکت یا SLR لایک. در این رده دوربین G10 پیشنهاد معقولیست. تقریبا با هر دوربینی هر کاری میتوان کرد بسته به نیاز هر شخص دقت داشته باشید که بهترین آیتم ها را روی چه موضوع میخواهید از محدوده دسترسی به فوکال لنت های متفاوت تا ابعاد چاپ نورسنجی های خاص ویرایش های خاص ( فایل خام ممکن است در اینجا اهمیت پیدا کند ) و و و و و

با این دید بله با دوربین canon SX1 IS میتوان عکسهای پرتره یا مفهومی خوبی گرفت اما این خوب چیست؟ خوب میتواند یک کلمه نسبی باشد که بین دید م با شما بسیار تفاوت داشته باشد.

SLR اگرچه دست شما را برای یک سری موارد باز میگذارد. یک سری مشکلات خاصی هم دارد. اولین آن پرداخت قدم به قدم هزینه جهت دسترسی به رنج های مورد نیاز است. من اگر نظر شخصی خودم را بگویم با دقت به عکسهای شما پیشنهاد SLR میتواند باشد منتها فکر روی پرداخت هزینه ها با شما

ضمنا هیچ دوربینی بدون لوازم مورد نیاز از مموری مناسب .............. بطور کل حداقل های این کار هیچ ارزشی ندارد بدون لنز که استفاده از آن بی معناست

موفق باشید
    unforgiven و najva26 تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

1000D تو دست راحتر نیست دست عرق میکنه و دوربین لیز خوردنشه زیاده و در زمن پلاستیک برای انگشت 60 در 1000 دی موجود نیست

كاربر آشنا parsa_photo آواتار ها
    تشکر کرده
    148

باز هم سلام دوستان عزیز.
    چه خوبه که یک موضوع به راه راست هدایت بشه!
    من دوربین فعلی شما رو دیدم.با توجه به فوکال لنز اون به نظرم برای مدتی می تونید با لنز کیت 1000D کنار بیایید.
    و این جوری بگم که تقریبا همین رنج لنز دوربینتون رو روی 1000D دارید.ولی توجه کنید که در SX1 به رنج بالاتری دست پیدا می کنید.
    حالا با توجه به این شرایط ، خودتون بسنجید:
    آیا براتون مهم هست که دوربینتون عکس وسیع تری بگیره؟ آیا مهمه که بیشتر از عکاسی های فعلیتون به سوژه نزدیک بشین؟ آیا اصلا تا به حال شده با خودتون بگید کاش دوربینم سوژه های بیشتری توی کادر جا می داد؟
    این یک مسئله.
    و مسئله ی دیگه کیفیت و شارپنس و نویز و.... هست که لابد می دونید توی 1000D بهتره.
    اگه واقعا مسئله فقط نویز و کار حرفه ای کردن هست،به نظرم 1000D جواب شماست.
    من اگر جای شما بودم تمرکز خودم رو روی نیازهام حفظ می کردم.تا چند روز،وقتی عکاسی می کردم و به نیازی می رسیدم اون رو یادداشت می کردم و آخر سر از بین نیازهام به ترتیب اولویت نیازهای واجب تر رو مد نظر قرار می دادم و دوربین انتخاب می کردم.
    این نوشته ها هم رسالت ما در باب کمک به شما!
    armin-nas تشکر می‌کند.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین